Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסך הכל מה שרציתי להגיד - לא הכל ורוד. במיוחד מי שנוסע פחות מ20000 ק"מ בשנה ואז חוסך פחות על דלק, הצמיגים עלולים להטות את הכף לצד השני.

פורסם (נערך)

במאזדה רבעיית צמיגים הייתה עולה לי 2400 שח (של קונטיננטל. תמיד משקיע בצמיגים). החלפת צלחות ורפידות הייתה עולה מעל 2000 במוסך מורשה וקצת פחות מ 2000 ברקסים של ברמבו במוסך לא מורשה. ביחד זה כמו רביעיית צמיגי טסלה שסביר להניח שכמעט ולא תצטרך החלפת ברקסים. בסופו של יום, זה מתאזן וברכבים יותר סטנדרטיים, כבר הופך לעוד חסכון בהוצאות רכב.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

מקווה שטסלה שומרת את הפרטים שלך במאגר הנתונים שלה. יחסי הציבור שאתה מארגן לאוטו יהיו אולי שווים משהו כשהקונים יירגעו קצת ויצטרכו מישהו לחדש את ההייפ. בכל מקרה אתה גם צודק, לטסלה אולי פלסטיק שאינו ברמה של אס קלאס, אבל איבזור מכאן עד שוויצריה דווקא כן. האוטו הזה, מעבר ליכולותיו בשדה הכוח, נצילות פנטסטית של הסוללה וטווח מעולה בדגם ה LR, גם מאובזר בגאדג'טים שרק במכוניות הנעה סטנדרטית כפולות מחיר ניתן למצוא כמותם. בכל מקרה היתרון המרכזי של הנעה חשמלית לדעתי מצוי בשני אלו, האחד, עלות שימוש זולה מאוד, השני שקט נפשי שנובע מהפשטות הבסיסית של האוטו והעדר כמעט טוטאלי של צורך בתחזוקה. כל מי שנכנס עם רכב "רגיל" למוסך מכיר ודאי את צביטת החרדה של " מה מחכה לי היום", בחשמליות זה פשוט איננו.

פורסם (נערך)

גם יבואן יונדאי צריך להעביר איזה צ'ופצ'יק מהרווחים לדעתי. 😀לגבי טסלה, לצערי כנראה זה לא יעזור לי, כי אחרי העלאות המחירים שלהם בתוספת עליית המיסים בסוף השנה, כנראה  שהרכב הבא שלי לא הולך להיות טסלה (אולי אם יהיה טסלה 2). טסלה בכלל לא היה בתוכניות שלי לפני שהם פרסמו אותו ב 180 אלף שח. אבל טסלה ללא ספק פתחה לי את הראש לגבי היתרונות הגדולים של ההנעה החשמלית שלדעתי הם הרבה יותר מכסף, יש לה יתרונות דה פאקטו על הכביש. גם הקונה שהיה החשמלי (יונדאי תעבירו את הכסף 😀) הכי חלש שיצא לי לנסוע עליו הרשים בתאוצה ושקט בתנועה. בכלל, היכולת ללחוץ עד הסוף על דוושת החשמל ולהאיץ כמו טיל בלי להרעיש לסביבה ולדווח לכולם שאתה פוץ חוליגן, איז פרייסלס 😀

וכדרך אגב, השילדה של הטסלה לגמרי שם כדי לתמוך בכוח. ההגה פחות.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 23 שעות, gollu כתב:

רק קח בחשבון שיש נתון אחד שרוב האנשים לא יודעים - מחיר הצמיגים של רכב חשמלי.

סט של 4 צמיגים טובים עלולים לעלות 8000 ש"ח, יחסית ל-1600 במשפחתית רגילה.

אם צמיגים שורדים 3 שנים - 50000 ק"מ יוצא שתחזוקה מונעת של חשמלית יותר יקרה משל בנזין.

זה כבר לא קשור לחשמלי או לא, זה קשור לאופנה המטומטמת של לשים צמיגי חתך נמוך על כל דבר.

לא מצליח להבין למה צמיג 18" בשביל טסלה אמור לעלות יותר מצמיג 18" בשביל מאזדה 3 (וגם במאזדה 3 זה דבר שהייתי בשמחה מוותר עליו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...