Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע לא פעם לאזור בשעה הזו לצורך בדיקות במרכז רפואי והשלטים שצרפתי קצת לא ברורים לי. הם מאפשרים חניה רק לתושבי האזור אבל בניגוד לתמרורים הרגילים של חניה בכחול לבן המוגבלת לאזור מסוים, כאן אין כחול לבן או תמרור של כחול לבן/חניה מוסדרת עם הגבלות אלא סימון של אין חניה כללית אבל עם היתר לתושבי האזור. משהו שלא נתקלתי בו.

1. האם מותר בשעה 7 בבוקר לרכב הנושא תג נכה לחנות במקום עם סימון כזה:

IMG_201912245452_073520.jpg

2. האם מותר בשעה 7 בבוקר לרכב הנושא תג נכה לחנות במקום עם סימון כזה (מחקתי בכוונה את השלט העליון משום שיש באזור מיקומים אחרים עם שלטים שונים דוגמת זה והם ללא כיתוב של אזור פריקה וטעינה)

IMG_20191222_0453453573520.jpg

חשוב להדגיש שמדובר בתמרור שמוצב על רחובות שלמים וחונים בו (באישור) עשרות כלי רכב אזרחיים השאלה האם תג נכה במעמד שלהם או לא. מדובר על העיר ירושלים.

אשמח לעזרה

פורסם

השלט עקרונית אומר שהחנייה אסורה אלא אם:

- אתה תושב האיזור בין 12 בצהריים ל8 בבוקר למחרת

- פריקה וטעינה בין 8 בבוקר ל12 בצהריים

לא יודע מה ההשפעה של זה לתו נכה, כמה שאני מכיר(ולא בטוח שצודק, לכן תחכה לעוד תשובות) כל עוד אתה לא מפריע לתנועה אין סיבה שלא תוכל לחנות שמה עם תו נכה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לתג נכה מותר שם בכל שעות היממה.

גם לי יש הרבה דברים שאני לא מבין בירושלים, לכן אני במודיעין

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

לפי תיקון לחוק חניה לנכים משנת 2017 , לרכב נכה אסור לחנות במקום שמסומן לפריקה ולטעינה בשעות

הרשומות בתמרור

(ובלשון החוק, סעיף 3( 8 )-

בשטח פריקה וטעינה שסומן בתמרור (להלן – שטח פריקה וטעינה), במועדים שיועדו לכך בהתאם לתמרור)

בשעות שלאחר מיכן, רכב נכה יכול לחנות גם כאשר החניה לבעלי תו אזורי.

עריכה אחרונה על ידי ליבמן

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

היות וההיתרים לפריקה ולחניה עם תו איזורי זהיים בשעות, הרי שבשעות הללו יותר גם לתו נכה לחנות שם.

מהתמרורים ניתן להבין שרוצים למנוע כל הפרעה במקום מ-8 בבוקר עד 12 בצהריים, וכשהעומס נרגע אפשר להפקיע נתיב אחד לטובת עמידה או חניה, אבל מתעדפים אוכלוסיות ספציפיות בגלל מחסור.

• תוכן חדש...