Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, תחבצ כתב:

סיטרואן שמחכה למכור יותר מידי זמן.... יש עוד מודעה של אותו הרכב גם ב105 אלף שח וגם היא עומדת זמן מה.

Screenshot 2022-11-06 at 13.12.11.png

לא ממש מדד למשהו.

זה רכב שרמת הביקוש שלו ברצפה. אפילו סוג של רכב נישה הייתי אומר.

היבואן עצמו בקושי מוכר כאלה ואם כבר מוכר אז את ההיברידיות/חשמליות.  אז עוד לקנות משומש במחיר חדש?

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

אין היברידיות - יש בנזין 1.2, דיזל וחשמליות.  בזמן האחרון אני דוקא רואה יותר כאלה על הכביש אם כי עדיין כמובן הרכב לא מאוד פופלרי.

מחיר מחירון יבואן לבנזין חדש כרגע הוא 145,000 כך שמחיר של 120000 ובוודאי 105000 כבר נשמע סביר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

תודה על התיקון.

הרכב הוצג בתחילת השנה אני מבלה כל יום כ3.5-4 שעות בכביש. אני יכול לספור על יד אחת כמה כאלה ראיתי. 

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, TZR84 כתב:

לא ממש מדד למשהו.

זה רכב שרמת הביקוש שלו ברצפה. אפילו סוג של רכב נישה הייתי אומר.

היבואן עצמו בקושי מוכר כאלה ואם כבר מוכר אז את ההיברידיות/חשמליות.  אז עוד לקנות משומש במחיר חדש?

זה ממש לא מחיר חדש זה 120 אלף שקל כאשר חדשה על הכביש עולה 150 בגרסת הכניסה

עריכה: רק עכשיו ראיתי שהגיבו לך לגבי זה.

עריכה אחרונה על ידי תחבצ
פורסם

מחיר 1.2 גרסאת SHINE בהשקה 138,990 ש"ח ראה הפרסומים בנושא כשהרכב הושק בארץ. (היום זה 144,990)

המוכר ביקש מחיר לרכב משומש בן חצי שנה (134,500 כמו שצילמת)  זהה כמעט למכיר ששילם כשרכש את הרכב ב12/21.

מחיר מאוד לא אטרקטיבי ובטח לדגם עם ביקוש אפסי.

פורסם (נערך)
לפני שעה, תחבצ כתב:

סיטרואן שמחכה למכור יותר מידי זמן.... יש עוד מודעה של אותו הרכב גם ב105 אלף שח וגם היא עומדת זמן מה.

Screenshot 2022-11-06 at 13.12.11.png

ראיתי שדורשים מחיר כזה על טויוטה CH-R.

2017.

עם 100 אק"מ.

שיהיה להם בהצלחה.

שלא תבינו אותי לא נכון - אני ממש לא ממליץ לקנות את הCH-R המדוברת במחיר כזה. זו נבלה וזו טרפה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 1.11.2022 בשעה 11:52, cabrio כתב:

האמת שגם אני מרגיש את זה. 

C1 2016 ידנית שחורה

עם 80 אלף קילומטר

מצב מצויין ללא תאונות

וכמעט לא מקבל טלפונים.

דורש מתחת למחירון.

גר במרכז.

באמת מוזר.

בתאריך 1.11.2022 בשעה 19:24, cabrio כתב:

האמת, שאני לא מצליח להבין אנשים שקונים c1 או משהו דומה, עם תיבה רובוטית. 

זה פשוט סיוט.

אם זה היה גיר רציף  גם אני הייתי קונה, אבל הרובוטי שלהם מזעזע. 

אצלי היה שיקול של "מה הרכב האוטומטי\רובוטי הכי זול שאפשר לקנות?".

התשובה היתה 107 רובוטית.

זה היה רכב בשביל אמא שלי, שכבר היתה במצב רפואי שלא מאפשר שימוש בקלאץ'.

אבל כן, גיר זוועה. אני תמיד שם אותו על מצב ידני ומעביר מההגה.

בתאריך 2.11.2022 בשעה 08:09, תחבצ כתב:

יצעקו עלי כל אוהבי הצרפתיות אבל לדעתי אתה לא מצליח למכור כי אף אחד לא רוצה לקנות צרפתית בת 4 כמעט 5, ולא קשור לק״מ או יד.
לקנות צרפתיות זה last resort, או אם המחיר ממש בדיחה וגם אז רק הצעירים יתפתו ויקנו.

יש לי שתי צרפתיות בבית.

את הפיקאסו קניתי בלי שום קשר לזה שהיא צרפתית. זה פשוט כי זה רכב שנותן המון במחיר שהוא משומש.

בתאריך 2.11.2022 בשעה 22:07, cabrio כתב:

דווקא בזה אני חולק עליך.

שלושת הדגמים הללו (c1,108,אייגו), דווקא ממותגים ומוכרים בצורה טובה יותר מהפיאסטה. מכלולי טויוטה אמינים מאוד בכולם. סה"כ רכב מצויין למי שלא נוסע כל יום למרחקים או משהו כזה. לגבי המחיר, אתה צודק, אבל מה לעשות שזה מחירון לוי יצחק. ועוד אני מבקש מתחת למחירון על רכב שאין באמת מה להוריד עליו. פחות מ 30 אש"ח לרכב בן 6, מוכר ואמין, זה מחיר לא רע. כמובן, זה שהוא ידני, מבטל הרבה קונים שמחפשים c1,  אבל לא חשבתי שזה עד כדי כך.

יש לי 107 שנת 2014 (הרכב האחרון שנמסר בארץ, לפי ידיעתי).

המחירון המשוקלל הוא 17,000.

הציעו לי החודש כבר 20,000 מזומן וגם 16,000.

מה שמדהים זה שהרכב לא למכירה אפילו.

אלו סתם אנשים שבאו לבדוק את מזלם.

יש להם משום מה שוק מעולה.

פורסם

@TZR84 גם אני לא ראיתי הרבה, אבל אתמול אפילו ראיתי 2 חשמליות נוסעות אחת אחרי השניה (אולי לגיבוי... :P ) אולי זה בגלל שנסעתי בעצמי בסיטרואן....

פורסם

במעלות יש כבר 2 כאלו, אולי בעוד כמה שנים הלבנה תהיה שלי..😃

IMG-20220923-WA0011.jpg

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...