Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט מה כדאי מבניהם (שני הרכבים גרסאות בסיס). איזה רכב אמין יותר? באיזה רכב יש יותר תקלות והיכן הטיפול בהן יותר זול?

איפה האבזור הבטיחותי אמין ואכותי יותר?

תודה רבה

פורסם

לטיגואן בשנים האלה אין אבזור בטיחות אקטיבי. לעומת הספורטאז'(מהצורה הנוכחית, ב2016 שני הצורות נמכרו) שמגיע עם בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב.

פשטות המכלולים בספורטאז' נותנת לו יתרון מבחינת אמינות על הטיגואן.

פורסם
לטיגואן בשנים האלה אין אבזור בטיחות אקטיבי. לעומת הספורטאז'(מהצורה הנוכחית, ב2016 שני הצורות נמכרו) שמגיע עם בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב.

פשטות המכלולים בספורטאז' נותנת לו יתרון מבחינת אמינות על הטיגואן.

הדור החדש של הקיה זה 132 כ״ס בדגם urban או 133 כ״ס?

פורסם

עד כמה שאני רואה זה 133 בחדש, אבל זה אותו מנוע בשניהם.

בכל מקרה אפשר להבדיל בקלות על פי הצורה החיצונית.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

תשמע בוא נניח את הדברים על השולחן הטיגוואן רכב יותר עוצמתי מהספורטאז' אבל העלויות תחזוקה שלו יותר גבוהות משמעותית והקיה לדעתי יותר אמינה, וגם המחיר שתוכל לקנות את הקיה הוא יכול להיות יותר אטרקטיבי כי קח בחשבון שיש היצע יותר גדול אז תשקול את הדברים האלה גם.

פורסם

אני הייתי בוחר רק בקיה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...