Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אתמול הופעלה המכונה על תוכנית של שעתיים לערך, בפועל המכונה סיימה לאחר 4 שעות מייגעות.

אני רגיל לפתור תקלות מכניקה במכשירים כאלה אבל אף פעל לא נתקלתי בתקלה כזאת,

מרגיש שאיזה קבל/נגד נשרף, מישהו שהתנסה בסוג כזה של תקלה ויכול לתת כיוון ?

תודה.

פורסם

אולי סתם היה בה משהו כבד ונקודתי והיא לא הצליחה לאזן את התוף.

המכונות בימינו חכמות ומנסות להגיע לרמת איזון מסוימת לפני שהן עושות סחיטה.

יצא לי לשים נעליים לכביסה במכונת הבוש שלי. רק נעליים בתוך שק - בלי בגדים אחרים. המכונה הגיעה לשלב הסחיטה ואז במשך איזו חצי שעה עשתה סיבוב וחצי לפה ולשם בניסיונות לאזן, כמובן ללא הצלחה. אין לי מושג איך האלגוריתם שם מחליט מתי להרים ידיים, אבל מכיוון שלא היה לה סיכוי לאזן את זה ובכל זאת בסוף היא נכנסה למחזור סחיטה, אני מבין שיש לה דרך לשבור את הלולאה הזו.

פורסם
שלומות,

אתמול הופעלה המכונה על תוכנית של שעתיים לערך, בפועל המכונה סיימה לאחר 4 שעות מייגעות.

אני רגיל לפתור תקלות מכניקה במכשירים כאלה אבל אף פעל לא נתקלתי בתקלה כזאת,

מרגיש שאיזה קבל/נגד נשרף, מישהו שהתנסה בסוג כזה של תקלה ויכול לתת כיוון ?

תודה.

לא מחייב שיש תקלה במכונה. מהו דגם המכונה ?

האם היה משהו שונה בסוג הכביסה או/גם הוספת כמות גדולה של אבקת כביסה שיוצרת קצף ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אולי סתם היה בה משהו כבד ונקודתי והיא לא הצליחה לאזן את התוף.

המכונות בימינו חכמות ומנסות להגיע לרמת איזון מסוימת לפני שהן עושות סחיטה.

יצא לי לשים נעליים לכביסה במכונת הבוש שלי. רק נעליים בתוך שק - בלי בגדים אחרים. המכונה הגיעה לשלב הסחיטה ואז במשך איזו חצי שעה עשתה סיבוב וחצי לפה ולשם בניסיונות לאזן, כמובן ללא הצלחה. אין לי מושג איך האלגוריתם שם מחליט מתי להרים ידיים, אבל מכיוון שלא היה לה סיכוי לאזן את זה ובכל זאת בסוף היא נכנסה למחזור סחיטה, אני מבין שיש לה דרך לשבור את הלולאה הזו.

גם אני חושב שזה מה שקרה. אצלי מכונה של סמסונג, אחרי שעה פלוס-מינוס של ניסיונות איזון (מספיק שיהיה בפנים פריט בודד גדול יחסית כמו שמיכה, לא מחייב מכונה מלאה) היא מרימה ידיים ולא נכנסת לסחיטה (כך אצלי לפחות). כמובן ניתן לזהות זאת לפי הבגדים הספוגים מים.

חזיר דיזל

פורסם
לא מחייב שיש תקלה במכונה. מהו דגם המכונה ?

האם היה משהו שונה בסוג הכביסה או/גם הוספת כמות גדולה של אבקת כביסה שיוצרת קצף ?

זאת המכונה:

https://www.tuki.co.il/product/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A1%D7%94-7-%D7%A7%D7%92-lg-f8061qdp?aff=Zap&aff_a=1

שום דבר שונה , כמות כביסה רגילה, בגדים ללא דברים כבדים.

לי זה הרגיש שהיא סיימה תוכנית וחזרה עליה פעם נוספת, ראיתי אותה מסיימת שטיפה ונכנסת לסחיטה ואחרי הסחיטה כשבאתי לבדוק מה קורה היא עשתה "כביסה" כמה סיבובים לימין - הפסקה , כמה סיבובים לשמאל - הפסקה.

נ.ב,

אני גר באזור שיש בו מדי פעם קפיצות חשמל - לא הפסקות אלא ממש קפיצות של שניה וזאת הסיבה שאני חושד באלקטרוניקה.

מה שמוזר שזאת התוכנית היחידה שעושה בעיות (כבר פעמיים) תוכנית של חצי שעה מסיימת בזמן, וככה גם התוכניות האחרות.

פורסם

מתעלק על השירשור …

שעתיים כביסה זה לא המון זמן ?או שאולי בעצם תלוי בכמות הביסה או רמת הליכלון של הכבסים ?

אצלי יש תוכנית קצרה ל 40 דקות של בגדים סינטטים ב40 מעלות , אולי אני מפספס משהו ודרוש יותר זמן?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

כמו ברכבים גם ליצרני מכונות הכביסה יש מדדים,

הם נלחמים על הציון הירוק שבודק כמה מים וכמה חשמל על מנת לכבוס 1 ק"ג של כביסה.

ולכן לכל המכונות יש תוכנית eco אחת ארוכה...

בדר"כ התוכנית הזאת תדע לכבס 6 ק"ג בגדים בהכי פחות מים, ותבזבז הכי פחות חשמל.

וכן, במקום לשטוף את הכביסה 5 פעמים במים נקיים 3 דקות לכל שטיפה.. היא תעשה זאת 3 פעמים אבל 10 דקות לכל שטיפה.

זה יחסוך מים אבל יקח יותר זמן.

בדר"כ יש לחצן fast שמקצר את התוכנית הארוכה הזאת .. אבל מבזבז קצת יותר חשמל וקצת יותר מים.

פורסם

תבדוק את הדברים הבסיסים: ניקוז מים תקין, סנן משאבת ניקוז נקי, חימום מים תקין (נסה להפעיל את אותה התוכנית ללא חימום מים בכלל) וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מתעלק על השירשור …

שעתיים כביסה זה לא המון זמן ?או שאולי בעצם תלוי בכמות הביסה או רמת הליכלון של הכבסים ?

אצלי יש תוכנית קצרה ל 40 דקות של בגדים סינטטים ב40 מעלות , אולי אני מפספס משהו ודרוש יותר זמן?

התשובה למכונה של פותח האשכול בתמונה המצורפת.

untitled.JPG

פורסם
התשובה למכונה של פותח האשכול בתמונה המצורפת.

לפי הטבלה נראה שבכלל אין בעיה, תודה רבה!

כנראה יחסית לכביסות קודמות שנעשו בתוכנית זו בפעמיים האחרונות הוכנסו יותר בגדים למרות שזה לא הרגיש כך.

בכל מקרה, שמח לראות שהמכונה תקינה.

פורסם

יכול להיות שאישה שלך דוחסת :shock: מעבר למותר. לפני הכנסת כביסה למכונה בדרך כלל מופיע על הצג כמות הכביסה המותרת בהתאם לתוכנית שנבחרה ורצוי לפעול בהתאם.

אם המכונה מתאימה לכמות מקס' של 7 קילו הדבר לא נכון לכול סוג של תוכנית.

פורסם
יכול להיות שאישה שלך דוחסת :shock: מעבר למותר. לפני הכנסת כביסה למכונה בדרך כלל מופיע על הצג כמות הכביסה המותרת בהתאם לתוכנית שנבחרה ורצוי לפעול בהתאם.

אם המכונה מתאימה לכמות מקס' של 7 קילו הדבר לא נכון לכול סוג של תוכנית.

לפי כמות הפעמים בהם החזרתי את המכונה למקום (היא מפולסת והרצפה ישרה) אז יש מצב שהיא דוחסת יותר :lol:

ועכשיו ברצינות,

שאלתי קצת פרטים היום ומסתבר שבשתי הכביסות האלה היא הכניסה את הבגדים רטובים לאחר השריה בגיגית. היות והמכונה עושה כמה סיבובים לפני ההפעלה על מנת לשקול כמה כביסה יש , בגלל שהבגדים היו רטובים (למרות הכמות הקטנה) כנראה המכונה חשבה שהיא עמוסה מאוד וביצעה את התוכנית הארוכה ביותר.

פורסם (נערך)

נו הנשים של היום...

אם המכונה זזה כול פרק זמן מסויים משהו באמת לא תקין. ייתכן שאישתך מעמיסה הרבה מעבר למותר.

מכונות כביסה מודרניות מנסות תמיד לאזן את עצמן בכדי למנוע רעידות ותזוזה של המכונה אבל מאוד ייתכן שהתוכנית במכונה שלך ממשיכה למרות חוסר האיזון.

האם המכונה משמיעה רעשים חריגים ?

האם הרגליות של המכונה תקינות ? אולי יש רטיבות מתחת לרגליות ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• תוכן חדש...