Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת לקנות רכב חדש מיני או סופר מיני חסכוני בדלק, רכב שני במשפחה. תקציב עד 70000. (למרות ששוקלת גם משומש בפחות) ראיתי את ה-i10, קיה פיקנטו, מיצובישי ספייס סטאר, סיטרואן C1. לקחתי לנסיעת מבחן את ה-i10 והמיצובישי, לא כל כך הרגשתי הבדלים בין השניים. ה- i10 סבבה, לא הכי מרשימה מבפנים. הפיקנטו ממש לא מאובזרת אלא אם לוקחים את הגרסה ב-75 אלף. הרכבי פיקנטו 0 קילומטר מגיעים באבזור נמוך. את המיצובישי ממש אהבתי מגיעה עם מלא אבזור וממש מרווחת. גם הסיטרואן C1 נראית ממש מגניבה. קיבלתי הצעה לקנות את הספייס סטאר מודל 2019 כולל המערכת מולטימדיה ב-68 אלף (מבצע חבר) במחיר הזה אני יכולה לקחת את ה-i10 ב- 0 קילומטר. מה עדיף לי? הבקורות קוטלות את המיצובישי. האם באמת הרכב לא נוח לנהיגה? לא בטוחה שנסיעת מבחן של 10 דקות משקפת. יש עוד רכבים מומלצים שכדאי לי לשקול? אולי עדיף רכב סופר מיני משומש?

פורסם

ממש עכשיו קניתי סופר מיני, קצת יותר גדולה מהמכוניות שציינת, אבל יותר בטיחותית ונעימה לנסיעה, בערך ב 60 אלף שקלים.

חסכונית גם יותר מהמכוניות שציינת (אולי המיצובישי יותר אני לא יודע, אבל חסכונית יותר מהפינקנטו וה I10 זה בטוח).

ג'אז מסוף 2015. מוזמנת לקרוא סקירה שלי:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

פורסם

מה אופי הנסיעות? כמה נוסעים ברכב בדרך כלל?

הספייס סטאר תהיה חסכונית יותר מI10 או פיקנטו בנסיעה בין עירונית.

לי לפחות הנוחות הייתה סבירה לאחר שנהגתי בה שלושה ימים, הכסא דיי שטוח ולא תומך אבל סביר.

לפיקנטו יש את הפנים העדיף מבין השלוש, והיחידה כאן עם בלימה אוטונומית ואחריות חלקית נוספת של 4 שנים לגיר ולמנוע, אבל עולה יותר בהתאם.

פורסם

אם אהבת את הסיטרואן בעלת גיר רובוטי הייתי מציע לבדוק את דאציה סדנרו ב-62 אלף שקל.

היא מרווחת יותר מהרכבים שבדקת, חזקה יותר, נוחה יותר ובעלת תא מטען גדול יותר.

החיסרון הוא אופי פעולת הגיר הרובוטי שלא יהיה חלק כמו גיר פלנטרי או הרציף שיש בספייס סטאר.

לנו יש ספייס סטאר 2014, מוזמנת לקרוא את הסיכום שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/3152/סקירת-גולשים/מסכמים---4-שנים-עם-מיצובישי-ספייס-סטאר

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הסיטוראן אהבתי רק במראה. לא ניסיתי אף פעם לסוע עם רכב בעל גיר רובוטי. לא יודעת אם אני אוהב את אופי הנסיעה, והאם יש בעיות לאורך זמן עם גיר כזה.

אתה מרוצה מהספייס סטאר? ראיתי שהתלוננת על הרפידות. אתה יודע האם זה משהו שהשתפר בדגמים החדשים יותר?

פורסם

בדגם החדש המושב נוח יותר והוא רוכן פחות בפניות,אבל עדיין יותר המתחרות, מנגד בעיר בגלל המתלים הרכים הרכב נוח.

אישתי נוסעת בעיקר באזור הררי, וגם בעיר (מעלות) היא הררית מה שקצר את חיי הרפידות.

לרכב יש מצב בתיבת ההילוכים DS אשר סוג של מוריד הילוך ותורם לבלימת מנוע, דבר אשר יכול להאריך את חיי הרפידות.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי מכל האופציות שציינת דווקא הפיקנטו הכי תתאים לך, מבחינת פופולריות וכל מה שמסביב, אמינות, אבזור ושוק טוב זה אוטו מעולה בתקציב שציינת.

פורסם

שברולט ספארק מ 2016 - לא פחות טובה מקיה- יונדאי גם אם הרכב לא יהיה חדש,אלא שנתון אחד-שניים פחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם אני מצטרף על ההמלצה על ספארק החדשה - מה שכן, אני חושב שעדיף להשקיע ולקחת את הרכב ברמת גימור LT+ או LTZ ולא את הגירסה הבסיסית יותר.

פורסם

אם אין שיקול בנושא הבטיחות האקטיבית - ספארק אופציה טובה.

אם יש שיקול לגביי בטיחות אקטיבית - פיקנטו, אייגו או 108. האייגו וה-108 מאוד דומות ל-C1, רק ממה שאני מכיר יש להן בטיחות אקטיבית שאין ב-C1. בפיקנטו יש בלימה אוטונומית עד 80 קמ"ש ומובילאיי. (שזה לא רע לרכב מיני)

יש לנו פיקנטו מהדור הנוכחי, אם יש לך שאלות לגביה אשמח לענות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...