Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובר לצפון באוקטובר לטובת תואר ראשון. אפשר להסתדר שם בטרמפים למכללה אבל לקניות ופנאי זה כמובן לא מתאים. תחבורה ציבורית היא לא אופציה באזור.

מחפש רכב משומש קטן בעיקר לנסיעות קצרות (עד 20 ק"מ) אבל שיתאים גם לארוכות (עד 200 ק"מ). תקציב 8,000 ש"ח אם אין הצדקה לחרוג לטובת דגם ספציפי. הרכב ישמש רק אותי.

הכי חשוב לי למצוא רכב אמין שקל לתחזק. אשמח להמלצות לדגמים שכדאי לי לחפש בשוק וכל טיפ אחר שיש לכם מעבר לטיפים בסטיקי של הפורום. ראיתי בשוק דגמים כמו יונדאי גטס, פיאט פונטו או פולקסווגן אבל אני לא יודע כמה הם מתאימים לדרישות.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יונדאי גטס, רצוי ידני.

וכמו שאמרת, חשוב למצוא רכב במצב נורמלי. רצוי עם טסט ארוך.

סתם דוגמה מיד 2:

https://www.yad2.co.il/s/c/d7wi9b

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי בודק פיאט פנדה ידנית, חיסכונית ולא יקרה לאחזקה.

יחסית למיני תא מטען גדול יותר, ידנית הילוכים ממוקמת על הדשבורד- תורם לנוחות.

חפש משנת 2011, באותה שנה המנוע קיבל חיזוק ל 69 כ״ס וכמו כן קיימת מערכת למניעת הידרדרות בזינוק בעליה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם יש לך תקציב מספק לאחזקה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם יש לך תקציב מספק לאחזקה?

מבחינת צמיגים, תיקונים קטנים וטיפולים כן, במיוחד משום שהרכב לא יעבוד קשה מדי מבחינת קילומטרז'. אין לי "תקציב" לזה, וזה קצת תלוי במזל מעבר לזהירות ברכישה עד כמה שאני יודע.

• תוכן חדש...