Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לשוכני העוף,

המצב לא ממש חירומי כרגע, אחרת כבר היינו במיון עכשיו, אבל אני רוצה שיהיה לי מספר טלפון מוכן למקרה הצורך. הגיברת סובלת מכאבים, כמה שבועות אחרי טיפול שורש, ועד כה לא טיפלה בזה כמו שצריך עקב עודף פרסונליטיס. רצוי שיהיה מומחה לשורש.

מוכן לנסוע לכל מקום בתחומי הקו הירוק (אנחנו מהמרכז), העיקר שיהיה טוב.

תודה מראש לעונים.

חזיר דיזל

פורסם

לפני חצי שנה הגברת שלי הייתה צריכה טיפולי שורש.

רופא השניים  שלנו הפנה אותנו אליו, כי כשיש טיפול שורש מורכב הוא הכתובת.

אחרי זה ביררתי ומתברר שהרבה רופאי שניים מפנים אליו לטיפולי שורש מורכבים.

הוא נמצא בשדרטת גושן בקרית מוצקין.

לא זוכר את השם אבל אם רלוונטי אני אשיג לך

• אהבתי 1
פורסם

היא עשתה טיפול שורש ועדיין כואב לה? מה עם הרופא שביצע את הטיפול?

קח בחשבון שהרופאים ה"נחשבים" לא עובדים בשבת ולא בחירום.

מנסיון שלי, רופאי שיניים לא ממש אוהבים להתעסק עם משהו שרופא אחר התחיל. במתכונת של חירום, תקבלו בעיקר משככי כאבים.

כותב מתוך נסיון עם אשתי שסבלה מכאבים אחרי השתלה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מדובר כרגע במענה עד יום ראשון, שאז גיברת תיגש למי שצריך ותמשיך משם. ושוב, כרגע אין צורך מיידי ואני מקווה שלא יהיה כזה, אבל למקרה הצורך.

אני מניח שיש רופאי שיניים טובים גם בטירה ובעוספיה... לשם כיוונתי. אז השאלה אם מישהו מכיר כאלה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

אולי @Nakamichi ידע

האמת שאין לי הרבה מה לתרום.

לרוב הקופות יש מרפאות ע״ר שנותנות מענה מחוץ לשעות הרגילות. 

מהקצת שתיארת אני גם לא ממש חושב שמיון יעזור יותר מדי, אבל אני לא מכיר את הסיפור לגמרי.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...