Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים ,

ברשותי יונדאי i35 2011 שקניתי לא מזמן ..

ישנה בעיה שמאוד מפריעה לי , ברגע שאני בולם ממש לפני עצירה / לפני במברים יוצא רעש מוזר ..

ביקרתי כמה פעמים במוסך אך לא הצליחו לאבחן מהיכן הרעש נובע ..

המוסכניק טוען שהברקסים והצלחות במצב טוב , אך החליף את מיסב גלגל קדמי ולא נעלמה הבעיה ..

אבקש את עזרכתם חברים

קישור לרעש שהקלטתי :

https://srv-file2.gofile.io/download/EgsVM6/4C142607-A236-409C-B67C-520B107423E2.M4V

פורסם

אני לא מצליח לפתוח את הקובץ. מה הרעש שאתה שומע? ציפצוף מתכתי? שריקה? חריקה? תנסה לתאר. מקווה שעל החלפת המיסב לא שילמת כלום כי הוא לא פתר את הבעיה.

פורסם

לצערי כן שילמתי 350 ₪ על החלפת מיסב

אני מעלה סרטון לרעש דומה של מישהו אחר ביוטיוב

[video=youtube_share;-WFcBNcMBMQ]

פורסם

עוד סרטון לרעש דומה ממש ...

אני מציין שוב שהרעש יוצא רק במהירות נמוכה או לקראת עצירה / באמבר

[video=youtube_share;YD6dyhLX7gc]

פורסם

כמובן, לא יודע מה התקלה אבל בוא, עליך, אני תסם אחליף לך חלק שלא קשור בכלל לתסמינים.

אני חושב כמובן בברקסים מאיכות ירודה, או שמשהו שם נוגע בצלחת

פורסם
כמובן, לא יודע מה התקלה אבל בוא, עליך, אני תסם אחליף לך חלק שלא קשור בכלל לתסמינים.

אני חושב כמובן בברקסים מאיכות ירודה, או שמשהו שם נוגע בצלחת

לפי מה שאני יודע שדיסקיות מאיכות ירודה עלולה להשמיע רעשי צפצופים או שאני טועה ?

פורסם

יש להוריד כל הגלגלים ולבדוק מצב מערכת הבלמים. מישנו מקצועי ידע לעלות על זה ואם תציין מהיכן אתה נקשר אותך למישהו כזה. בעניין המיסב דרוש כספך חזרה.

פורסם

נשמע שלא החליפו דיסקים ולא חרטו אותם לפני החלפת הרפידות פעם האחרונה ואז המשטח של הדיסק לא ישר לגמרי,שהרפידות נלחצות בגלל שהמשטח של הדיסק לא ישר יש את הרעש הזה של ON/OFF בבלימה.

• תוכן חדש...