Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בתור חבר דיי ותיק בפורום הזה שקורא המון וגם כתב לא מעט ומישהו שמתעניין ומבין (קצת) במכוניות התשובה לשאלה שאני עומד לשאול ברורה לי, אבל אני אשאל אותה בכל זאת (לא עבורי).

חברה רוצה לקנות רכב. לאחר חיפוש היא מצאה יונדאי i10, שנת 2016, 70K ק"מ, יד ראשונה.
על הנייר הכל בסדר אלא שהיום גיליתי ממנה שהרכב ככל הנראה לעולם לא טופל, המוכרת לא יכולה לספק שום מידע לגבי טיפולים, אם היו כאלה ובטח שלא איפה טופל. לכן ההנחה היא שהוא לא טופל בכלל.

כן כן, רכב בן 6, 70 אלף ק"מ, לא טופל בכלל.

בנוסף, אבא של המכרה לקח את הרכב לבדיקה ב-2 מוסכים שונים, בשניהם נאמר לו שיש בוצה במנוע (לטענתה: "לא הרבה").

בוצה במנוע לאחר 70K ק"מ ברכב שטופל לפי הספר זה לא סטנדרטי ולכן זה רק מחזק את הטענה שהרכב אכן לא טופל בכלל.

העצה שלי הייתה לא להתקרב לרכב הנ"ל אבל אשמח להראות עוד תגובות שתומכות בדעה שלי.

מה דעתכם? הייתם קונים את הרכב הנ"ל?

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

במחצית מהמחיר המבוקש, כי אתה תזדקק לניקוי מסיבי, להוריד אגן שמן לנקות פילטרים, לבצע flashing למנוע , לבצע טיפול גדול ולקוות לטוב.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

חד משמעית לא להתקרב.
נתקלתי גם ברכבים כאלה, כשעזרתי לחברה של אשתי לחפש רכב והיא הייתה מתלהבת מקילומטרז׳ נמוך אבל אז התברר שהרכב לא טופל 3  \ 4  שנים.
פתח להרבה בעיות יקרות.

פורסם

כבר ניתקלתי בזמנו באלפא ג'ולייטה תילתן בת 4 שהוצעה למכירה מבלי שטופלה כלל, כי ההמלצה הייתה טיפול ב 30K ולרכב היו רק 27K ק"מ במשך הזמן הזה. 

באופן מפתיע היא הייתה במצב טוב. אבל העדפתי להתרחק. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם הרכב בסדר מבחינת גיר. מערכת קירור. תאונות וכו'.

ניתן לקחת את הרכב תמורת הורדה של מחיר מנוע+ הרכבה 

בוצה של 70 אלף זה בוצה שלא בטוח יהיה ניתן להוריד. 

ואם כן, זה יעלה לא מעט.

.

פורסם

מזכיר לי סיפור אמיתי שקרה לי עם חבר, לפני כ-10 שנים עזרתי לחבר למצוא מאזדה 3 06 שמורה ומלוקקת עם 60 אלף קמ. לאחר הרכישה אמרתי לחבר בע"פ הרכב פיקס לא צריך להשקיע שום דבר מה שנקרא  תדלק וסע. (כמובן שהתכוונתי שאין צורך ביישור קו)

עברו 5 שנים והחבר שולח לי קבלה ממוסך מאזדה על כ4.5 אלף שח שלא היה בה שום דבר חריג רק שמן, פילטרים, ברקסים, מצתים וכו. 

הוא כמובן הגיע למוסך בגלל רעשים בבלימה.

מסתבר שהחבר נסע עם הרכב מאז 90,000 קמ בלי טיפולים ובלי לפתוח מכסה מנוע! 

כששאלתי למה לעזאזל לא טיפל עד אז, ענה שאמרתי לו שהרכב פיקס ולא צריך לעשות שום דבר...

למי שבמתח מה קרה מאז הרכב עבר עוד 120,000 קמ וירד מהכביש עקב תאונה עם מנוע וגיר מקוריים.

• מצחיק 1
  • מעניין 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

חד משמעית לא - מניח שהכל בתחזוקת שבר או בכלל לא, צמיגים, מצבר ושאר ירקות...
גם אם המחיר ירד בהרבה מהמחירון אני לא הייתי לוקח.

פורסם
לפני 23 שעות, Max_igo כתב:

זה רק מחזק את הטענה שהרכב אכן לא טופל בכלל.

שיתקשרו לשרות הלקוחות כלמוביל, הם יכולים לפי מספר רישוי לאמור אם ביצע אי פעם טיפול באחד המורשים ומתי. 

לא מאמין שהרכב לא נכנס למוסך אף פעם, ב 70 הוא היה צריך כפעמיים להחליף רפידות קידמית, כנראה שכן עשו את זה ואולי גם טיפול על הדרך. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

לשכנע אותה לשים את הכסף בקזינו זה יהיה השקעה טובה יותר. לא להתקרב אלא אם אבא שלה מוסכניק של יונדאי

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...