Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקבלן נתן מטבח. המטבח סה"כ בסדר. אין לי ממש תלונות.

חשבתי להחליף את החזיתות של המגירות והארונות. 

אולי גם להוסיף איזה חלק עליון.

ראיתי חותמת של אורצד על אחת המגירות. בגוגל ראיתי שהם מספקים חזיתות, אבל רק דרך סוכנים.

https://www.orchard.co.il/

למישהו יש ניסיון של סדרי גודל של עלויות?

פורסם

עשיתי לפני 4 שנים דרך נגר פרטי: החלפת חזיתות + תוספת של 3 "חלקים עליונים" (קלפות) ויצא לי באיזור ב10K שח.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני עשיתי לפני שנה, מטבח גדול יחסית, כולל חזיתות ל- 2 קלאפות גדולות, חזיתות עם צבע בתנור אצל נגר - עלה 8000 כולל הכל.

• רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני רואה לאחרונה הרבה פרסומים בכל מיני מקומות על הדבקת חזיתות איכותית ש(לפחות בתמונות וסרטונים) נראית ממש טוב. מגיע בכל מיני עיצובים החל משיש בכל הצבעים ועד גוונים של עץ וכו'. 

מבחינת המחיר זה בערך מאית מהמחירים שמוזכרים פה. שווה לבדוק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אמת 👆זה הכיוון. ראיתי במקרה באיזור תעשיה מסויים דוגמאות של מוצר דומה אבל נראה עבה יותר, כנראה יש מנעד באיכויות. אבל שווה בדיקה לפני העושק של "חזיתות" שיש להן מחירון מופקע לדעתי.

• תוכן חדש...