Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שאגיב ועזר עד כה.
בדקתי אחרי תדלוק לפי קילומטר שעשיתי לחלק לליטרים שמילתי עד פול... ויצא 1 ל6.9.
עשיתי טיפול והחלפתי מסנן שמן מקורי(שלא היה מקורי) ומסנן אוויר ופלאשינג(יש בוצה).
בתקווה שהצריכה תשתפר.

פורסם

40-50 קילומטר ביום אך ורק בעיר, כמה שעות האוטו מונע? נגיד הערכה שעתיים - שעתיים וחצי. 

1 ל 7 לרכב די גדול עם מנוע אטמוספרי 2.0 ליטר זו צריכה הגיונית לתנאים האלו, אני לא חושב שהיא שיש בעיה כלשהי. 

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

40-50 קילומטר ביום אך ורק בעיר, כמה שעות האוטו מונע? נגיד הערכה שעתיים - שעתיים וחצי. 

1 ל 7 לרכב די גדול עם מנוע אטמוספרי 2.0 ליטר זו צריכה הגיונית לתנאים האלו, אני לא חושב שהיא שיש בעיה כלשהי. 

כל מי שיש לו רכב זהה טוען שאצלו זה 1 ל9. כולם.

פורסם
לפני 3 דקות, shalom1981 כתב:

כרגע מהסיפור שלך אין שום דרך לדעת אם יש או אין בעיה.

אין שום משמעות לטענות של "כולם" מכיוון ש"בעיר" אצל כל אחד זה אומר דבר אחר. אתה יכול להוציא נתון מהירות ממוצעת ממחשב הדרך? אם כן בבקשה כתוב כאן. אם המהירות הממוצעת שלך היא סביב 15 קמ"ש או פחות, צריכת הדלק שלך לא מפתיעה בכלל.

השוואות צריכת דלק רלוונטיות רק במתאר שדומה ככל האפשר לתנאים מבוקרים - כביש מהיר מישורי, מהירות קבועה נניח 100 קמ"ש, בדוק את צריכת הדלק לאורך 100 ק"מ (ורצוי יותר מזה) וחזור לספר לנו. כל השוואה אחרת חסרת משמעות.

חזיר דיזל

פורסם
לפני כשעה, shalom1981 כתב:

אופי נהיגה שונה, תוואי נסיעה שונה. 

אי אפשר ש"כולם" ינהגו בדיוק אותו דבר ובדיוק את אותו מסלול. 

פורסם (נערך)

נסיעה רגוע. בלי בלימות פתע. בלי האצות ברמזורים. בלי גז בסיבובים. דרך מישור(אשדוד).
נראה לי שראיתי שממוצע הנסיעה הוא על 36. אבדוק את זה.
העניין שהדגשתי את "כולם", מהסיבה שכ20 חבר'ה ממקומות שונים בארץ העידו שאצלם הצריכה 1 ל9. ולא היה אחד שהעיד על פחות או יותר. לכן סטטיסטית זה לא משנה המשתנים.

אגב, גם האוויר בגלגלים היה נמוך. מישהו יודע כמה צריך למלא בספורטאז? על הדלת רשום 33 ו38. מילאתי 37.

עריכה אחרונה על ידי shalom1981
פורסם

אני לא יודע איך זה במנוע ה2.0,

אך אחרי שלמדתי את הרכב שלי עם מנוע ה1.6, שמתי לב שצריכת הדלק תהיה גבוהה בנסיעה רגועה מדי,

ז"ת בהאצות עדיף ללחוץ על הגז כסביב החצי מצערת אולי טיפה פחות, ולתת לרכב להגיע מהר למהירות הרצויה אפילו עם יגיע קרוב ל4000 סל"ד בהילוך ראשון ושני, כך הרכב משום מה חסכוני, עושה לי בתוך העיר 10 ק"מ לליטר, בנסיעה הכוללת עירוני ובינעירוני יצא לי לראות כבר 13.5 ק"מ לליטר אחרי נסיעה משולבת,

נסיעה איטית וכבדה באמת טוחנת דלק בצורה מוגזמת, בצורה הזו שנסעתי לפני כחודשיים בנסיעה משולבת הייתי רואה בקושי 11 ק"מ לליטר, בעירוני סביב ה9 לליטר.

פות"ש תנסה את זה, אצלי זה שפר את צריכת הדלק פלאים.

• תוכן חדש...