Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, 

יש לי בעיה בשבועות האחרונים שהמזגן ברכב מתחיל לקרר רק בזמן נסיעה(וגם זה לוקח זמן), אם הרכב עומד המזגן לא מקרר בכלל ומוציא רק אוויר חם. בבוקר כשאני מניעה דווקא כן יוצא אוויר קר, אבל אחרי שאני מניעה שוב אחרי העבודה לא מקרר. 

הייתי במוסך, הוא אמר שחסר גז וזה בגלל דליפה במעבה מזגן(אמר שזו מחלה אצל מזדות), שם לי גז ואמר לי שזה יספיק לכמה ימים אבל צריך לסדר ויעלה בערך 1400

הגעתי הביתה וכבר שמתי לב שהמזגן שוב פחות מקרר(אחרי מילוי גז) 

זה הגיוני שדבר כזה קורה בגלל המעבה? וזה באמת המחיר? 

כדאי ללכת למישהו אחר? 

תודה

פורסם

כן זו תקלה הגיונית וזה יכול לקרות.

העלות הגבוהה באה בגלל העבודה שצריך לפרק את הדשבורד.

אבל לפני שאתה עושה זאת ממליץ ללכת לקבל אבחון נוסף אצל מזגניסט

מומלץ כאן אשר מיזוג שבפ״ת

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, roy007 כתב:

אני בת ואני מאיזור חיפה חח

הלכתי למישהו שמתעסק רק עם מזגנים דרך המוסכניק שלי

עריכה אחרונה על ידי 30IneedHelp
פורסם (נערך)
לפני שעה, roy007 כתב:

צריך לפרק תמבון. וזאת עבודה. 

המחיר טוב. 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 2 דקות, ב.מ.שרותי רכב כתב:

ישנו ריקול פעיל לדגם הזה . 

שווה להכנס ליבואן ולקבל באחריות מורחבת טיפול יסודי.

איפה אני יכולה לראות פרטים לגבי זה?

קניתי את הרכב הזה לפני שנתיים ממגרש..

אשמח לראות איפה זה כתוב, אם תוכל לפנות אליי בפרטי אשמח

פורסם (נערך)
לפני שעה, ב.מ.שרותי רכב כתב:

אני יכולה פשוט להגיע עם הדבר הזה ויתקנו לי את זה בחינם?

זה משנה אם לא טיפלתי במוסך מורשה? לפניי אני לא יודעת איפה טופל הרכב ומה עשו בו..הם יכולים להחליט שזה לא תקף אליי?

עריכה אחרונה על ידי 30IneedHelp
פורסם

תגשי למישהו שיעשה בדיקה כמו שצריך שימלא זרחן במערכת ואם משקפיים \פנס אולטרא סגול יהיה ניתן לראות את מקור הדליפה

אם תחליפי מעבה תשלמי 1400 וזה לא יפתור כי הדליפה במקום אחר מה אז?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לפי דעתי זה לא מעבה, התקלה שלך היא בגלל שהרכב מתחמם מידיי או לחילופין קשה לו לשמר על טמפרטורת עבודה אופטימאליץ, המזגן יוצא מעבודה כי הוא מכביד על המנוע ואם כן יעבוד, הטמפרטורה תעלה מידיי, ויוציא לך התראת חום מנוע, כשהרכב עומד מונע מערכת הקירור אמורה להוריד טמ"פ של המנוע בנוסף מאוורר על הרדיאטור אמור לעבוד כמעט כל הזמן, בנסיעה המצב שונה כי האויר מקרר את הרדיאטור אשר גורם למים במערכת להוריד טמפרטורה, המאוורר החשמלי במצב נסיעה כמעט ולא נכנס לעבודה, אני הייתי בודק את תקינות מערכת הקירור ברכב, מתחיל ממכסה רדיאטור שזה למעשה שסתום שנוטה להיתקע, ועובר הלאה, אני יכול להמליץ על חושי בצ'קפוסט הוא אמין, אם לא יידע לתקן יאמר לך שהוא לא יודע ויפנה למישהו שכן יודע בלי חירטוטים. בהצלחה.

הם תמיד אומרים דליפה או צריך גז,  כנראה ככה הכי קל לשחרר מישהו שמתעלק תבקשי ממנו שיראה לך איפה הדליפה, שאת רוצה לראות מאיפה דולף תראי מה יקרה.

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, m&t כתב:

הם תמיד אומרים דליפה או צריך גז,  כנראה ככה הכי קל לשחרר מישהו שמתעלק תבקשי ממנו שיראה לך איפה הדליפה, שאת רוצה לראות מאיפה דולף תראי מה יקרה.

יותר קל למלא גז לעוד ועוד לקוחות במיוחד בעונה הבוערת מאשר לחפור על רכב של מישהו לנסות לאתר דליפה

דרך החשיבה של הלקוח לא בהכרח תואם את דרך החשיבה של נותן השירות

התחושה הזו שהם לא ששים ועושים טובה ושאתה מפריע אם אתה בא בדרישות\שאלות 

מתמקדים בלעשות כסף  בזמן הקצר ביותר ופחות לנסות לפתור בעיה

נתקלתי בזה גם בהקשר של רכב וגם בהקשר של המזגן בבית 

לא אומר שכולם כאלה אבל אלה שבאמת מוכנים לתת שירות כמו שצריך  צריך לדוג עם פינצטה

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • תוכן חדש...