Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2003

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני מחפש רכב בתקציב זמני ב 5000-7000 שקל ואפשר לחרוג אם זה משהו ממש שמור, לנסיעות בתוך העיר בעיר לעבודה וחזרה, רכב קטן! לא רוצה יותר מכוניות גדולות\משפחיות ולא קוראניות. 

בקיצור מצאתי פולו 2003 יד 2 90 אלף ק"מ עם טסט לשנה רוצים 5500 שקל (אני מאמין שאפשר להוריד קצת) אבל הבעיה שהיא אוטומטית! עד כמה הגיר שם בעייתי? בשנים האלה זה DSG או גיר אמין יותר? בנוסף ראיתי פיגויים 206\307 באזור 8000 שקל עם ק"מ נמוך וגם לצערי עם גיר אוטומט (בידני הם מכוניות מעולות) למי יש גיר יותר אמין? 

ברור שהייתי מעדיף רכב ידני אבל לא מוצא רכב שמור עם נתונים טובים ועם כן אז גרים ממש רחוק או שמפספס (יש שוק למכוניות ידניות שמורות ) 

אני מציין הרכב אמור לנוסע מפתח תקווה לתל אביב (בית- עבודה) לרוב זה פקקים, אני לא יוצא עם הרכב מחוץ לגוש דן 

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

1. לא מדובר ב DSG 7 -  מדובר בתיבה אוטומטית פלנטרית פשוטה.

2. לגבי אמינות- זה רכב בן 17- אם הק"מ אמיתי (אפשר לאמת ע"י הסטורית טיפולים/רישום ברישיון הרכב) אז אולי הרכב באמת שמור ואם יש ספק אז לך תדע.

בכל מקרה,ברכב בן 17 הכל יכול לקרות.

לגבי הפיג'ו- הגיר האוטומטי בחלק גדול היה AL4 שהיו בו כל מיני תקלות -מהחלפת רינגים בגיר ועד רכבים שהגיעו לשיפוץ גיר מלא.

בתקציב הזה,הייתי מחפש משהו הרבה יותר מודרני- על אף שאתה לא מחפש רכב גדול ,מיצובישי לנסר 2007/8 תכנס בתקציב- לא הייתי מוכן לשלם יותר לרכב קטן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בשנים האלה מדובר בגיר אוטומטי יפני. 

החזקנו כזאת בבית תקופה, היה רכב חביב מאוד. 

כרכב זמני ואם הוא נראה שמור הייתי ללא ספק מעדיף את הפולו על 307 או 206 מאותם השנים 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
בתאריך 26.9.2021 בשעה 09:35, shakedi כתב:

בשנים האלה מדובר בגיר אוטומטי יפני. 

החזקנו כזאת בבית תקופה, היה רכב חביב מאוד. 

כרכב זמני ואם הוא נראה שמור הייתי ללא ספק מעדיף את הפולו על 307 או 206 מאותם השנים 

מה מחירים ששווה לשלם על זה?

האמת שיש לי כיום פיגו 308 2010 וזה אוטו מעולה אבל הבעיה שהרכב היה של אבא שלי ז"ל שנפטר בינואר ולא השאיר צוואה ואין צו ירושה ולכן לא ניתן לעביר בעלות ולא ניתן לעשות תו חנייה ועכשיו גם נגמר הטסט ולא ניתן לעשות טסט, בקיצור לא ניתן לעשות איתו כלום רק לשלוח אותו לפירוק או לעמיד אותו וחבל

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
לפני 7 שעות, A900 כתב:

מה מחירים ששווה לשלם על זה?

האמת שיש לי כיום פיגו 308 2010 וזה אוטו מעולה אבל הבעיה שהרכב היה של אבא שלי ז"ל שנפטר בינואר ולא השאיר צוואה ואין צו ירושה ולכן לא ניתן לעביר בעלות ולא ניתן לעשות תו חנייה ועכשיו גם נגמר הטסט ולא ניתן לעשות טסט, בקיצור לא ניתן לעשות איתו כלום רק לשלוח אותו לפירוק או לעמיד אותו וחבל

מדוע לא ניתן לעשות טסט ? בדקת האם משפטית/חוקית,אתה יכול להמשיך לנהוג על הרכב ?

אולי אפשר לעשות יפוי כח- אם יש לך אחים/יות אתה יכול להסתדר ואם אתה יורש יחיד הפתרון אצל עו"ד שמתמחה בנושאים האלו.

אם יש כבר רכב שידועה ההסטוריה שלו לא הייתי מחפש מהרפתקאות בטח לא בתקציב הזה-אתה לא יודע מה תקבל (בונבוניירה כנראה לא נבלה-יש סיכוי גדול מאוד שכן).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי מחפש גם יונדאי גטס למשל, עדיפות לרמות אבזור gli/glx/gls.

פיאט פנדה ידנית גם אופציה טובה, באזור ה10 אלף אפשר לחפש רנו קליאו דור 3 ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, colauti 9 כתב:

מדוע לא ניתן לעשות טסט ? בדקת האם משפטית/חוקית,אתה יכול להמשיך לנהוג על הרכב ?

אולי אפשר לעשות יפוי כח- אם יש לך אחים/יות אתה יכול להסתדר ואם אתה יורש יחיד הפתרון אצל עו"ד שמתמחה בנושאים האלו.

אם יש כבר רכב שידועה ההסטוריה שלו לא הייתי מחפש מהרפתקאות בטח לא בתקציב הזה-אתה לא יודע מה תקבל (בונבוניירה כנראה לא נבלה-יש סיכוי גדול מאוד שכן).

לא ניתן לעשות טסט עד שיש צו ירושה הם אמרו לי ככה במשרד הרישוי בנוסף גם לא ניתן להוציא ניירות, בנוסף אני לא יכול להוציא תו חנייה למקום העבודה ואני משלם הרבה כסף על החנייה.

אחיות שלי לא מוכנות לשתף פעולה כלומר - אין להם בעיה שאני אקח את האוטו ומוכנות לחתום על ניירות אם אני אביא להם אבל לא מוכנות לבזבז על זה זמן, יש מריבה על כסף ולכן לא יהיה צו ירושה בשנים הקרובות (אם בכלל) 

אמא ואבא שלי היו פרודים בעשור האחרון אז אני לא יודע אם לאמא שלי יש אפשרות לעשות משהו 

לפני 8 שעות, yulianx כתב:

הייתי מחפש גם יונדאי גטס למשל, עדיפות לרמות אבזור gli/glx/gls.

פיאט פנדה ידנית גם אופציה טובה, באזור ה10 אלף אפשר לחפש רנו קליאו דור 3 ידנית.

הייתי בכיף קונה את הקליאו 3 אבל אין לי מזל איתם, גרים רחוק או שעברו ק"מ גבוהה, אותו דבר עם פיגו 206+ 

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

ה206 מיושנת ביחס לקליאו, אבל לפעמים כדאי לנסות לנסוע רחוק.

אני מצאתי קליאו 3 מחבר פורום, נסעתי ממעלות להרצליה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...