Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הישתנו דברים מאז השעה האחרונה ונכון לעכשיו מפגש אודיו מרכז-ר"ג שישי 29 לאוקטובר שעה 12:00

שבוע לפני המפגש אני יעדכן אתכם גם פה מלבד פורום אודיו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סמיר, שמחתי לפגוש אותך

יש לך גולף חמודה מאוד :-)

היו אנשים חדשים, שאיני מכיר אותם וגם לא יצא לשוחח עימם

עקב התנהגות "בוגרת" מצידם של כמה מחברי הפורום...

היום היה המפגש הגרוע ביותר מבחינתי!

יש אנשים שקשה להם לפרגן וקשה להם לשמוח עם אחרים... אז לאותם אנשים - שיבושם לכם!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

על מה בדיוק אתה מדבר? איזה אנשים? מה קרה היום בדיוק שהפך את המפגש ללא מוצלח ?

אני אשמח לשמוע [פה או בה"פ]

פורסם

אוקיי, אז ככה:

עידו, זה תומר אדר, לא הדר, ככה לפחות הבנתי :)

ואני האיש הבוגר שלא יודע לפרגן לאף אחד, הכל נכון

אוראל, עם כל הכבוד שיש לי אליך, ואתה יודע שאני בהחלט מכבד:

די, נמאסתם, הגזמתם, נסחפתם, נסחפתם רחוק אפילו, והים לא כ"כ קרוב לסופרלנד, אז אני לא מבין על מה...

והסיפור הוא כזה:

אוראל, גדעון, טל, הגיעו עם מאזדה 3 חדשה, בצבע סגול פשוט מרהיב, עם טאסות, שנת 2006, ישירות מניו קופל, פחות מ700 ק"מ על השעון, עשו לאוטו ווקס לפני המפגש, הגיעו למפגש, הוציאו סמרטוטים מהכיסים, וניקו את הפגוש הקדמי מהברחשים שנדבקו כאשר טל טס לכיון הסופרלנד על 222 קמ"ש, ניחא, נבין את זה

טל ידע שאני לא אפרגן לרכב מהרגע הראשון, ומי שרוצה לדעת למה יכול לפנות אלי בה"פ.

חשבתם שזהו ? אז לא:

אח"כ להראות לכולם כמה המערכת המקורית של מאזדה שווה ל***, ואת זה אפילו אמא שלי אמרה כשהחלפנו את המאזדה לפוקוס.

סיימו עם המערכת הייאנד שטוחנת כל מערכת של 50 אלף ש"ח בערך, וטוחנת אותה חזק, לא רואה SPL ממטר.

ואז אספו את עידו ואת מירן, 2 חובבי רכב מושבעים, האחד כל היום מפרק לאונו את הפגוש וחי בסרט שהוא יצליח לסדר אותו, והשני, סתם חייל שנוהג במאזדה של אמא שלו ומת לשים מערכת, באמת בחור טוב, והופה, יוצאים לעשות ס"ד, לוחצים דוושה עד בפנים, למרות שהאוטו המסכן היה אמור להיות בהרצה ולא לטייל בטורים גבוהים, ומראים לכולם כמה שהאוטו הזה מסריח, הוא עובר ישירות מהילוך 1 להילוך 3, אכן תיבה חכמה...

יוצאים, ומקיפים את כל ראשון, ואז חוזרים ועושים לי פרצוף נכה...

בקיצר, אוראל, טל, הנה, לפני כל הפורום:

תצאו מהקוביה שלכם, תבקשו מאחד ההורים לקחת סיכה ולדקור את הבועה שאתם חיים בה, תיגשו לבלוקבאסטר להחזיר את הסרט שלקחתם לפני המון זמן, או כל דבר אחר שפשוט יעלה לי לדמיון וקשור לזה שאתם חשים כאילו אתם מבינים משהו, יודעים מזה אוטו...

טל, יש לך רשיון לא יודע כמה זמן, אבל אתה נהג חדש, אתה לא מבין כלום, אתה טוען שמאזדה 3 יותר טובה מהפוקוס, או כל משפחתית אחרת, אז אני מצטער להגיד לך, אבל היא אכזבה, אכזבה גדולה אפילו !

אוראל, אתה בכלל חי באיזה סרט טורקי ישן וחושב שאמא שלך תלמד אותך נהיגה, מעולם לא הזזת אוטו בכוחות עצמך, אין לך יותר מידי זכויות לדבר בכל מה שקשור לנושא, אתה עוד רחוק מלהתקרב לחצי מרמת הידע שלי, וקרוב מלהכנס לתוך רשימת האנשים השחורים שמזלזלים בי או בכבודי שלי...

אני לא יודע כמה אנשים יש כאן שחוו כמות מכוניות כמו שאני חוויתי, הן מאחורי ההגה והן על ידו...

וזה אותו הסטייל של כמה אנשים שלא אנקוב את שמם אבל טענו שאני פארש ורק הייתי מנקה במוסך, הם למעשה לא מכירים אותי ולא יודעים עלי כלום, הם גם לא ידעו, זה חסר טעם, הם אנשים שמסיקים מסקנות שגויות וטיפשיות.

אולי לא הייתי בסדר, נכון שזה נחמד אוטו חדש והכל, אני בהחלט מבין את זה, אבל כמה אפשר להיות מפגר ?

יש גבול לכל תעלול, בסדר, תתחדש, מאברוק, ודי ! יש מאזדה 3 בכבישים יותר ממה שיש כל דבר אחר, אפשר כבר להקיא מרוב שהאוטו הזה נפוץ, אני מתפלא שהוא עדיין לא הגיע למשטרה...

ואני מצטער להגיד, אבל אני בהחלט מסתכל על זה בצורה טיפשית, וזה כמו להתלהב מג'אסטי...

בשורה התחתונה:

אתם חייבים להבין, זו חתכת מתכת שמחוברת ל4 גלגלים, היא ממש לא מיוחדת, אין שום סיבה להתלהב ממנה, באמת שאין, כשיש סיבה להתלהב ממשהו, אני מתלהב, להלן הסיאט איביזה הצהובה של ספי, מי שזוכר ויודע יודע, מי שלא, בעיה שלו.

כל אחד יסתכל על זה איך שירצה, אני יודע שאני בנאדם כנה, ואם לא טוב לכם עם זה אל תדברו איתי, זה בסדר.

אגב עידו, תפסיק להיות סנגור של כל העולם ולחוש תלית שכולה תכלת או איזה כתבת רכב (בכוונה כתבת ולא כתב), נכנס למאזדה 3 ומתלהב.

מה השלב הבא ? להתלהב מסוזוקי סוויפט ?

די, חאלס, אי אפשר ככה, זה לא הבנה במוטוריקה, זה זיון שכל אחד גדול, אחרי שיהיה לכם 3 שנים על הכביש, שנה וחצי מאזדה 3, והרבה נסיון במוטוריקה, תחזרו לדבר איתי...

ואני שוב מתנצל שראיתי יותר מידי מכוניות בחיים שלי וקשה לי להתלהב ממאזדה 3.

*עריכה*

רק עכשיו שמתי לב שהחברים שכחו לפתוח את מכסה המנוע והלציג בגוואה גדולה את השבלול השתול, או שהם פתחו ולא שמתי לב :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אויי...

אור, אני בעד להחזיר אנשים לכדור הארץ... אבל הגזמת!

איזו התנשאות...! גם אם אתה באמת מבין גדול בתחום הרכב ומוטוריקה...קודם כל אתה צריך להיות בן-אדם!

ואני עוד לא נכחתי במפגש...!

(יותר מדי סימני שאלה ?!)

אני יכול להגיד דבר אחד... ביי ביי מפגשי ראשון!

נ.ב.- סוזוקי סוויפט זה אוטו מעולה... פאק! המשאבה! :???:

פורסם

טוב אני לא יכניס את עצמי למיטה חולה ואני ישמור את הקלפים לפעם אחרת , אבל מישהו פה הולך רחוק מאד בצורה מתוסכלת עם המון כאב וקינאה , אני מקווה שיום כיפור יטהר פה לכמה אנשים את האופי התסלחו לי על הביטוי-"מסריח" שלהם.

ניראה לי כי אתם צריכים לעשות פסק זמן ממפגשי ראשון או לפחות לא להיפגש כולם ביחד [לא הסיגריות ולא המצתים כדי לא להדליק אחת את השני]

מציע לכם לעשות מפגשים מצומצים כרגע בבתיכם ובנוכחות מצומצמת עם האנשים שאתם מיסתדרים וכייף לכם לראות ולשמוע -זה הפיתרון הטוב ביותר לפני שבמפגש הבא לא רק אלימות מילולית אלא גם פיזית[ תעלה לאויר. אנחנו מדינה קטנה עם קטן אז את המעט שיש לעשות הוא ל פ ר ג ן ..דבר שיעזור לכם בחיים .

בהצלחה.

פורסם

אור, אתה יודע שאני מכבד אותך

אבל אתמול הגזמת ואתה יודע את זה...

את פניני החוכמה שלך תשאיר בבית

עריכה:

תן כבוד לאחרים ואחרים יכבדו אותך.

כל הזמן יש לך הערות עלי... שיהיה לך בכיף

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

המון קנאה ?

כן, נכון, צודק, אני כ"כ משתוקק למאזדה 3, רק בגלל זה הייתה להורים שלי אחת כסופה שנמכרה בדיוק לפני שבועים...

אסף, עשה טובה, סע באוטו החמוד שלך (הוא באמת חמוד, במיוחד עם המערכת), ואל תתערב.

פורסם

נו מה אתה בא להגיד פה? אבא שלי נוהג לצורך העניין על אקורד 2004 אז??, לא באתי להתערב זה לא עניין שלי ואם הייתי מעורב בו אז לא הייתי רגוע ככה . לצורך העניין ההתנהגות שלך ילדותית מבישה ולא לעניין בכל הנוגע למפגשים.לדוגמא לבוא להתיישב על האוטו של אורן "להשחיט" אותו בדרך אלגנטית[גם אם אתה לא מתכוון ולא מרגיש שאתה עושה זאת ] כי יש לו 106 [ופה תשמיץ ותגיד מה שתגיד בנתיים אתה הבחור שמסתובב עם גאסטי מוזרה ] אוליי אצלייך הכל מתוך צחוק וחברותה ואתה לא שם לב לזה ממבט מהצד אבל בישביל אנשים אחרים מה שאתה עושה זה לא נעים ואני מוכרח לומר שגם מהצד[אותו יום שהייתי במפגש שלכם בשישי וראיתי מהצד איך הוא מתנהל] זה לא ניראה לבבי חברותי ונעים.

שוב לא בא להתערב בדבר שאין לי חלק בו במיוחד סה"כ אומר לך יפה שכדי לך לשנות גישה והתנהגות במפגשים בנימה של נימוס ולא מתוך רוע או משהו כזה . בעיקר במפגשים שהמטרה היא להתחבר אחד לשני ולהעביר את הזמן בכייף .

פורסם

אסף, את האוטו של אורן אני אשחיט כמה שאני ארצה, אף אחד לא יגיד לי מה לעשות ומה לא לעשות

אוקיי, הנושא של המאזדה מקובל עלי וזה, אבל אני מצטער שעם ההתנהגות שלהם ראיתי בעיניים 2 ערסים מהשיכון שיושבים על ערבולושן... לא יכולתי לפרגן, ולא יכולתי לשתוק.

מה אני בא להגיד בזה שהייתה להורים שלי מאזדה 3 ? שאין לי במה לקנא, בטח שלא מאזדה 3 ליסינג, שלנו הייתה פרטית...

בקיצר, תעשה לי טובה, ואל תבלבל לי את המוח יותר ממה שאתה מבין

ג'אסטי ? לצערי היא נמכרה לפני חודש, ואם אי פעם אזדקק לרכב פרטי, אני ארכוש עוד אחת, ומי שיש לו בעיה עם זה מוזמן לא לדבר איתי, לא לנסוע לידי בכביש, וכל דבר אחר שיעלה לך לראש

חג שמח, צום קל, וחתימה טובה.

פורסם

אני באמת לא יגיד לך מה לעשות ומה לא כל עוד לא מדובר ברכב הפרטי שלי או של חבריי הקרובים .מעניין מה לאורן יש להגיד על המשפט הזה , אני מאמין בהגיון הבריא שהוא לא יאהב את המשפט הראשון שלך בתגובה מעליי.אבל שוב זה לא עניין שלי כל עוד זה לא נוגע אישית אליי .

וגם אם בעיניים שלך ראית אותם מתלהבים כמו ערסים זה לא מצדיק את ההתנהגות השלילית שלך. לא רוצה לפרגן? אתה לא חייב אבל את המינימום של הבגרות היית יכול לבסס בשתיקה ולא להגיב ולעצבן אותם . אז מה, הם התלהבו קצת והרכב החדש , אני מניח שהתלהבו בינם לעצמם ולא עשו זאת בצורה גועלית ומתנאשת לעברכם כדי לעצבן או משהו.והדבר לא מקנה לאף אחד לשלול את זה מאיתם סה"כ המפגשים שלכם הם באו להנעים את הזמן ולא ללהפוך את המפגש לנוסח"ריקי לייק"..

ולהגיד שאין לך מה לקנא כי גם לכם הייתה מאזדה 3 זה ילדותי ביותר ומראה על חוסר . זכותם להתלהב מה יגיד בחור שסוף סוף קנה בכספו סובארו לאונה 90 לפני זה היה לו פשע 79? זה מה שהוא יכל להרשות לעצמו וזה בישבילו כמו בישבילך וויפר .ובתור אחד שצבע את הטמבונים שלו בצורה ביזארית ושם מגנזיום על גאסטי ובמפגשים היה מפרפר איתה לא מקנה לך זכות לדבר על אנשים שמתלהבים ואנשי פוזה.[מממ מישהו פה לעג לערסים-כי גאסטי בתחפושת כזו מעידה על ..רק היה חסר וילונות ומדבקה של טורבו]

סה"כ מה שאני אומר זה שגישה חברותית יותר לא תזיק לכמה אנשים.לריב עם אנשים זה לא דבר חדש בישראל. בשוק בעבודה בצבא בבילויים זה קורה כל הזמן אז להביא את כל הגועל נפש השינאה הטמאות והעין הצרה גם לשעות הפנאי למפגש שנועד להנעים את הזמן בין חברי הפורום? לא מתקבל על הדעת.

בכל אופן במפגשי אודיו שלנו אין דבר כזה ואם יצוץ דבר כזה אנחנו נידאג לבודד ולמגר את התופעה.

יום כיפור עוד מעט? תחשבו על העוונות שלכם כלפי הזולת.

ובנימה זו ניתן לומר גמר חתימה טובה.

פורסם

בואו לא ניתן לדברים כאלה להרוס לנו את הדיון, ואת המפגש.

טל קיבל את המאזדה החדשה, הבחור מאוד אוהב את האוטו, אני לא מבין למה צריך לרדת עליו. אם מישהו חושב שזה חרא של אוטו, מוזמן לחשוב, לא נאמר לאף אחד מה לחשוב. אבל למה ישר שהבחור מגיע עם האוטו החדש, לאחר שעבדנו עליו יפה יפה להבריק אותו (ודיי נהנתי מזה אם להגיד את האמת), להתחיל לרדת עליו ועל האוטו?

בכל מקרה, הם הגיעו ואז נסעו לצלם את הרכב אם זה כ"כ מעניין אתכם, מי כמונו יודעים שהאור נעלם בשעות מוקדמות בימים אלו.

אני מבין כל סיבה שלהם להפגע מהדברים שנאמרו כלפיהם, אבל זאת לא הסיבה שהם נסעו כ"כ מהר אחרי שהגענו.

אתם לא רוצים לפרגן למישהו על האוטו, אחלה, לא מכריחים, אבל לפחות על תפגעו בו.

אז בואו בבקשה נפסיק את הריב הבאמת מטופש הזה, שלא יוביל אותנו לשום מקום, ונחזור למצב הקודם שבו נהננו וצחקנו כל יום שישי יחד.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

אור, הבנאדם קנה רכב חדש תן לו להתלהב ממנו יש לו באמת אחלה רכב ! ובאמת יש לו צבע יפה והאוטו סוס, אז מה אם יש יותר מידי בארץ? תפרגן קצת לאנשים, אל תבוא עם גישה שלילית כל הזמן ולתת ביקורות שליליות.

אני לא סנגור ולא נעליים, אני אומר לך את האמת, כדי שתדע שזה לא יפה מה שאמרת להם, ואיך תרגיש אם אני יצחק על הפוקוס שלך וכולם צוחקים יחד איתי? לא נעים ! ככה לדעתי הם הרגישו והם לא עשו רע לאף אחד !.

ומה לגבי הג'אסטי? שצבעת לה את הטמבון ושמת לה ג'אנטים ופירפרת איתה כמו משוגע?

יופי! גם לי יש דעה שלילית לגבי האוטו הזה (הג'אסטי,לא שלך ספציפית) אבל אני לא אומר לבנאדם את זה בפנים מול כולם שיצחקו ויעליב אותו. אני שומר את זה ואומר שייהיה לבריאות ויהנה מהרכב !

אל תחשוב שאתה תמיד צודק, תראה, כולם מעירים לך על זה, אין לי פה חלילה וחס כוונה להעליב אותך או מישהו אחר או חלילה וחס לפגוע, אני אומר לטובתך, ולגבי הטמבון- אם לא מנסים לא יודעים: באמת אמרו לי ששווה להביא טמבון חדש, אני יודע , אתם צודקים, אבל אני רוצה לנסות לתקן לבד, יש פוטניאל :wink:

הכל פה לטובה ואני (שוב ) לא רוצה לפגוע לא באור ולא באף אחד, חבל להרוס את המפגשים ולהפוך אותם לאווירה שלילית, אמרתי את שלי ואי לא נכנס לויכוחים איתך , אם אתה רוצה יש אי סי קיו.

**עריכה** באמת לא נהרוס את המפגש ואת האויירה בו באמת חבל כולם שם ממש אנשים מצויינים שיודעים לעזור ולצחוק, בואו נתעלם ממה שהייה ונמשיך כרגיל !

Suzuki Jimny

פורסם

אז בואו בבקשה נפסיק את הריב הבאמת מטופש הזה

גדעון.

ריב מטופש? יכול להיות שאתה ממעיט מערכיך שלך ושל חברך? כל הריב הזה סובב סביב תופעה מעצבנת שמלווה אתכם במפגשים, פעם אחת להשים את הקלפים על השולחן ולא לשמור הכל בפנים זה נחשב צעד "מטופש" אצלייך?

זה כבר עניין של חינוך שקיבלנו בבית.

ואם לך לא איכפת על כבודך הנירמס , אז מי אני שיפצה את פי.

כל טוב.

פורסם

כבודי לא נרמס כאן, ואם הוא כן, הייתי פותר את זה בפרטי.

ולמה זה ריב מטופש?

זה ריב מטופש כי הוא התחיל במשהו שהיה יכול להמנע. אני בטוח, במליון אחוז, שאם חבר טוב שלך יקבל רכב חדש, שאתה כ"כ מתעב ולא רוצה להסתכל אפילו לכיוון שלו, אתה תפרגן לו ותגיד מזל טוב, ותשמח יחד איתו.

זה בדיוק מה שלא קרה כאן. מה יש? אסור להנות מהרכב החדש שמישהו קיבל? אז מה אם יש עוד מליון כאלה על הכביש, בשביל הבחור זה הרכב הכי טוב בעולם. למה? כי הוא שלו, ולא של אחרים. ואם הבחור רוצה לעשות ווקס לאוטו, וביקש את עזרתי, אני אעזור לו ואני אשמח יחד איתו ועם התוצאה.

ואני חושב שמה שנאמר לא היה צריך להאמר, ואין לאף אחד זכות לצחוק למישהו בפנים עליו ועל הרכב שלו(ועל כל הנילווים).

גדעון. (אני מקווה שלא נפגעת מהתגובה, אני לא מנסה לפגוע רק להגיד את מה שאני חושב)

!AWDSOME

• תוכן חדש...