Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדיוק הצרכים?

אם מדובר על שימוש ביתי מידי פעם כל סיני יעשה את העבודה ואתה צריך רק להחליט מה הספיקה שאתה צריך אבל אם מדובר על שימוש יומיומי מתמשך זה סיפור אחר ומחירים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה בדיוק הצרכים?

אם מדובר על שימוש ביתי מידי פעם כל סיני יעשה את העבודה ואתה צריך רק להחליט מה הספיקה שאתה צריך אבל אם מדובר על שימוש יומיומי מתמשך זה סיפור אחר ומחירים אחרים.

לא יום יומי, קומפרסור למחסן שישמש אותנו לנקות ציוד. כל חודשיים +- עושים שבוע נקיונות

אני יודע שיש פרמטרים כמו מס בוכנות, עוצמה, כ"ס, אבל לא יודע מה אני צריך

פורסם

לשימושים כאלה קומפרסור סיני עם מיכל של כ 250 ליטר יספיק. מקסימום תחכו 2-3 דקות שימלא חזרה את המיכל.

פורסם
לשימושים כאלה קומפרסור סיני עם מיכל של כ 250 ליטר יספיק. מקסימום תחכו 2-3 דקות שימלא חזרה את המיכל.
כמה עולה כזה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

פורסם

גם כזה יכול להספיק https://www.workimhi.co.il/items/1120055-1120055-D7-9E-D7-93-D7-97-D7-A1-D7-90-D7-95-D7-95-D7-99-D7-A8-100-D7-9C-D7-99-D7-98-D7-A8-2-D7-9B-D7-A1-D7-AA-D7-95-D7-A6-D7-A8-D7-AA-D7-90-D7-99-D7-98-D7-9C-D7-99-D7-94-GIS

זה לא הקומפרסורים של 600-700 שקל שימותו אחרי שנה בשימושים שאתה מתאר ושבקושי סוחבים פיסטולט.

פורסם

לדעתי זה אוברקיל רציני במחיר לשימוש המתואר. הייתי מציע לך לשקול שתי אפשרויות:

קומפרסור משומש מפייסבוק או מיד 2, במצב טוב.

תלוי מה בדיוק אתה צריך לנקות אבל לפעמים מפוח חשמלי לניקוי ציוד יותר נוח ויעיל מקומפרסור, מה בדיוק אתה צריך לנקות איתו והאם יש עוד שימושים?

פורסם
לדעתי זה אוברקיל רציני במחיר לשימוש המתואר. הייתי מציע לך לשקול שתי אפשרויות:

קומפרסור משומש מפייסבוק או מיד 2, במצב טוב.

תלוי מה בדיוק אתה צריך לנקות אבל לפעמים מפוח חשמלי לניקוי ציוד יותר נוח ויעיל מקומפרסור, מה בדיוק אתה צריך לנקות איתו והאם יש עוד שימושים?

קומפרסור טוב לי אבל לא אשקיע 2000 שקל בזה בשביל כמה שעות בחודש

תדמיין שאני צריך לנקות 40 מחשבים פעם בחודשיים

פורסם

בשביל 40 מחשבים פעם בחודשיים קנה בלון גז הכי זול שיש (לא דליק. ארגון, פד"ח וכו') ותשמש בו.

חשבתי שיש לך דברים יותר רציניים לנקות.

פורסם
בשביל 40 מחשבים פעם בחודשיים קנה בלון גז הכי זול שיש (לא דליק. ארגון, פד"ח וכו') ותשמש בו.

חשבתי שיש לך דברים יותר רציניים לנקות.

תוכל לפרט קצת יותר?

פורסם

מילוי בלון co2 או חמצן עולה כ 40 שקלים. בלון כזה עם וסת לחץ מתאים יכול להספיק לך לחצי שנה בשקט.

פורסם

אם השימוש הוא ניקוי מחשב אתה רק מחזק את מה שחשבתי. הכלי הנכון לניקוי מחשבים הוא ״מפוח לניקוי אבק״. גם יותר יעיל, גם יותר זול, גם לא תופס מקום וגם לא דורש תחזוקה.

מניסיון של עבודה עם שניהם.

פורסם
מילוי בלון co2 או חמצן עולה כ 40 שקלים. בלון כזה עם וסת לחץ מתאים יכול להספיק לך לחצי שנה בשקט.
יש לי בלוני co2. אני עובד עם זה

לא חשבתי לנקות איתם

פורסם

בבקשה.

ממליץ לצפות בביקורות ביוטיוב לפני ההחלטה.

וכמובן לשים לב למתח הטעינה, אם רלוונטי (לא בדקתי). מקסימום, יש את אמאזון UK...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כותרת.

מדובר כמובן על אחד שמתחבר לחשמל ולא למצבר

קומפרסור פשוט סיני, שיכול לעשות לך את העבודה בצורה מצויינת, עולה באיזור 500 שח.

אם זה מה שאתה מחפש - מה שנותר הוא לחפש מקום קרוב ללכת ולקנות.

(הנפוצים באיזור ה 500 שח הם KARNAF ו- POMA).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...