Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לפי מחשב הרכב, לא יצא לי לבדוק במשאבה עדיין כי הרכב מתחילת החודש עומד בחניה לרוב כי אני עובד מהבית והנסיעות שיש לי זה בעיקר בתוך תל אביב אז ככה שעוד יש לי עוד זמן עד התדלוק הבא.

אעדכן כמה זה יוצא במשאבה אבל מהנסיון שלי בתקופה רגילה(אני נוסע לרוב בלי פקקים ובבין עירוני) הרכב צורך 6.4 ליטר ל100 ק"מ לפי מחשב הרכב שזה יוצא 15.6 ק"מ ליטר, ובמשאבה יוצא לי 14.5 ק"מ לליטר(6.9 ליטר ל100 ק"מ) כלומר יש הבדל של חצי ליטר דלק ל100 ק"מ בין 2 הבדיקות.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

בפיג'ו 208 עם 30k שרכשתי לא מזמן, הגעתי לקצת יותר מ-600 ק"מ לאחר תדלוק של 27 ליטר לערך, בחישוב בהגזמה הגעתי לנסועה ממוצעת של 20+ ק"מ/ליטר, 40% עירוני 60% בינעירוני, זה תלוי מאוד בנהיגה שלך, הרכבים שנהגת בהם הם גם יותר כבדים, גדולים ופחות אידאליים מטבעם לצריכת דלק טובה, יצא שהצלחתי להגיע עם מנוע 1.2 טורבו לצריכת טובה יותר לעומת עם רכב מיני ידנית עם מנוע ליטר (יונדאי i10), באותה נסועה באותם דרכים.

• תוכן חדש...