Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

אני רגיל לשטוף במקום מסוים שהוא מקום מקצועי ומבצע דיטיילר יד ברמה גבוהה מאוד בלי קשר

לצערי עקב מעבר דירה אני לא אשתוף שם יותר

אתם מכירים את הבעיה שלנו מקרוב חח זה קשה מאוד ומבאס כי אני רגיל לסמוך עליהם בעיניים עצומות!!! מה עושיפ עכשיו?

האם שטיפה ידנית במקומות אחרים תהיה בסדר?..

איך אתם בוחרים למעשה מקום? אני יודע שהוא מקצוען כי זה מכון דיטיילניג למשל, בתחנת דלק ובמקומות אחרים אני לא יודע כמה אפשר לסמוך..

חשבתי על אולי לקנות מוצרי נקיון משלי ולבוא עם זה לשטיפה אבל זה קצת מוזר לא ?

אולי אני מגזים? אולי כל שטיפה ידנית תהיה בסדר..?

אשמח לתגובות

פורסם

בכללי נראה לי שחסרים מקומות שטיפה איכותיים, באיזור המרכז שאני מכיר לפחות היה את ה- V8 שנסגר ואת smart detailing שלא שוטפים יותר.

אשמח גם להמלצות באיזור המרכז כשאין לי את הזמן\סבלנות לשטוף בעצמי :)

פורסם

יש בראשון בקניון רוטשילד בחור בשם טומי, עשיתי אצלו דיטליינג לרכב לפני שנה והוא עושה גם שטיפות ידניות ( תלמיד של יעקב אלטר)

054-8014342

פורסם

מאוד מבאס שסגרו את מלון V8. נתנו שירות מעולה ולא מצאתי אף אחד אחר ששוטף ככה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש בראשון בקניון רוטשילד בחור בשם טומי, עשיתי אצלו דיטליינג לרכב לפני שנה והוא עושה גם שטיפות ידניות ( תלמיד של יעקב אלטר)

054-8014342

שם אני שוטף!

פורסם

אם הרכב שלך עבר דיטיילינג, אל תשטוף בתחנות דלק גם ידני (אצלם ידני זה מטאטא).

עדיף לנהוג ברכב מלוכלך עד שתמצא מקום כלשהו.

אם הרכב ללא דיטיילינג וזה לא קריטי לך, זה כבר משהו אחר

Opel Adam S 2017

פורסם

כמו שאמרתי חשבתי לקנות אולי כפפה משלי ,שמפו ומגבת ניגוב ולפשוט לבוא עם זה למי ששוטף לי את הרכב....

• תוכן חדש...