Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך דראמים קדמיים.

אתה מתכוון כנראה לצלחות בילום / דיסקים. ודיסקיות אני משאר שאתה מתכוון לרפידות בלם.

בשני המקרים - ברכב יומיומי - תצמד פשוט לחברות הגדולות והמוכרות. הרפידות מבין השניים זה מה שעושה את ההבדל ביכולת בלימה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סינים מיצרים גם את האייפון. ארץ המוצא לא אומרת יותר מדי.

שמות של חברות יש לך ? משיטוט בRock auto (חנות חלפים אמריקאית גדולה) נראה שלדגם שלך יש של Bendix , wagner , bosch , centric , brembo , וAC Delco, power stop גם מבחינת רפידות וגם מבחינת דיסקים.

אז אם אתה מוצא אחת מהפירמות האלו - אתה יכול לקנות דיי בשקט.

https://www.rockauto.com/en/catalog/kia,2015,rio,1.6l+l4,3310208,brake+&+wheel+hub,rotor,1896

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

המליצו לי על hi-q גם רפידות וגם צלחות קוריאני חליפי.

מישהו מכיר?

עריכה אחרונה על ידי עמית100
טעות
פורסם

הרפידות האלו הן של סנסגין - שזה אחד מיצרני הoem של החברות הקוריאניות.

לא מכיר את הליין ספציפית אבל החברה כנראה מייצרת את רוב מה שהיונדאי וקיה מספקים מהמפעל.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

המקוריות של קיה לא רק יקרות בטירוף אלא גם נשחקות מהר.

הייתי מחליף כל טיפול 15,000 ק"מ רפידות מקדימה או מאחורה, לפעמים גם וגם. וזה כאשר רוב הנסיעות בכביש מהיר, בלי בלימות רבות.

תקנה תחליפי, העיקר שיהיה של יצרן מוכר.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...