Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתה רואה הביקורות מעורבות.

אבל אפשר להשיג פאלקן 310 במידה הזו ב 250 שח לצמיג אז לא רואה סיבה להמר האם תקבל צמיג מוצלח או לא.

פורסם

כמה דברים:

1 במידה שלי 2015/50/17 צמיגים מחברות כמו מישלין, גודייר וכו׳ מתומחרים מאד יקר, ככה שהקנייה של שהדנלופ היא טובה במידה הנ״ל.

במידות אחרות שבהם הפרש המחירים הוא יותר גמיש עדיין שווה לקחת מישלין אם ההבדל הוא זניח.

2) לאשתי יש פאלקן על המיני ואני נוסע עם הרכב לא מעט, לדעתי הדנלופ עדיפים, במיוחד במדד הרעש.

פורסם

SPM800 אחלה צמיגים , היו מותקנים על מיצובישי לאנסר ומבטיח לכם שהדבר האחרון שעשיתי זה היה לרחם עליהם.

ברטוב האחיזה הרגישה מעולה , בולם מעולה ובפניות (באופן יחסי כמובן זה לא צמיג ספורטיבי על רכב ספורטיבי) היה סבבה לגמרי .

נסענו עליהם במשך 3 שנים סביב ה30 אלף קמ אולי קצת יותר ונשאר עוד מ-ל-א בשר.

פורסם

הונדה סיוויק 2017 מנוע 1.5 אצל חבר שלי, עם זוג צמיגים כאלה מקדימה, מרעישה בנסיעה מכיוון הגלגלים ככה שאי אפשר לנהל שיחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הונדה סיוויק 2017 מנוע 1.5 אצל חבר שלי, עם זוג צמיגים כאלה מקדימה, מרעישה בנסיעה מכיוון הגלגלים ככה שאי אפשר לנהל שיחה.

שני דברים:

1) קשה לקחת ברצינות חוות דעת אמיתית ממי שאין לו באמת נסיון אישי מהצמיגים ונוסע בהם באופן רציף,

נסיעה פעם ב..ברכב של רכב אינה מעידה על טיב הצמיגים.

2) הרעש שאתה שומע יכול לנבוע ממכלול תקלות אחרות בבסיס הגלגלים הקדמי, ולווא דווקא מהצמיגים עצמם.

עקב העובדה שמדובר ברכב של חבר אני מניח שלא ביצעת בדיקה שכזו.

פורסם
מעניין, חלק טוענים שהצמיגים הללו בעלי איכות יירודה ואחרים כותבים בדיוק ההפך.

אני מוכן להמר שרוב האנשים קראו את חוות הדעת של אחרים והצטרפו ״למסיבה״

פורסם
שני דברים:

1) קשה לקחת ברצינות חוות דעת אמיתית ממי שאין לו באמת נסיון אישי מהצמיגים ונוסע בהם באופן רציף,

נסיעה פעם ב..ברכב של רכב אינה מעידה על טיב הצמיגים.

2) הרעש שאתה שומע יכול לנבוע ממכלול תקלות אחרות בבסיס הגלגלים הקדמי, ולווא דווקא מהצמיגים עצמם.

עקב העובדה שמדובר ברכב של חבר אני מניח שלא ביצעת בדיקה שכזו.

רכב כמעט חדש שנקרעו לו שני צמיגים בצד ימין מבליטה במדרכה , נוכחתי בארוע. הצמיגים המקוריים איתם הרכב היה שקט, הוחלפו ב FM800 והותקנו מקדימה ( כי לא היה שום דבר אחר מצמיגייה הקרובה במידה הזאת), הפך מאותו הרגע לרועש. בעל הרכב רק מחכה להחליף אותם כאשר יגיע הזמן.

אולי בידוד הרעשים הכללי של הרכב לא מאפשר לחפות על רעשי צמיגים פחות טובים, אולי במידות אחרות ( פחות רחבות ועם פרופיל גבוה יותר ) העניין פחות מורגש.

ויכול להיות שאנשים לא כל כך שומעים הבדלים ברעשים וזה לא מפריע להם .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז אולי הצמיגים שהוא רכב היו פגומים באופן ספציפי.

לי יש אותם והם לא מרעישים כלל, כמו גם שאר האנשים שהגיבו כאן והמליצו

פורסם

מה המידה שלך?

הצמיגים בהונדה 235/45/17.

צמיג רחב ובחתך נמוך.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 17.2.2019 בשעה 18:54, wa11a כתב:

לא מכיר את הדאנלופ מניסיון. אבל לגבי הפאלקן גם אני מאוד התבאסתי מהם. גם רועשים וגם לא רכים ולאחר שהרכבתי אותם פתאום התחילו לי רעידות בגלל שהג'אנט טיפה עקום (ברזל) מה שלא הורגש בצמיגים אחרים.

אני רוצה להקפיץ את השרשור הישן הזה כדי לשאול אתכם על איזה צמיג לדעתכם דובר פה? 310? כי כל הקטע שאומרים פה בפורום שהוא ממש שקט

• תוכן חדש...