Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמתי פעמיי הבוקר למוסך המכונן בתל אביב. להחלפת גומיה בצירייה (שגילו בבדיקה לפני קניה) ובדיקה כללית לרכב.

בחרתי במוסך זה ולא גבע כי רציתי ״לפנק״ את הרכב במורשה אחרי שקניתי את הרכב כיד שניה.

אז ככה:

1. הצעת מחיר על בהחלפת גומיה לצירייה - 800₪

2. לגבי המשולשים- בבדיקה של הרכב לפני הקניה לא אמרו לי כלום לגבי זה.

בנוסף, בבדיקה אמרו לי שצריך כיוון פרונט. מה שבוצע שלשום (וגם שם לא אמרו כלום על המשולשים שזה מוזר).

המחיר שמוסך המכונן מבקשים על החלפה המשולשים - ₪2,680

מה הייתם עושים?

האם לחזור לכיוון פרונט שיתנו חוות דעת?

האם ללכת לגבע לעוד חוות דעת?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נו, רצית לפנק, אז פינקו...

קודם כל אל תעשה עכשיו פרונט, כי אם צריך החלפת משולשים אז ממילא תצטרך כיוון פרונט אח"כ.

דבר שני תתקשר לגבע, ותבקש שישיגו לך משולשים של Sasic, תן להם כמה ימים להתארגן כי משום מה כנראה קשה להשיג אותם בארץ, אני משער שזוג כולל החלפה יעלה לך כ-1600 עד 1800 ש"ח.

חזיר דיזל

פורסם

:) אכן פינקו

לגבי הכיוון פרונט- כבר עשיתי לפני יומיים. משום מה גם הבחור בפרונט לא אמר כלום.

אגב, מה מיוחד במשולשים שציינת?

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

זה מוסך הבית שלי בעל כורחי בגלל שהרכב באחריות. הוא בין הזולים מהמורשים של רנו היית מאמין?

הם אחלה מבחינת אמינות ויחס, כבר שנתיים מטפל אצלם ולא הדביקו לי רפידות או כל מני שטויות מתכלות שעולות כסף גם במהלך האחריות ושאפשר להדביק, אבל כמו כל מורשה הם יקרים.

עם כל היחס הטוב בסוף הכסף מדבר ואם לא הייתי באחריות הייתי אצל גבע, מלחתכילה לטעמי לא היה לך מה לחפש שם במקרה שלך.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

רציתי ראש שקט ביישור קו.

אלך לחוו"ד נוספת אצל גבע.

מה שמוזר לי- שלא עלו על המשולשים לא בבדיקה לפני קניה ולא בכיוון פרונט

כפיר הג'ינג'י

פורסם

מהניסיון שלי הבוחנים במכוני בדיקות האלה רחוקים מלהבין משהו מהחיים שלהם, עדיף לקחת את הרכב למוסך שמבין בדגם ומכיר אותו לעומק.

פורסם

אגב, מה מיוחד במשולשים שציינת?

שום דבר מיוחד חוץ מזה שלמיטב ידיעתי הם ה-OEM של רנו. אז אתה מקבל איכות של מקוריים רק בלי לשלם על המדבקה.

בכל מקרה אל תתקין זבל חליפי טורקי או סיני.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

OEM (ראשי תיבות באנגלית של: Original equipment manufacturer - יצרן ציוד מקורי) הוא מונח שמשמש בתחומי ייצור שונים שמתייחס ליצרן המייצר מוצר או חלק הנרכש על ידי חברה אחרת ונמכר תחת שם המותג שלה. המונח משמש בתעשיית הרכב, בתעשיית המחשוב, הסלולר ועוד.הכוונה היא ליצרני משנה של רכיבים וחלפים ליצרן הרכב והידועים שבהם הנם לדוגמא "בוש", "דנסו" "מגנטי מרלי", יצרני צמיגים שונים ועוד המון יצרנים של פלסטיקה, שמשות, מע' פליטה, מראות, דשבורד, מושבים, ריפודים והרבה מחלקי הרכב.

בברכה - רפי לין

עריכה אחרונה על ידי רפי לין
פורסם
נו, רצית לפנק, אז פינקו...

קודם כל אל תעשה עכשיו פרונט, כי אם צריך החלפת משולשים אז ממילא תצטרך כיוון פרונט אח"כ.

דבר שני תתקשר לגבע, ותבקש שישיגו לך משולשים של Sasic, תן להם כמה ימים להתארגן כי משום מה כנראה קשה להשיג אותם בארץ, אני משער שזוג כולל החלפה יעלה לך כ-1600 עד 1800 ש"ח.

מאמין שמ1600 שקל תקבל עודף מגבע, ממליץ עליהם.

פורסם

טוב זה כבר מתחיל להיות מוזר.

הבוקר לא הספקתי לנסוע למוסך גבע, אבל כן הספקתי אחהצ לעבור בחזרה הביתה במקום שבו עשיתי את הכיוון פרונט ביום ראשון.

אצל קרמן בבני ברק. מי שמכיר ומי שלא - מומלץ בחום.

הוא אמר לי שאין כלום במשולשים ולא היה כלום.

מאד מוזר הסיפור עם המכונן...

כפיר הג'ינג'י

פורסם

800 שח להחלפת גומיית ציריה...פשוט לא להאמין! אבל אז שאני מבין שהם קלטו משולשים שנחוצים החלפה למרות שהם פיקס..פה אני כבר כן מאמין למחיר של הגומייה..מזל שבאת לשאול פה באמצע הדרך ולא בסופה שכמעט ניפרדת מ 3500 שח בסך הכללי. השיעור הזה נתן לך גם למצוא נוסך שאתה יכול לסמוך עליו שזה לא פחות חשוב.

• תוכן חדש...