Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה העת להחליף את הצמיגים הקדמיים שלי ברכב.

מדובר על רכב שברולט אימפלה שנת 2003 דגם/מנוע 3800.

מידות צמיג 225/60R16 (אין קוד מהירות מפאת שנתון הרכב).

לפני 3.5 שנים קניתי Falken ZE912 דרך נציג בפורום והם עדיין מעולים וטובים (כרגע אחוריים).

מספיק יציבים עבורי על הכביש, ואני לא תמיד נוסע רגוע ולא לאט (ה-912 היו שנתיים מקדימה ברכב זהה, אבל אחר).

הקדמיים ברכב כרגע הם Falken ZE912 שהיה משומש עם מגנזיום שקניתי יחדיו ועוד אחד צמיג סיני שהגיע עם הרכב.

ממה שראיתי, יש את ה-Falken ZE914 שהוא הממשיך של ה-912.

למידה שלי הוא עולה 430 ש"ח. ה-912 לפני 3.5 שנים עלה לי 310 ש"ח לצמיג.

אשמח להמלצה בפורום האם יש צמיג אחר באזור מחיר הזה (גג עד 500 ש"ח לצמיג אם צריך)

שיוכל לתת לי יציבות על רטוב ויבש, שקט אם אפשר וגם שיחזיק מעמד זמן רב.

תודה רבה! :-D

פורסם

לא הבנתי למה אתה אומר שאין 912 יותר. לפי הלינק הזה יש ואפשר להזמין:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=D394D36A0B9876EB5BD8A1D0&Attribute1=225&Attribute2=60&Attribute3=16&search=%E7%F4%F9

כמו כן החלפתי באימפלה שלי ל 4 כאלה לפני שנה וחצי בערך, עלו לי אם אני זוכר נכון 330 לאחד. אחרי בערך 5 שנים עם הצמיגים האלו (זה סט שני) לא רואה שום סיבה לקנות משהו אחר יקר יותר.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לא אמרתי שאין, רק ציינתי את ה-914 כממשיך :-D

והאמת שלא מצאתי 912 במחיר כמו שהיה, כמו שאתה הבאת עכשיו.

בדקתי דרך YAD2 צמיגים ושם זה היה כמעט 400 שקל ולכן התבססתי על ה-914.

הזמנת מהאתר שהבאת לי במקרה?

פורסם

לא לא הזמנתי משם אלא קניתי פיזית בפנצ'ריה בבאר שבע. לדעתי אם תלך לפנצ'ריה אז יהיו להם את הצמיגים או שמקסימום הם יזמינו לך, שזה עדיף אני חושב כי אז אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל מבחינת תאריכים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

באתר היבואן, טיירקלאב, לא מופיע ה-ZE912 אלא ה-ZE914A.

תאורטית, האתר שלהם מעודכן לפי המלאי אצלהם, מה שלא מעיד על מלאי בצמיגיות אבל עשוי להעיד על תאריכי יצור רחוקים יותר אם כן קיים. צריך לבדוק. אתרים אחרים נוטים להיות לא מדוייקים לעיתים קרובות יותר. כך למשל בלינק שניתן לטיירדיל מופיע דגם טויו CF1 שלדעתי כבר לא מיוצר מעל ל-5 שנים.

ה-912 דגם ותיק יותר, אך כמדומני עדין מיוצר במידות מסויימות.

ה-914, וספציפית הדגם עם ה-A הוא דגם שמגיע כצמיג מקורי של מספר רכבים (כפי שגם מצוין באתר טיירקלאב) ולכן מאמין שהוא יתפקד באופן מספק. שווה להרחיב את סקר השוק לגבי עלותו.

אם אתה מעונין בצמיגים ברמה גבוה יותר, אלו שהמליץ עליהם 'בחור האימפרזה' יתנו מענה.

במסגרת סקר שוק אגב, שווה גם לבדוק הצעות נוספות שאולי לא מופיעות באתרים השונים.

• תוכן חדש...