Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום,

קיבלתי לפני מספר שבועות את הרכב החדש - סיאט אטקה FR. זאת הסיאט השלישית שלי במרוצת השנים האחרונות. 

הרכבים הקודמים התקבלו מהיצרן תמיד עם צמיגי בריג'סטון או מותג אירופאי גדול אחר. 

הפעם, האטקה הגיעה באופן שהפתיע אותי מאוד עם צמיגי falken azenis 453 cc. 

בגדול אני יודע ש falken נחשבת לחברה בינונית פלוס (אני טועה?). הצמיג יחסית שקט ונוח, אבל האחיזה שלו מרגישה לי בינונית. אני לא יודע אם זה בגלל שעברתי מאיביזה לקרוסאובר גבוה, או שזה קשור בצמיג עצמו. 

בהנחה שאין מגבלת תקציב, האם כדאי לשקול בשלב זה החלפה לרביעיית צמיגים של מישלן/conti/גודייר, או שאין הצדקה?

עריכה אחרונה על ידי david1
פורסם

בעיקרון תלוי שימוש. לשימוש יומיומי? הם צמיגים בסדר גמור ויספקו אותך בתקופה הראשונה של קבלת הרכב. הם לא צמיגים גרועים ובסך הכל יש להם אחלה אחיזה (ביחס למחיר שלהם).

לשימוש בימי מסלול? עדיף להחליף. 

מה אופי הנסיעות? ואישית, הייתי משאיר לבינתיים

פורסם

לפאלקן יש צמיגים מעולים, צמיגים בינונים וצמיגים לא משהו.

כמו לכל יצרן.

הוא ספק OEM לאחרונה של כמה יצרני רכבים.

לגבי הדגם שלך הוא נחשב לצמיג ULTRA HIGH PERFORMANCE 

תעשה עליו גוגל, יש עליו כמה מבחנים.

הוא מתברג במקומות די בסדר. לא הצמיג הכי טוב בשוק אבל לא בתחתית המבחן. ואל תשכח שהמתחרים שלו הם צמיגים מהמובילים שיש.

• אהבתי 1
פורסם

צמיגים מעולים. רכשתי לפני חודשים רביעיה לגולף שלי. צמיגים שקטים בעלי אחיזת כביש טובה מאוד במחיר מעולה.

ניסיתי את הצמיגים במסלול רטוב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני נסעתי עם צמיגי Falken מקוריים שהגיעו עם הרכב מקדימה 70000 קמ ומאחורה 110000 קמ,מאחורה החלפתי כי היו 2 פנצ'רים צמודים ולא היו מוכנים לתקן את התקר אבל היה אפשר לנסוע איתם עוד.

• תוכן חדש...