Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות, אציין שאני לא ממש מחפש איך לפתור את זה כי זה לא ממש מטריד אותי. יותר מעניין להבין את הגורם לתקלה.

ספארק 2014, ידני. בחורף לא קורה אף פעם. בקיץ, בימים חמים מאוד, אחרי נסיעות ארוכות, הרכב לעיתים כבה אחרי עצירה של כמה שניות.

ההרגשה כאילו הטורים נמוכים מדי. סיבוב קל של הסטרטר מחזיר את המנוע לחיים וייתכן כי ייכבה שוב בעצירות הבאות עד שלא יעבור מחזור של התקררות מלאה- קרי, לילה שלם כבוי.

לא בטוח אבל נראה לי שזה קורה רק כשאני נוסע עם מזגן. 

עוד אציין שאני לא מרחם על דוושת הגז. בעליות מים המלח לירושלים אני לא יורד מ100, זה בצד העליון של טווח הסל"ד כתלוי בהילוך, כמובן.

יש רעיון למה זה קורה?

• תוכן חדש...