Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מאיזה אזור אתה... ברמלה יש את ל.כ, כמעט כל החנויות קונות משם ומוכרות את המותג שלהם. כל מה שאתה ריצה או צריך תמצא שם

פורסם
לא יודע מאיזה אזור אתה... ברמלה יש את ל.כ, כמעט כל החנויות קונות משם ומוכרות את המותג שלהם. כל מה שאתה ריצה או צריך תמצא שם

לפי האתר שלהם גם אצלהם יש פימה ופומה

זה מה שמצאתי ב רוב המקומות..

השאלה איך הם וכמה מסורבלת האחזקה

פורסם

שאלה:

האם שואב אבק איכותי (חזק) עם מברשת קטנה בקצה, לא יתן לך את הפתרון לנושא הניקיון ?

בגדול, אני חושב שאבק צריך לשאוב ולא לנקות עם לחץ אויר (מלכלך את הסביבה, לא בריא, יש אנשים שאלרגיים...) ואם שואב אבק איכותי יתן לך את המענה לנושא הזה, אולי שווה לך לשקול אותו.

לנקות מחשב אחד (מחוץ לבית) עם לחץ אויר פעם ב.... בוא נגיד שזה בסדר. אבל לעשות את זה על בסיס יומי (ועוד בתוך חדר\מעבדה\בית) לדעתי זה בעייתי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שאלה:

האם שואב אבק איכותי (חזק) עם מברשת קטנה בקצה, לא יתן לך את הפתרון לנושא הניקיון ?

בגדול, אני חושב שאבק צריך לשאוב ולא לנקות עם לחץ אויר (מלכלך את הסביבה, לא בריא, יש אנשים שאלרגיים...) ואם שואב אבק איכותי יתן לך את המענה לנושא הזה, אולי שווה לך לשקול אותו.

לנקות מחשב אחד (מחוץ לבית) עם לחץ אויר פעם ב.... בוא נגיד שזה בסדר. אבל לעשות את זה על בסיס יומי (ועוד בתוך חדר\מעבדה\בית) לדעתי זה בעייתי.

איציק

האבק נדבק לגופים. אפילו עם מברשת צריך לשפ אותו

ועם היד אני עובר עם מברג ומשפשף כדי שירד

זה לא משהו שיורד בשאיבה

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. 

אני מחפש כלי לניקוי רשתות חלונות, פילטרים של מזגן, פילטר של שואב, ניקוי חול מצעצועים אחרי הים וכו'. 

האם המפוח יספיק? 

האם ללכת על קומפרסור 25 ליטר 8 באר? 

בכלל, כמה זמן עבודה הוא נותן ממיכל מלא? 

תודה

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מפוח לא ממש מנקה פילטרים, מעיף חול מצעצועים אבל לא מאפשר לנקות בחריצים.

אם יש לך מקום איכסון (מחסן) גדול מספיק קומפרסור 25 ליטר בהחלט מספיק.

אני השקעתי מעט יותר באחד בעל שני ראשים, אבל גם בסיסי יותר עם ראש אחד יספיק. יש מותגים שונים במחיר סביב 450-500 שקל, שזה בהחלט מספיק לשימושים שתארת.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, SurfHigh כתב:

אני מחפש כלי לניקוי רשתות חלונות, פילטרים של מזגן, פילטר של שואב, ניקוי חול מצעצועים אחרי הים וכו'. 

האם המפוח יספיק? 

לכל אלה אני משתמש במכשיר שטיפה (גרניק).

בעדינות, ממרחק סביר ולא בעוצמה מלאה.

לפות"ש (כן, 4 שנים ובכל זאת... "אם לא יוזיל לא יעיק")

פעם לפני שנים עבדתי בחברת שיקום נזקי שריפות.

בין השאר היינו מנקים מחשבים וציוד אלקטרוני.

הניקיון האולטימטיבי בשטח לפיח ולכל האבק הישן, היה שטיפה בפריאון נוזלי עם מברשת עדינה.

היום פריאון לא חוקי, אבל בטח לחברות האלה יש פיתרון דומה.

עוד אופציה (כרוכה באופרציה), היה שטיפה במים מזוקקים עם דטרגנט מסוים, וייבוש בחדר ייבוש מיוחד.

ואולי, לכמות גדולה של ציוד כזה, בכלל שווה לעשות אאוטסורסינג

וכל כמה חודשים למסור לחברה כזו שתעשה ניקוי יסודי ומקצועי.

לניקיון ביתי 'חפיף' לדעתי שואב עם מברשת עדינה ומפוח לקינוח יעשו את העבודה.

קומפרסור דווקא יכול להחדיר אבק ולכלוך למאווררים, מחברים, וכדו' .

פורסם
לפני 3 שעות, BoazB11 כתב:

לכל אלה אני משתמש במכשיר שטיפה (גרניק).

בעדינות, ממרחק סביר ולא בעוצמה מלאה.

אני מעדיף בלי מים, כדי לחסוך את היבוש. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מצטרף לשאלה- האם אותם מדחסים של ה500ש"ח יכולים להתחבר לכלי עבודה? 

נ.ב- מקום אחסון (מחסן).

נ.ב2- חשבתי שטרנספורטר חזר... :(

פורסם

כן, מאז שקניתי קומפרסור רכשתי גם צינור לחץ אויר ארוך ואביזרי ניפוח לצמיגים. מוותר על תחנות הדלק לנושא. במיוחד שלבני הבית יש מכוניות לכל אחד.

בנוסף רכשתי כלים פניאומטיים לצבע, למסמרים וסיכות שכבר החזירו את עלותם כמה פעמים כשצבעתי את הפרגולות, המחסן, רהיטים ואפילו קירות חיצוניים.

תיקנתי לא פעם דברי עץ וריפוד מחדש לכסאות. 

המדחסים בעלי ראש אחד פשוט נדרשים למלא את המיכל יותר זמן. המנוע עובד מעט יותר להשלמת הלחץ. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...