Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחריש ההיצע מטורף.

לגבי מס רכישה - אכן האריכו בשנתיים.

האם זה באמת ישנה? כנראה שלא. מה שלא הצלחת למכור ב-18 חודשים לא תמכור גם בשנתיים.

אנחנו בתקופה שמאוד קשה למכור (ממוצע הזמן למכירת דירה עומד על 20(!) חודשים).

עכשיו זה השלב שאנשים צריכים להתחיל להוריד מחיר או להיתקע עם הדירה ועם מס רכישה של 8% מהנכס.

במצב השוק היום ובחריש - ממליץ קודם למכור ואז לקנות עם פינוי גמיש, זה הטוב מכל העולמות (במידת האפשר כמובן)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לפותח השרשור, אני מניח שהסתכלת כבר ביד 2 ובמדלן וראית מחירים של דירות דומות שמפורסמות ובעזרת תוסף handz ראית כמה זמן כל דבר מפורסם וכמה המחיר ירד לאורך זמן. אני מציע גם להסתכל באתר של רשות המיסים ולבדוק לגבי מחירי מכירה בפועל. האם המחיר הריאלי מבחינתך זה המחירים הנמוכים יותר (לא הכי נמוך אבל גם לא גבוה ולא ריאלי) שאתה רואה שמופיעים ביד 2 על דירות עם אותם הנתונים? האם הדירה שלך משודרגת או סטנדרטית מהקבלן? איך המיקום שלה ?

תפרסם מודעה , תציין שזה ללא תיווך, למכירה מהירה, תצלם תמונות שמחמיאות לדירה ( כמה שפחות בלאגן וחפצים אישיים) תציין את כל הפלוסים שבדירה (מטבח משודרג, גימור גבוה , נוף פתוח מהחלון, בניין עם מספר דיירים נמוך, חנייה מקורה ) או כל דבר אחר שנותן לך יתרון על השאר.
תציין מחיר שהוא ריאלי (מחיר שהוא בין לבין - לא הכי נמוך אבל בטח שלא מחיר גבוה - סוג של חציון) ותקווה לטוב.

כשמתקשרים לגבי הדירה תסביר שזה ללא תיווך וזה כבר חוסך לקונה כסף. כמובן שתצטרך לתת עוד הנחה קטנה מהמחיר שציינת ומאמין שאם אתה יודע להתנסח ולנהל משא ומתן תוכל למכור את הדירה.

בחודש האחרון מכרתי שתי דירות שקיבלנו בירושה מסבתא שלי (כמה יורשים). הדירה הראשונה נמכרה תוך יום מרגע שהמודעה עלתה ביד 2 במחיר שהוא הממוצע לאזור (היתה הצעה נמוכה ב 50 אלף שקיבלנו ממישהו שיש לו כבר דירה בבנייו וסירבנו לו). הדירה השנייה שיותר קשה למכירה (שוכרים עם שכירות נמוכה וחוזה לעוד שנה פלוס) נמכרה גם כן במחיר טוב אחרי כ 10 ימים מפרסום המודעה ביד 2. המתווכים באזור ניסו לייאש ולהציע הצעות של 100 או 150 אלף פחות ורק הקונים האמיתיים שהתענינו ניהלו משא ומתן אמיתי.

אנשים לא אוהבים מתווכים, כל עוד אתה מסוגל להסתדר עם המכירה בכוחות עצמך יש לך יתרון על השאר.

אסף

Sent from my MI 8 using Tapatalk

פורסם
עיר מפוצצת פארקים וגני ילדים, בתי ספר  חדשים, קרבה לעבודה (17 דק' דלת לדלת) ולכביש 6, עיר עם תשתיות חדשות לחלוטין.
דירת 4 חדרים 100 מ"ר עם מרפסת 14 מ"ר במחיר שלא קיים באף מקום אחר. 

נשמע לי כמו אחלה דיל.
לנו זה פחות מתאים, כי המשפחה בצפון, וזה מבאס - אנחנו מסתובבים בחיפה והקריות ומתבאסים מההיצע הקיים באותו טווח מחירים.

גן עדן לשוכרים גיהנום לבעלי הדירות.
דירות פנטהאוז ודירות גן חדשות במחירים של 3 חדרים בדימונה.
מדהים איך משפט הקסם כביש 6 הפיל ברשת כל כך הרבה דגים. הישוב הכי קרוב זה פרדס חנה שגם שם המצב לא וואו.
חוץ מזה שכביש 6 פקוק כל הזמן.
אין ספק שעדיף לגור בצפון במחירים לא רחוקים מהמחירים בחריש.
לענייננו, אם הדירה צריכה איזה שיפוץ למשל שדרוג מטבח וכדומה , יכול להיות שזה יתן לך עדיפות מול דירות עם מטבח קבלן למשל.
במידה והכל בדירה מושלם , אין מצב אלא לחתוך בבשר החי. תבדוק ביד 2 כמה נמכרות דירות תעשה גישוש במדלן וכו. תוריד במחיר בצורה הגיונית ובהצלחה.
'

Sent from my MI 9 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

אנחנו לא ממהרים למכור...

לא קנינו שום דבר עדיין, נשהה את הקניייה עד שתהיה מכירה.

לא מבין למה אתה טוען שכביש 6 זה שקר, היה לי צורך להגיע לאיזור תעשייה חולון וזה לקח 40 דק' בתשע בבוקר באמצע שבוע.

עריכה אחרונה על ידי אספ1583437189
פורסם
אנחנו לא ממהרים למכור...
לא קנינו שום דבר עדיין, נשהה את הקניייה עד שתהיה מכירה.

לא מבין למה אתה טוען שכביש 6 זה שקר, היה לי צורך להגיע לאיזור תעשייה חולון וזה לקח 40 דק' בתשע בבוקר באמצע שבוע.
אף אחד לא יוצא לעבודה בתשע בבוקר ...

Sent from my MI 9 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

רוב  חברות ההייטקשהייתי בהן עובדות בשעות האלה, זה לגמרי מקובל להגיע ב9:30-9:45.

אז לגמרי לא "אף אחד".

• רעיון טוב! 2
פורסם

גם אני לרוב, זאת אומרת כשאני נוסע למשרד, יוצא בסביבות שעה 9 עד 9 וחצי מהבית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

עכשיו אני מבין למה עדיין כל כך עמוס בשעות האלה :-)

כל חברי cf על הכביש

עריכה אחרונה על ידי natco
  • מצחיק 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מצחיק השרשור הזה

אם תציע את הדירה ב 100 ש"ח בלבד היא תימכר לשכן ממול בשניה ורבע.

כאשר אתה מבקש מחיר לא ריאלי גם באמצע הפיילה של תל אביב לא תמכור.

לכן עשה שיעורי בית מה המחיר הריאלי , הוסף כמה שקלים כדי שיהיה מה להוריד לקונה הרציני 

כך תעיף את הדירה ותוכל לרכוש דירה מתאימה.

גם הרעיון של להשכיר ולשכור הוא רעיון לא רע בתנאי שתמצא דירה לטווח ארוך של מספר שנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני רק שאלה,סליחה שאני מחטט - מן הסתם אתה לא חייב להגיב.

אם המרחק בעיה למשפחה של אשתך,למה בכלל קניתם שם?

חריש בצפון,המשפחה שלך בצפון,ושלה ? במרכז\דרום ? על כמה זמן מדובר פה?

לדעתי זה לא שיקול למכירה,זה לא שאתם נוסעים כל שבוע לשם (או שכן?)

או נניח העבודה שלך\שלה במרכז\דרום,גם אז זה לא שיקול למכירה - עדיף עבודה אחרת.

לא שאני מזלזל חלילה,גרנו אני ואשתי 4 שנים במרכז ראשלצ,עברנו לצפון (יישוב קהילתי) - וואלה כבר זרקנו חצי בצחוק וחצי ברצינות להשכיר כאן ולשכור במרכז...קשה לעזוב עיר,ועוד יותר קשה לעזוב נוחות.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...