Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה תיקון החלפת שמשה או זכוכית אחרת זה נושא נפרד?

למה זה לא כמו פחחות וקורה במוסך?

 

זו סתם שאלת סקרנות ואני כותב אותה פה כי בביטוח רכב תמיד יש את הסעיף של שמשות ואף פעם לא הבנתי למה זה בנפרד משאר התיקונים.

פורסם

ביטוח שמשות אכן מעוגן בתוך הביטוח המקיף שלך.

מה שמוצע לך בעת עשיית הביטוח זו "הרחבה" של הביטוח - תוספת תשלום פרמייה תמורת ביטוח שמשות ללא השתתפות עצמית בעת הצורך.

 

כל אחד עושה את השיקולים שלו אך ברוב המקרים לא משתלם להפעיל את הביטוח עבור שמשה שבורה/סדוקה כיוון שההשתתפות העצמית בלבד עלולה להיות יקרה יותר מהתיקון עצמו, וגם אם התיקון קצת יותר יקר מההשתתפות העצמית- הפעלת הפוליסה לא משתלמת לטווח ארוך בגלל מקרה כזה.

 

אי לכך יצרו לך פתרון- 'שלם לנו עוד כמה שקלים ואם יישבר לך חלון- תנוח, אנחנו נטפל בזה.' מה גם שבדר"כ זה כולל שירותי גרירה.

פורסם

הפעלת ביטוח שמשות לא נרשמת בתור תביעת ביטוח מקיף/ צד ג'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...