Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שלא אתדלק בלוד

אמרתי שאם אצטרך אלך ברדל ללוד על מנת לתדלק שם ---רק לא לתדלק באלון נתבג!!!!

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא אמרתי שלא אתדלק בלוד

אמרתי שאם אצטרך אלך ברדל ללוד על מנת לתדלק שם --

-רק לא לתדלק באלון

נתבג!!!!

תנסה לתדלק בתחנה שפספרטו המליץ לך עליה בלוד, הדלק באיכות הכי טובה שיש, בלי שום חשש למיהול של מים או נפטה וגם יש שם הנחה על הדלק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן היו סיפורים רבים לגבי תחנת הדלק אלון נתב"ג ולפני כשבועיים אף הורו להם להפסיק את השירות בתחנה עקב שהדלק שלהם מהול במיים ובמשך יום הם לא פעלו כלל.

אכן נפתחה תחנת דלק חדשה בכפר טרופן לפני כחודש וחצי +-.

גילי לפי המלצתך לנטוש טוטאלי את נתב"ג ?

ידוע לי שהמיים פוגעים במנוע הרכב אך לפי מה שאמרו לאחר שעלו עליהם שהם מוהלים במיים אז הם הפסיקו למהול, טוב כניראה שלא.

מעכשיו אמלא רק בטרומן ואמליץ גם לאבי למלא שמה.

תודה.

עומרי.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

היי חברים,

שלושה תדלוקים אחרונים שלי היו בתחנת אלון נתב"ג...

וכן, גם אני הרגשתי משהו מוזר באוטו... בהתחלה חשבתי שזה סתם פסיכולוגי, הטורים בסרק היו בסדר אבל היתה לי הרגשה שהאוטו מתאמץ יותר וצריך ללחוץ חזק יותר על דוושת הגז בנסיעה. גם תצורכת הדלק ירדה מ 13.9 ל 13.2.

אם גילו שהדלק היה מהול, איך בכלל התחנה הזאת עדיין קיימת??? איפה הפיקוח והאכיפה???

נמאס כבר מהשחיתויות האלה!!!!!

אני לאלון נתבג לא חוזר, ותודה לגילי ולכל מי שמעלה פירסומים כאלה על תחנות דלק ומועלים אחרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם התחנה דלק של פז בצומת הכפר הירוק כנראה מוהלים במים.

זהירות!

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מישהו פה יודע משהו על פז סיירים על כביש 4 בכניסה לחולון? אני מתדלק שם לרוב

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

אין שום בעייה בפז סיירים(מנהל שכיר של חברת פז).

התחנה מסודרת ויש תחלופה גבוהה מאד של דלק במיכלים.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם גילו שהדלק היה מהול, איך בכלל התחנה הזאת עדיין קיימת??? איפה הפיקוח והאכיפה???

נמאס כבר מהשחיתויות האלה!!!!!

איתמר.

גם אני שואל את עצמי את אותו הדבר.....

זה מראה עד כמה האכיפה פה על הפנים.

עלו עליהם הפסיקו ליום את השאיבה מהמיכלים שלהם לא נתנו להם להשתמש ב 95 שלפי מה שאמרו הוא המהול. נדמה לי שגם 96 לא היה.

ממש בושה וגם היה על כך ברדיו אך לא עושים להם כלום, פשוט בושה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אני אישית מתדלק מזה שנה פלוס ב"דלק" מגשימים ומרוצה עד הגג.

אמנם אין שם שירות עצמי , אבל בשביל דלק טוב אני מוכן לשלם טיפה יותר.

פורסם

תחנת דלק ברניצקי ליד אור עקיבא, בזמן האחרון יש לי בעיות של גימגומים מהמנוע וזה רק בגלל הדלק הלא דליק שלהם...... לא לאתקרב לשמה , ובגלל שיש להם מלא לקוחות המחירים בשמיים.

תמיר

פורסם

מה אתה רוצה לדעת על תחנת הדלק פז בצומת סביון?

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני שמתי לב שאנשים מחפשים עיסוקים אחרים בתחנת דלק מלבד לתדלק, אפשר להסביר למה?

אם אפשר להרוויח עוד כסף "על הדרך" במאמץ קטן - למה לא ?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אישית מתדלק רק ב-"דלק" שליד הקוסמוס שבלוד(רמלוד?).

אני לא אלך לשום תחנת דלק אחרת אלא אם כן אני ממש לא באיזור(לדוגמא: אם אני צריך לנסוע משוהם לת"א אני יעבור דרך התחנה הזאת ולא דרך אף אחד אחרת.).

הסיבה? מחירים הכי נמוכים שראיתי(כרגע 5.23 ל-95). יש שירות בתחנה - אך הם אינם גובים שירות על הדלק.

אה כן יש שם גם מנטה, וניפוח אוויר דיגיטלי. :)

• תוכן חדש...