Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בחוות דעת לגביי רכישת רכב לפי הקריטוריונים הבאים:

רכב מרווח, אמין ככל הניתן, נסועה של 25K בשנה, 60% בינעירוני.

תקציב 50K, אולי ניתן למשוך טיפה.

שנת יצור 2015 או 2016.

העדיפות הראשונה היא ניסן אלטימה.

או האלטרנטיבות שמצאתי בתקציב, סקודה סופרב (הצורה הישנה) או שברולט מליבו (נכנס בתקציב הצורה החדשה)

מי יכול להאיר/להעיר?

תודה מראש. 

פורסם

האלטימה כנראה שתהיה האמינה בקבוצה אבל גם האנמית יותר.הסקודה והשברולט חיות על הכביש אבל יתכנו תקלות מפתיעות ויקרות

פורסם (נערך)

לגבי האלטימה - שמעתי שיש בעיות גיר ולכן בארה"ב האריכו לדגם הזה את האחריות בעשר שנים(לא יודע מה היחס של היבואן בארץ לנושא).

לגבי המאליבו - במידה ומדובר במאליבו עם מנוע 2 ליטר טורבו אז הוא נחשב לא אמין ולא מעט חתיכות ממנו סיימו את חייהם ממש מהר.

לגבי הסופרב - יש לא מעט מידע לגבי נושא הגיר בפורום(מניח שאתה מחפש מנוע 1.8 טורבו עם תיבת DSG).

בזכות הטורבו הסופרב והמאליבו ירגישו לך הרבה יותר חזקות אבל ככל הנראה פחות אמינות.

במידה ואמינות היא פרמטר מאוד חשוב אצלך מציע לך לקחת את המאזדה 6 כאלטרנטיבה - בסכום שציינת ייכנס לך לתקציב מנוע 2.0.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88
  • אהבתי 2

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, DROR748 כתב:

מה עם טיוטה קאמרי?

לא בתקציב לשנתונים שהוא מחפש.

פות"ש - הייתי לוקח את האלטימה, במיוחד שהנסועה שלך ברובה בינעירונית אני מניח לפי הק"מ הצפוי.

ואם אתה רוצה בכלל "להתפרע", תעשה כמוני - תחכה שתהיה מקסימה 2015 בתקציב שפוי ותשים עליה מערכת גז. 300 כ"ס ואיכות גבוהה, עם צריכה בינעירונית של איוניק.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 6 שעות, yonisi כתב:

לא בתקציב לשנתונים שהוא מחפש.

פות"ש - הייתי לוקח את האלטימה, במיוחד שהנסועה שלך ברובה בינעירונית אני מניח לפי הק"מ הצפוי.

ואם אתה רוצה בכלל "להתפרע", תעשה כמוני - תחכה שתהיה מקסימה 2015 בתקציב שפוי ותשים עליה מערכת גז. 300 כ"ס ואיכות גבוהה, עם צריכה בינעירונית של איוניק.

תודה.

רק אם אפשר, מה זה ראשי התיבות פות"ש בבקשה?

פורסם (נערך)
בתאריך 12.10.2021 בשעה 10:00, Jeka88 כתב:

לגבי האלטימה - שמעתי שיש בעיות גיר ולכן בארה"ב האריכו לדגם הזה את האחריות בעשר שנים(לא יודע מה היחס של היבואן בארץ לנושא).

לגבי המאליבו - במידה ומדובר במאליבו עם מנוע 2 ליטר טורבו אז הוא נחשב לא אמין ולא מעט חתיכות ממנו סיימו את חייהם ממש מהר.

לגבי הסופרב - יש לא מעט מידע לגבי נושא הגיר בפורום(מניח שאתה מחפש מנוע 1.8 טורבו עם תיבת DSG).

בזכות הטורבו הסופרב והמאליבו ירגישו לך הרבה יותר חזקות אבל ככל הנראה פחות אמינות.

במידה ואמינות היא פרמטר מאוד חשוב אצלך מציע לך לקחת את המאזדה 6 כאלטרנטיבה - בסכום שציינת ייכנס לך לתקציב מנוע 2.0.

jeka88 אז אם אני מבין אותך נכון לגביי המליבו, השנים הבעייתיות היו 2014/2015 (צורת הביניים שיובאה עם ה 2 ליטר טורבו) האם מבחינת אמינות מנוע עדיף במקרה של המליבו אפילו לרדת למודל 2013? כי אז כבר אפשר למצוא משהו הרבה יותר זול מהתקציב...

עריכה אחרונה על ידי אבי זיו
פורסם (נערך)

בדיוק, מנוע ה2 ליטר טורבו פחות מומלץ, אם תרד בשנתונים זה דגם שנראה אחרת והוא בלי טורבו(אם אני לא טועה היו הגרסאות של 2.4 ו3.5 ליטר בלי טורבו וזה דגם אחר), מה שכן הרכבים האלה צורכים יותר דלק.

בכל אופן אני ממליץ לך לבדוק את האופציה של מאזדה 6, אני בעלים של אחת משנת 2015 וזה נחשב רכב אמין וגם אפ יהיו בו תקלות הן יהיו זולות יותר לתיקון משמעותית, הצריכת דלק אצלי היא ליטר ל12.5 ק״מ.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...