Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח תנועה ממצלמת א3 ברמזור על מהירות 116 קמ"ש לאחר הפחתה בכביש של 90.

אלו 750₪ ו8 נקודות.

הנקודות התקבלו בשעת ערב מוקדמת (18:30, אבל כבר היה חושך).

לצערי הנקודות באות בתזמון מאוד לא טוב שכן רק קיבלתי דו"ח לא מזמן אחרי כמה שנים של שקט יחסי.

החלטתי לקחת את האירוע למשפט כדי לפחות לדחות את הקורס רענון אם אצטרך אותו לתקופה מאוחרת יותר..

אופטימלית הייתי רוצה להגיע להסדר טיעון, בלי עו"ד (כדי לא לשלם סכום של 2,000₪ על זה), שבו לא אקבל נקודות.

הייתי רוצה לדעת אם זה משהו שיחסית פשוט לעשות (להתמקח על ה1 קמ"ש הזה) או שאני כן צריך ללכת פה עם עו"ד שיעשה את זה בשבילי..

איך זה עובד שם במשפטי תעבורה?

תודה רבה!

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

היית פעם בשוק

ככה זה מתנהל שם

תבקש דחיית המשפט עד שבית המשפט לתעבורה בבאר שבע שדן כרגע בכשרות המצלמות יכריע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 5 שעות, ישה כתב:

היית פעם בשוק

ככה זה מתנהל שם

תבקש דחיית המשפט עד שבית המשפט לתעבורה בבאר שבע שדן כרגע בכשרות המצלמות יכריע.

נשמע כיף (לא בשבילי כ"כ)

לא מאמין שייתנו לי עוד דחייה, כבר דחיתי פעם אחת בגלל סגר הדוק..

פורסם

לא תנסה לא תדע

מאמין שתקבל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למה שלא ידחו? האלטרנטיבה מבחינת התובע (והשופט) זה שפוטנציאלית אתה תחליט להתחמש בעו"ד ולתקוף את אמינות המצלמות, בזמן שמשפט דומה מתנהל בבאר שבע.

לא משתלם להם, עדיף להם לדחות ולחכות שבית המשפט בבאר שבע יגיש להם פס"ד אפוי על מגש של כסף.

היה ויחליט שהמצלמות אמינות - הם ישתמשו בפס"ד הזה כדי לומר שהן אמינות - חסכו לעצמם דיונים ועבודה, היה ויחליט שלא - חסכו לעצמם דיונים ועבודה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

למה שלא ידחו? האלטרנטיבה מבחינת התובע (והשופט) זה שפוטנציאלית אתה תחליט להתחמש בעו"ד ולתקוף את אמינות המצלמות, בזמן שמשפט דומה מתנהל בבאר שבע.

לא משתלם להם, עדיף להם לדחות ולחכות שבית המשפט בבאר שבע יגיש להם פס"ד אפוי על מגש של כסף.

היה ויחליט שהמצלמות אמינות - הם ישתמשו בפס"ד הזה כדי לומר שהן אמינות - חסכו לעצמם דיונים ועבודה, היה ויחליט שלא - חסכו לעצמם דיונים ועבודה.

מבין את ההגיון

שוקל לנסות את העניין

השאלה אם לא עדיף לי למנף את זה כדי להשיג בהסדר טיעון עונש מקל..

פורסם

לא חושב שזה מבחינתם כמו "מבצע סוף עונה", אם יש להם ספק באמינות - הם יעדיפו לדחות ואחרי הפס"ד לבטל

אם אין להם ספק באמינות - יעדיפו לדחות ואחרי הפס"ד לנהל את המו"מ בדיוק כמו עכשיו.

לא חושב שבגלל שלא בטוח איזה פס"ד יתקבל יציעו לך משהו באמצע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 11 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא חושב שזה מבחינתם כמו "מבצע סוף עונה", אם יש להם ספק באמינות - הם יעדיפו לדחות ואחרי הפס"ד לבטל

אם אין להם ספק באמינות - יעדיפו לדחות ואחרי הפס"ד לנהל את המו"מ בדיוק כמו עכשיו.

לא חושב שבגלל שלא בטוח איזה פס"ד יתקבל יציעו לך משהו באמצע

מקובל. אנסה.

תודה למגיבים!

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אספר בקצרה מה שהיה:

הגעתי כ10 דקות לפני הזמן לאולם.

רק הקלדנית הייתה באולם ותובע הגיע כמה דקות אחריי..

חיכיתי שהוא יסדר את התיקים שלו ואז הוא התפנה לדבר איתי על התיק שלי..

בגלל שזה באמת היה רק קמ"ש אחד מעל הסף, הוא הסכים להמיר לי בסעיף אחר וקבענו על 1,000₪ ובלי נקודות.

אח"כ חיכינו עוד כחצי שעה לשופטת שתיכנס לאולם ובנתיים הגיעו מדי פעם עו"ד לגבי תיקים דומים עם מסכנה דומה.

נראה היה שלא היה הרבה מקום להתמקחות לאף אחד, אלא אם עו"ד הציג איזשהם נתונים לגבי תיק מסויים..

השופטת נכנסה לאולם ואישרה את ההסדר והלכתי לדרכי.

סה"כ אני שמח על התוצאה, אבל בהחלט לא הייתי חוזר עליה עם עבירה שחורגת מ3 קמ"ש מעל הסף. הייתי משאיר את העבודה לעו"ד.

תודה לכולם ובהצלחה בהמשך!

• אהבתי 3

פורסם

שוק כתבנו , כתבנו

המיר לך את זה לנהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך תקנה 51 וכולם יצאו מבסוטים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בתאריך 4.10.2021 בשעה 01:07, DoroZ כתב:

אספר בקצרה מה שהיה:

הגעתי כ10 דקות לפני הזמן לאולם.

רק הקלדנית הייתה באולם ותובע הגיע כמה דקות אחריי..

חיכיתי שהוא יסדר את התיקים שלו ואז הוא התפנה לדבר איתי על התיק שלי..

בגלל שזה באמת היה רק קמ"ש אחד מעל הסף, הוא הסכים להמיר לי בסעיף אחר וקבענו על 1,000₪ ובלי נקודות.

אח"כ חיכינו עוד כחצי שעה לשופטת שתיכנס לאולם ובנתיים הגיעו מדי פעם עו"ד לגבי תיקים דומים עם מסכנה דומה.

נראה היה שלא היה הרבה מקום להתמקחות לאף אחד, אלא אם עו"ד הציג איזשהם נתונים לגבי תיק מסויים..

השופטת נכנסה לאולם ואישרה את ההסדר והלכתי לדרכי.

סה"כ אני שמח על התוצאה, אבל בהחלט לא הייתי חוזר עליה עם עבירה שחורגת מ3 קמ"ש מעל הסף. הייתי משאיר את העבודה לעו"ד.

תודה לכולם ובהצלחה בהמשך!

אם הייתי אתה כמובן שהייתי מרוצה מהתוצאה, אם כי אני חייב לציין שמדובר בתובע קצת עושק.

היה יכול להוריד קמש אחד ואז היית משלם 250₪.

• תוכן חדש...