Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתונים- טויטה אוריס

מודל:2011 GLI אוטומט

יד -00

ק"מ-89 אלף (צריך לעדות טיפול 90)

מצב מרכב הרכב-שריטות מעיכות .

פנים הרכב- ישנם קילופים

מחיר -33 אלף

נתונים - הונדה סיוויק הצ'בק

מודל - נובמבר 2010 ספורט אוטומט

יד -00

ק"מ - 96000

מצב מרכב הרכב - גג פנורמי . מבחוץ מושלם (עבר צבע באחד הכנפיים)

מבפנים - מושלם (קילופים בהגה בקטנה ועל מוט ההילוכים) + איבזור (מערכת דאבל דין חדשה מצלמה וכו )

מחיר -38 אלף

מה אני מחפש ברכב - נסיעה ללא הפרעות(רעידות וכד') שלא ישתה לי דלק בתוך העיר (1:10 זה בסדר מבחינתי)

אמינות , ושמירה על ערך !

אשמח לחוות דעת שלכם - והמלצות תודה רבה !!

עריכה אחרונה על ידי Uriel Maximov
פורסם

האם יש תיעוד טיפולים לרכבים הללו?. לגביי אמינות, רכב בן 10 עוד מעט, יהיו תקלות, קח בחשבון.

אם האוריס היא בעלת גיר רובוטי הייתי מוותר. נסעתי פעם באחת כזו והנסיעה הייתה סיוט!!!.

בהונדה היו כמה כאלו שהיגיעו עם גיר רובוטי למיטב זכרוני ב 2007-2008, ואז חזרו לתיבה פלנטרית, תבדוק זאת.

אישית, ומהניסיון שלי עם הונדה סיויק מנוע 1800 סדאן, הייתי בוחר בהונדה.

דלק בעיר: אף רכב אוטומטי לא יהיה לך חסכוני בעיר!!! אפילו היונדאי I20 שהייתה לי, הייתה צורכת 1:9 בעיר!. הסיוויק צורכת משהו דומה לזה בעיר, היא דווקא דיי חסכונית יחסית למשפחתית אבל שוב, אנחנו מדברים פה על רכב ישן והסיכוי לתקלות בכל רכב לא קטן. תוכל למזער אותו כמו שעשית שחיפשת רכב עם ק"מ נמוך ויד ראשונה, רק תוודא היסטוריית טיפולים, קח לבדיקה, ותתחדש.

פורסם

בנוסף למה שכתב itamarg - הפרש המחיר בין שתי המכוניות הוא יחסית גבוה (ההונדה 15% יותר)

האם ההפרש של 5,000 משמעותי מבחינתך? האם המחיר "סופי" או לפני מיקוח? איך הוא יחסית למחירון?

אני חושב שמבחינת שמירה על ערך הטויוטה עדיפה - גם בגלל המחיר ההתחלתי הנמוך יותר (יש פחות לאן לרדת) וגם בגלל שלטויוטה יש שם יותר טוב בארץ (לא בהכרח מוצדק,אבל זה המצב).

ב-2011 לאוריס כבר לא היה גיר רובוטי לדעתי, אבל על הנייר בכל הפרמטרים פרט למחיר ושמירה על ערך נראה שההונדה עדיפה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

לגביי המחיר - שכחתי להתייחס: המחיר אכן גבוה. השוק של הסיויק האצ'בק חלש לעומת הסיויק סדאן.

צריך לנסות ולהתמקח עם המוכר, בכל זאת מדובר ברכב כמעט בן 10.

וכמובן לראות את התמונה השלמה, לא רק של התוספות, אלא האם יש תיעוד טיפולים מלא ומסודר ולא דילגו על אף טיפול, מתי טיפול הבא ומה המחיר שלו?.

פורסם

ההאצבק חלש משל הסדאן? הייתי בטוח שההיפך.

תוריד את תוסף HANDZ ליד2 ותקח לך קנה מידה לגבי כמה זמן האצבקים כאלו נמצאות בלוח לעומת אאוריס, זה יתן לך מושג לגבי הסחירות.

לגבי תקלות - שתיהן יתנו אמינות דומה.

אני אישית מרגיש שההונדה נותנת קצת יותר אופי לתוך הרכב מאשר האוריס, כך שזה באמת תלוי מה אתה מעדיף. שניהם רכבים טובים אמינים וסחירים בגדול.

פורסם

סחירות גם יכולה להשתנות. הייתה תקופה שאנשים קצת פחות קנו סיויק האצ'בק מהצורה של 2006-2012, ופתאום עכשיו ניראה שהשוק התעורר, אנשים מחפשים בפייסבוק רכבים כאלו אפילו עם 200 ו- 250 אלף ק"מ.

שוק זה דבר דינמי שיכול להשתנות כל הזמן...

• תוכן חדש...