Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכול הנוגע למטבח אני עצלן גמור.

הדרישות שלי לאוכל הם לא בשמיים- מוקפצים, שניצלים, חזה עוף וכו'

אבל כול החיתוך והניקיון מבאסים אותי והרבה פעמים אני פשוט אבחר לאכול סנדוויץ או סתם ג'אנק.

האם אתם מכירים מוצרים ששיפרו משמעותית את החיים שלכם במטבח?

פורסם

אישה זריזה שנהנית לבשל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוצרים? לא

המוטיבציה שלי לבישול (בישול, בוא לא נגזים, מדובר בחזה עוף (תיבול פפריקה או סויה\ג'ינגר) על מחבת פסים, או עוף בתנור או תבשיל קציצות - בישולים ביתיים כאלו בקיצור), מאשר לקנות בחוץ או להזמין הביתה:

מה שהולך במטבח של המסעדות (גועל של הנפש, מחסור בהגיינה), אני יודע מה נכנס לאוכל שלי.

כסף - להזמין בחוץ זה יקר מאוד לאורך חודש - מאות שקלים, לעומת ארוחה ביתית שהרבה יותר זולה.

לשם דוגמא תבשיל קציצות ברוטב עם סיר אורז יעלה לי סדר גודל 50 שקל (והגזמתי) שכולל 6 מנות מאוד נדיבות (כולל מרכיבים, חשמל, גז וכו').

אי אפשר למצוא דבר שכזה בחוץ.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

1. מדיח!

1.1 מדיח! (אם לא מודגש מספיק).

2. מחבתות/סירי טפלון איכותיים

3. מגרדת חשמלית / קוצץ חשמלי עם דגש על כזה שקל לניקוי ועדיף במדיח. לי יש כזו שמגרדת גזר או פורסת פרוסות של ירק ישר לתוך קערה/צלחת לבחירתך מה שחוסך כלים לנקות.

4. סיר בישול חשמלי (כולל לחץ) עם תוכניות מובנות (יש כאלו שאפילו מערבבים לבד תוך כדי בישול). בהתחלה מאוד התלהבנו, אבל מודה שבתקופה האחרונה די זנחנו.

5. לקנות בשר אצל קצב ולבקש שיפרק, ינקה יחתוך... מה שצריך.

6. אם אפשר, גריל גז במרפסת - לא תתעצל לזרוק סטייק טוב על הרשת מדי פעם.

כל זה לא יפתור את בעיית העצלנות אבל יתן שיפור כלשהו.

בנאור, קנינו את המכשיר הזה במתנה להורים של אשתי. הוא אומנם עושה את העבודה, אבל כמויות קטנות בכל פעם ומוציא המון עשן בתור הבית. לא גרם לנו לרצות לקנות אחד כזה לעצמינו.

פורסם
מצטרף לשאלה.

מישהו סיפר לי על המכשיר הזה:

https://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=990770

למישהו יש איתו ניסיון?

לחיתוך זריז של סלט - קוצץ סלט ידני מאוד נוח ועושה עבודה לא רעה.

מכשיר מעולה! נמצא אצלי בשימוש כמעט יומי, עושה בו הכל. יש לי כבר שנים את הדור הקודם (אולי אפילו יותר מ1 אחורה) של פיליפס. הם הראשונים והכי טובים ב"מטגני אוויר"

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לגבי שניצלים וחזה עוף:

אני קונה כמות גדולה של חזה עוף פרוס (2-3 קילו) ביום חמישי או שישי, כשאני יודע שיש לי זמן להשקיע.

- מחלק מהכמות אני מכין שניצלים, כלומר משרה ברוטב שהילדים אוהבים, מצפה בפירורי לחם, אבל לא מטגן. אני מסדר אותם בשכבות בקופסאות, מופרדים בנייר אפיה. ואז, כל פעם שרוצים שניצלים, אני פשוט מוציא את הקופסא מהמקפיא ומטגן כמה שניצלים שצריך. אין צורך להפשיר לפני.

- חלק אחר מהחזה, אני חותך לרצועות ומכניס לקופסאות קטנות. כשאני רוצה להכין מוקפץ, או תבשיל אחר, אני שולף קופסא, עדיף להפשיר לילה לפני, אבל אפשר גם בלי.

ככה כל הבלאגן של החיתוך והנקיון מרוכז לפעם אחת בשבועיים בערך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עצת הזהב שייכת לספירל - אישה תפתור לך את כל הבעיה למרות שתצטרך להפנות את האנרגיות הפנויות להתמודד עם האישה.

אישתי מבשלת (ואופה) מדהים, אני מגורש מהמטבח על בסיס יומי וזה אחלה. אני באמת לא מבין איך אנשים בוחרים להנשא לנשים שלא אוהבות לבשל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה אחרי שהיא זרקה אותך מהבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. טוחן אשפה. כל האשפה האורגנית נזרקת לכיור ומשם נטחנת לביוב. פחות ניקיון, פחות זבל מטפטף בפח הזבל

2. סיריים ומחבתות איכותיים שמתאימים גם לאינדוקציה וגם לגז (במידה ותשדרג בעתיד) - רכשתי את אלו מאמזון

3. סכינים איכותיות

4. קרש חיתוך איכותי, עדיף מעץ Acacia (צריך לשמן אותו בשמן מיוחד אחת לחודש בערך)

5. יש את הדבר הזה ששמעתי עליו אבל לא ניסיתי Tefal Optigrill Plus

• אחראי פורום
פורסם
בכול הנוגע למטבח אני עצלן גמור.

הדרישות שלי לאוכל הם לא בשמיים- מוקפצים, שניצלים, חזה עוף וכו'

אבל כול החיתוך והניקיון מבאסים אותי והרבה פעמים אני פשוט אבחר לאכול סנדוויץ או סתם ג'אנק.

האם אתם מכירים מוצרים ששיפרו משמעותית את החיים שלכם במטבח?

רוצה לתת לך עצה מקבילה.

ברגע שתפנים ותבין את הנזק שנגרם מאוכל מוכן מהסופר וג'אנק פוד ב-TA, תעלה לך המוטיבציה לבשל בבית בלי קשר לכלים שיהיו לך.

קח אותי 10 שנים אחורה, נשוי ובלי ילדים. לא, בבקשה, קח אותי לשם בחזרה :lol:

אשתי ואני, גרים בעיר, מגוון עסקי אוכל מתחת לבית, יושבים כל יום בערב ומפרקים ג'אנק.

ואם לא זה, חיים על שניצל מוכן, סלטים מקופסאות, פירה מעפן מהשקיות. גועל בהתגלמותו. וגם השמנו והרגשנו חרא.

עשינו סוויץ' כי הבנו כמה זה גרוע. שום אוכל מוכן, שום סלט מוכן.

באמת, בלי להתחסד, אני לא מתנזר, אוכל זה אהבה שלי וכשאנחנו יוצאים אנחנו אוכלים בלי חשבון, לא קלורי ולא עו"שי,

אבל בסופו של דבר אתה אוכל לרוב בבית ולדעתי אדם שמבין שהוא מיטיב עם עצמו גם שנים קדימה, זה בא לו אוטומטית מבפנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

אדידס, הצחקת אותי... הבן אדם מחפש להוריד עבודה ואתה שולח אותו לקנות קרש חיתוך שדורש טיפול חודשי?

קרש פלסטיק לבן מאיקאה עושה את העבודה ואפשר לזרוק אותו למדיח בסוף. כשמתבלה מוחלף באחד זהה (יש שלושה בבית כדי לא להיאלץ לשטוף ידנית [emoji4] ).

לגבי הטפאל... נראה כמו טוסטר מפונפן... יש לי מכשיר דומה אך עם פלטות חלקות, שמתגאה בשם sandwich press. הוא באמת בשימוש רב אצלינו אבל זה רק בשביל טוסטים (רגילים לילדים, וצנים פשוט לחביתת עין לנו).

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...