Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מתקרב לשלוש שנים עם הרכב. לא נוסע הרבה - אולי 6-7,000 ק"מ בשנה בפקקי המרכז. הרכב חונה בחניית עמודים מתחת לבנין כלומר חשוף לטמפרטורה אבל לא לשמש. במפעל הרכיבו לי צמיגי מישלן, והם בסדר ועדיין במצב טוב, אבל מעדיף כבר עכשיו לחשוב על החלפה ולבצע לקראת החורף הבא. מה חשוב לי:

1. בטיחות - בלימה על יבש/רטוב וכו'.

2. רעש

3. נוחות נסיעה

4. אורך חיי הצמיג בתנאים שתיארתי - אני בהחלט מצפה שיחזיקו מעמד 3-4 שנים, דהיינו עד שאמכור את הרכב ככל הנראה.

5. מחיר

הסתכלתי באתר tyre reviews - והם אומרים שהצמיג הזוכה אצלהם הוא Continental PremiumContact 7 - ראו כאן:

2023 Tyre Reviews Summer Tyre Test - Tyre Reviews and Tests

ואולם במבחנים הם מתייחסים לצמיגי 16" ואצלי יש 18" וכמובן הג'אנט שונה (אצלי יש 205/55 אני חושב - אבדוק).

על מה אתם ממליצים ואיפה הייתם מבצעים החלפה באזור המרכז (אין לי בעיה לנסוע גם רחוק יותר אבל מניח שזה לא נדרש).

תודה!

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם (נערך)

בסה"כ הצמיג לא היה בשמש ולא נסע בכביש ,(כמעט) . לא רואה סיבה להחליף מוקדם. צמיג 18" יעלה יותר ממה שראית בחתך אחר .

כל צמיג מהעשירייה הפותחת ב tyreReview יעשה את העבודה טוב. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, save כתב:

אתה רואה סימני יובש ? מתיחות ? בעיה בבלימה ?

אם לא: תמתין עוד שנה. 

לא ששמתי לב ... כנראה שאמתין. תודה

לפני 3 שעות, save כתב:

צמיג 18" יעלה יותר ממה שראית בחתך אחר

אתה יודע לומר סדר גודל של עלות לצמיג/רביעיה ? תודה

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

• תוכן חדש...