Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים אכן יקרים!
תבדוק מחיר לשבוע, לפחות לי זה יצא יותר זול מ 5 ימים
אני השכרתי בהרץ כי הם היו הכי זולים ועדיין זול זה לא היה!
פשוט לחפש באתרים של החברות הגדולות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תנסה לבדוק גם דרך אופרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה מתכוון לעיר ניו יורק או למדינה? אם אתה מתכוון לעיר אז אני יכול לומר לך שזה מיותר. התחבורה הציבורית יעילה כך שאתה קופץ על הסאבווי והיא מביאה אותך לכל מקום שאתה צריך. כל הפקקים והתנועה, להחזיק רכב בעיר בכדי להתנייד בעיר זה כמעט מיותר. יהיה לך הרבה יותר זול להשכיר רכב מחוץ לעיר לשימוש מחוץ לעיר.

• רעיון טוב! 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מנסיוני, ניו יורק אחת הערים הפחות סימפטיות לנהיגה.

צפיפות גבוהה, הרבה עבודות שיפוץ מסביב ונהגים חסרי סבלנות.

כפי שהמליצו מעלי- תחבורה ציבורית זה הפתרון.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 6.12.2022 בשעה 20:46, מיני - וואן כתב:

צודק לגמרי 

אם כי לשכונות כמו קווינס, לונג איילנד זה לא יעיל כמו מנהטן וברוקלין 

ברור שאני צודק. למה לדעתך אני רווק? אי אפשר גם להיות צודק וגם להיות נשוי. זה לא הולך ביחד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, o.r כתב:

מנסיוני, ניו יורק אחת הערים הפחות סימפטיות לנהיגה.

צפיפות גבוהה, הרבה עבודות שיפוץ מסביב ונהגים חסרי סבלנות.

כפי שהמליצו מעלי- תחבורה ציבורית זה הפתרון.

העיר היחידה בארה״ב שפחות מ-50% ממשקי הבית מחזיקים רכב. וזה כולל את כל הרובעים שבהם יש הרבה בתים צמודי קרקע, כמו ברוקלין, כמעט כל קווינס וכל סטייטן איילנד. (16% ממשקי הבית גרים בצמודי קרקע).

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • תוכן חדש...