Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע הגדול עומד להגיע.

כן כן. בקרוב תועמד ה-405 למכירה, יחד עם מחשב המוזיקה, גיטרות למיניהן, המגבר האהוב ושאר מטען עודף שלא יכול להגיע איתי למחוז חפצי, בואך אוגוסט.

הנסיעה הממשמשת ובאה העלתה איתה מחשבה, שבעבר היתה בגדר פנטזיה ותמיד תהיתי לגבי הריאליות שבביצועה.

המדובר ברכישת מכונית המיועדת לייצוא וייצואה לארץ היעד שלי (כנראה ארה"ב, אבל עם פחות מזל זו תהיה אירופה).

אני זוכר בימים משועממים יותר, שהייתי עוקב אחרי המכרזים באתר ורואה כל מיני S קלאס משנות השמונים ובימרים שנמכרו ב-300 שקל, ואפילו איזו 928 שנמכרה במחיר האבסורדי של 288 ש"ח (דברים כל כך מגוחכים נחרטים בזכרון עד השקל האחרון).

בדרך לפנטזיה יש לי כמה שאלות:

א. הסתכלתי באתר המכרזים (היום של לוגסטיקר): לא היו שם כלל מכוניות לייצוא. זה אומר שבמגרש אין, או שהם פשוט לא מוציאים אותן במכרז כרגע?

ב. מה המעמד החוקי של מכונית כזו בעולם? איך מכונית כזו הגיעה לממן? האם ממן נחשבת הבעלים, ובאמצעות הקנייה אני הופך לבעלים החוקיים של המכונית (היינו, שאני לא קונה מכונית ששייכת עדיין למישהו אחר, אפילו אם הוא בטנזניה)?

ג. מה הליך הייצוא, אחרי שקניתי את המכונית? האם המכונית נשארת בממן עד שאני מעלה אותה על אונייה, מטוס, או ריקשה? ואיך אני עושה את זה, הובלה בגרר, או שאפשר בנסיעה?

ד. (סוג של שאלת בונוס) למישהו יש מושג מה הליך הכנסת המכונית לארה"ב או לאירופה? מה דרוש, אילו מסמכים יש להמציא, והאם יש סיכוי שבקנייה (שנראית לי פיראטית למדי) ממכרז של ממן אני אקבל את המסמכים האלה?

זה עדיין נראה לי רחוק ופנטזיונרי מאוד, אני חייב להודות, אבל בואו נגיד ש-S קלאס לא מוצאים ב-300 שקל באף מקום אחר בעולם, גם אם היא דורשת קצת טיפול, שלא לדבר על 928, ואולי זה יהיה שווה קצת התעסקות (אבל לא אם זה ידחה לי את תאריך הנסיעה, ולו ביום. טוב, 928 אולי יכולה לדחות בכמה דקות)...

תודה מראש לעונים,

בטאמן

ברינג און דה סבבה

פורסם

חברת לוגיסטיקר (ממן) רק מבצעים את המכירה - אפשר לקרוא להם מתווכים - הם לא הבעלים של הרכבים. רוב המכוניות בלוד, מגיעות מחברות, משה"ב, ממשלה והוצאה לפועל.

אמנם אני די חדש בעסקי המכרזים (בערך שנתיים, לא רצוף), אבל אף פעם לא שמעתי על רכבים שיצאו במחירים המגוחכים שציינת. אשמח לגלות שאני טועה.

בהצלחה,

צבי הלוי.

פורסם

הוא מתכוון למכוניות המיוחדות שנתפסו בכניסה לארץ והוחרמו ,לא לאלו שנמכרות במכרזים ממשלתיים, הן מיועדות ליצוא בלבד,לכן הן נמכרות במחירים מגוחכים,כיוון שברגע שמישהו זוכה בהן הוא חייב להעלות אותן על האוניה הבאה בדרך לחו"ל.

אז מה שהבחור שואל זה כיוון שהוא כנראה יורד מהארץ יש לו הזדמנות לקנות את אחד מהרכבים שיש שם במחיר מגוחך ולקחת את הרכב איתו לחו"ל,הוא רוצה לדעת מה הפרוצדורה בהוצאת אחד מהרכבים שיושבים שם.

אני לא בקיא בחוקים אז אני לא יכול לענות,פשוט הסברתי את מה שהוא מנסה לשאול.

פורסם

את ה- 928 יצא לי לראות, רכב רקוב לחלוטין שעמד הרבה מאד שנים בשמש הישראלית נראה במצב קשה ביותר עד אנוש.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
הוא מתכוון למכוניות המיוחדות שנתפסו בכניסה לארץ והוחרמו ,לא לאלו שנמכרות במכרזים ממשלתיים, הן מיועדות ליצוא בלבד,לכן הן נמכרות במחירים מגוחכים,כיוון שברגע שמישהו זוכה בהן הוא חייב להעלות אותן על האוניה הבאה בדרך לחו"ל.

אז מה שהבחור שואל זה כיוון שהוא כנראה יורד מהארץ יש לו הזדמנות לקנות את אחד מהרכבים שיש שם במחיר מגוחך ולקחת את הרכב איתו לחו"ל,הוא רוצה לדעת מה הפרוצדורה בהוצאת אחד מהרכבים שיושבים שם.

אני לא בקיא בחוקים אז אני לא יכול לענות,פשוט הסברתי את מה שהוא מנסה לשאול.

הסברת יפה, תודה רבה.

האם הרכבים הנ"ל מיועדים ליצוא ב-ל-ב-ד? אין אפשרות לשלם עליהם מסים ולהשאירם בארץ.

פורסם
לא הבנתי, מה זה האתר הזה? ולמה כל כך זול? מישהו יכול להסביר לי מה זה?

ממש מעצבן כל החוסר יכולת הזאת שלך, אם היית מפשפש באתר היית יכול למצוא אינפורמציה.

http://www.logisticare.co.il/company_profile.asp

מכוניות הנמכרות ע"י ממן ומיועדות לייצוא בלבד בד"כ עמדו הרבה זמן (לעיתים כאמור בשמש הקופחת) עד שהגיעו האישורים מרשויות המיסים לבצע מכירות של מכוניות אלה.

התעניינתי בקניית מכוניות מממן, לפני כ-4 שנים לצורך יצוא. עוד אז הבנתי שמכוניות אשר מיועדות ליצוא בלבד, אלה מכוניות אשר הוחרמו ורובם חיכו המון זמן לצורך תשלום זה או אחר של בעליה שעשה לה עליה. אך כשזה איחר להגיע החליטו להוציא אותה למכירה בממן.

עכשיו לך תדע כמה זמן הרכב עמד ומה נגרם לו כתוצאה מזה.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
ממש מעצבן כל החוסר יכולת הזאת שלך, אם היית מפשפש באתר היית יכול למצוא אינפורמציה.

http://www.logisticare.co.il/company_profile.asp

מכוניות הנמכרות ע"י ממן ומיועדות לייצוא בלבד בד"כ עמדו הרבה זמן (לעיתים כאמור בשמש הקופחת) עד שהגיעו האישורים מרשויות המיסים לבצע מכירות של מכוניות אלה.

התעניינתי בקניית מכוניות מממן, לפני כ-4 שנים לצורך יצוא. עוד אז הבנתי שמכוניות אשר מיועדות ליצוא בלבד, אלה מכוניות אשר הוחרמו ורובם חיכו המון זמן לצורך תשלום זה או אחר של בעליה שעשה לה עליה. אך כשזה איחר להגיע החליטו להוציא אותה למכירה בממן.

עכשיו לך תדע כמה זמן הרכב עמד ומה נגרם לו כתוצאה מזה.

הייתי באתר וקראתי,אם תשים לב בקישור שהוספת אי אפשר להבין ממנו מה הם עושים בידיוק.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בטאמן,

כתבת על מכוניות יוקרתיות שנמכרו במחירים של 288-300 שקלים !!

האם ייתכן שהמחיר שראית הוא עבור השתתפות במיכרז, ולא מחיר הרכבים עצמם ?

:idea:

פורסם

המכוניות לייצוא אכן נמכרות במחירים מגוחכים (אדוארד אטלר רכש שם אלפא GTV ב-500 ש"ח עם 40000 ק"מ מקוריים - והוא נוסע איתה עד היום)

נראה לי שבשנתיים האחרונות לא מוציאים למכירה את המכוניות לייצוא, ולא כל-כך ברור לי למה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אולי קצת תשובות. אז המחירים שהוא ציין הם נכונים והם מגוחכים גם בגלל שהמכוניות האלה בד"כ במצב רע אבל בעיקר בגלל שהם לייצוא בלבד .זאת אומרת שאי אפשר לעשות איתם כלום בארץ אין יכולת לעשות רישוי אין יכולת לפרק לחלקים רק להוציא את האוטו -בגרר בלבד לנמל הקרוב. וכדי להבטיח שזה אכן מה שתעשה הם לוקחים ממך סכום כסף(או צ'יק לא זוכר) שהוא די גדול ,בטח הרבה יותר ממה ששילמת על האוטו ,שמהווה ערובה לכך שאתה מוציא את הרכב.וכאשר אתה מראה להם מסמכים מתאימים הם מחזירים לך את הכסף.

כל מה שקורה עם הרכב אחרי שהוא עלה על אוניה לא מעניין אותם ומשם הכל לפי החוקים והתקנות של המדינה אליה אתה מכניס את הרכב.

והקניה היא בכלל לא פיראטית אתה הופך לבעלים חוקי של הרכב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

איפה לאזעזל אני רואה את פרטי הרכב ומחיר שדורשים עליו?

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...