Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מצאתי x3 משנת 2018 שעשה 26 אלף קילומטר. מנוע דיזל.

נאמר לי שהוחלף לרכב מנוע (כנראה פאק בייצור) - הרכב עדיין באחריות. קנייה מדלק מוטורס.

לאחר סיבוב על הרכב לא התרגשתי במיוחד (בהשוואה לx3 דור קודם שנהגתי עליו, בנזין 252 כוח סוס). בנוסף המזגן לא קירר בכלל (נאמר לי שכנראה שכחו להוסיף גז כשהחליפו מנוע וטיפלו בנושא מיד לאחר מכן)

מסתבר שהמנוע הוחלף ממש עכשיו (בערך לפני 500 קילומטר) והבן אדם החזיר את הרכב לחברה ועשה טרייד אין או משהו.

השאלה שלי היא כזו:

האם אנע צריך להיות רגוע כי אני מקבל רכב עם מנוע חדש לגמרי (זה התמונה שהאיש מכירות מנסה לצייר לי)

או, שאני צריך לברוח כמו מאש (מנוע הורכב בארץ, לך תדע למה באמת הלך מנוע, איכות הרכבה בארץ, אולי יש עוד תקלות, למה הבן אדם החסיר את הרכב לחברה...).

חשוב לציין שחוץ מהפחד מהלא נודע, מאוד אהבתי את הרכב, ודגם הדיזל נראה לי קנייה הגיונית יותר (אני לא צריך הרבה כוח, ואני נוסע הרבה לכן חיסכון בדלק חשוב לי)

פורסם

למה בדיוק הלך מנוע ?

ולמה הוציאו את הגז במזגן כשהחליפו מנוע, יכול להיות שזה חלק מפרוטוקול הטיפול לפרק לחלוטין את המדחס ולא רק להזיז אותו הצידה בפירוק המנוע אבל יכול להיות באותה מידה שמדובר ברכב לימון, מדי פעם י וצאים לימונים מפסי הייצור. 

השאלה היא למה ללכת דווקא על הרכב הספציפי הזה ולא על נניח ב.מ.וו. X3 אחרת ?

פורסם

בקש לראות היסטוריית טיפולים. אולי שם תראה אם היו תלונות מצד הלקוח לפני החלפת המנוע. 

אבל, למה מלכתחילה להכנס לעסקה כזו שיש בה סיכון (אולי מדובר ברכב לימון, ואולי לא). 

מדובר ברכב יקר ולא הייתי מתפשר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא הבנתי, אהבת או לא אהבת את הרכב? קודם כתבת שאחרי סיבוב עליו לא התרגשת במיוחד, ובסוף אתה כותב שמאוד אהבת את הרכב...

פורסם

היי,

נסעתי על x3 מהצורה הישנה, מנוע בנזין 250 כ"ס 28i ומאוד אהבתי את הרכב חוץ מהמולטימדיה והמחסור במערכות בטיחות.

החלטתי לחפש x3 מהצורה החדשה ומצאתי את הדגם הנוכחי באותו מחיר, רק מנוע חלש יותר (דיזל 190 כ"ס). הרכב הרגיש לי פחות וואו מהבנזין, אבל מאוד אהבתי את הרכב. לדעתי בגלל שהמנוע חדש לחלוטין ועדיין לא עבר הרצה הוא עוד צריך להיפתח.

בכל אופן זה לא השאלה. אין לי בעיה עם 190 כ"ס או עם מנועי דיזל. הכוח מספיק לי בהחלט. השאלה הייתה האם החששות שלי מוצדקים או לא.

המחיר שקיבלתי הוא 215 אלף שח. הרכב שנת 2018 עם 26 אלף קילומטר. זה הרכב:

https://www.yad2.co.il/s/c/9opw7jd0

לפני שעה, markb205 כתב:

בקש לראות היסטוריית טיפולים. אולי שם תראה אם היו תלונות מצד הלקוח לפני החלפת המנוע. 

אבל, למה מלכתחילה להכנס לעסקה כזו שיש בה סיכון (אולי מדובר ברכב לימון, ואולי לא). 

מדובר ברכב יקר ולא הייתי מתפשר. 

ראיתי היסטוריית טיפולים. הרכב מטופל בזמן לםי הספר ללא שום בעיות. חוץ מנושא החלפת המנוע שעד היום לא קיבלתי הסבר איך מנוע שובק חיים כל כך מהר (פאק בייצור זה הטענה שלהם)

• תוכן חדש...