Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים,

מתנצל שהנושא כללי- העניין עוד לא פתור ולכן אינני רוצה לתת פרטים מוכמנים... :)

ברשותנו רכב מיצרן אירופי שנרכש כחדש מיבואן הרשמי.

לפני כחודשיים אירעה תקלה כאשר הרכב שבק לפתע - מאוד לא נעים אבל יכול לקרות.

הוא נגרר אחר כבוד למוסך היבואן כדת וכדין - בדקו מנוע, גיר ועוד כל מיני רכיבים ומכללים

ולקח כמעט 3 שבועות רק לאתר את התקלה ע"י מומחה מיוחד......

הזמינו חלק ובינתיים היו חגים ועוד לא הגיע החלק.

החברה לא מתקשרת מיוזמתה ורק אנחנו מנג'סים מידיד פעם.

אנחנו כבר מיואשים ולא יודעים מה לעשות.

הרכב עדיין באחריות כמובן, נתנו לנו רכב חלופי כשרוצים לחייבנו בתשלום דמי ביטוח לפי יום שלדעתי זו חוצפה

כשלעצמה.

נשמח לשמוע מנסיונכם :

1) האם ניתן לדרוש שהיבואן ירכוש את הרכב במחיר מחירון כפיצוי?

אני מניח שרכב חדש דומה לא נקבל (בכל זאת זה לא מוצר חשמלי שקרס)

2) האם יש כאן בכלל רשלנות/חוסר מקצועיות של המוסך ?

3) האם מגיע פיצוי מעבר לתיקון והחזרת הרכב למצב נוסע ותקין?

נשמח לכל חוות דעת מבעלי נסיון !

מודים מראש, שבוע טוב

פורסם

אם זה לא סוד, מה החלק שדרושה החלפתו?

הכותרת עדיין לא משקפת את מה שקורה - נמצאה תקלה, פשוט לקח זמן לאתר אותה ולקבל חלק חדש.

נושא הפיצוי הוא במסגרת משא ומתן ביניכם לבין היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן אני גם לא מבין למה חסרים פרטים ? , אם אתה מעוניין באמת עזרה תספק בבקשב פרטים קוקנרטיים ואולי תוכל לקבל מידע יותר מקיף בנושא

פורסם (נערך)

אנחש שזה יבואן שמחזיק מלאי בחסר (מוצא צרפתי).

אם התקלה תמשיך ותמשיך אחרי התיקון בהחלט אפשר להגיע להסדר של buy back.

כבר היו דברים מעולם.

היה פה בחור שהרכב שלו רעד. בילה יותר במוסך לובינסקי מאשר בבית. הם עשו לו בסוף טרייד אין יפה לרכב.

בגדול נושא הביטוח אכן מכעיס אבל ככה זה. הם אפילו לא חייבים לתת לך חלופי ובטח לא רכב באותה דרגה.

אולי אני טועה , אבל אתה יכול להקפיא את הביטוח שלך כי למוסך ביטוח משלו. תתייעץ עם הסוכן שלך ומנהל המוסך.

תתאזר בסבלנות , רכב חדש וזה מעצבן אבל אף יצרן כיום לא חף מתקלות ייצור .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה לעונים.

כפי שכתבתי בפתיחה, העניין בהתנהלות ולכן אינני רוצה לחשוף את שם היצרן וכו'.

אבל זה כלל לא משנה כי אני מבקש עצות להתנהלות עקרונית אפשרית באירוע כזה.

הלוואי והיינו יודעים באיזה חלק מדובר - אנו מקבלים תשובות מעורפלות, ואני מניח שאם המוסך היה יודע אז

לא היינו מגיעים למצב הזה .......

האם הגיוני שחודשיים לא מוצאים תקלה?

האם הגיוני לדרוש החלפת הרכב ?!

מודים, המשך שבוע טוב.

פורסם

כיום אבחון נכון דורש הבנה מעמיקה במחשבי הרכב והבנה עוד יותר טובה בתוכנת הדיאגנוסטיקה. לצערי עד היום לא ראיתי מוסך יבואן שממש מצטיין בזה. זוהי נקודת תורפה.

לכן אבחון תקלה יכול להגרר שבועות.

אין חוק שמחייב להחליף לך את הרכב אבל בהחלט מצופה שהיבואן ילך לקראתך אחרי שבועות של ניסוי וטעייה.

לדעתי הדרך המהירה לפתרון היא להעביר את הרכב לרכב אישי של אחד העובדים במוסך , שיסע בו כל יום הביתה עד שימצאו את החלק התקול. (אני מניח שהרכב במצב נסיעה). אחרת יציצו ברכב פעם בשבועיים , יחליפו חלק ויזמינו את החלק הבא בתור.

זה דורש ביטוח אחר לרכב.

פורסם
שבוע טוב חברים,

מתנצל שהנושא כללי- העניין עוד לא פתור ולכן אינני רוצה לתת פרטים מוכמנים... :)

ברשותנו רכב מיצרן אירופי שנרכש כחדש מיבואן הרשמי.

לפני כחודשיים אירעה תקלה כאשר הרכב שבק לפתע - מאוד לא נעים אבל יכול לקרות.

הוא נגרר אחר כבוד למוסך היבואן כדת וכדין - בדקו מנוע, גיר ועוד כל מיני רכיבים ומכללים

ולקח כמעט 3 שבועות רק לאתר את התקלה ע"י מומחה מיוחד......

הזמינו חלק ובינתיים היו חגים ועוד לא הגיע החלק.

החברה לא מתקשרת מיוזמתה ורק אנחנו מנג'סים מידיד פעם.

אנחנו כבר מיואשים ולא יודעים מה לעשות.

הרכב עדיין באחריות כמובן, נתנו לנו רכב חלופי כשרוצים לחייבנו בתשלום דמי ביטוח לפי יום שלדעתי זו חוצפה

כשלעצמה.

נשמח לשמוע מנסיונכם :

1) האם ניתן לדרוש שהיבואן ירכוש את הרכב במחיר מחירון כפיצוי?

אני מניח שרכב חדש דומה לא נקבל (בכל זאת זה לא מוצר חשמלי שקרס)

2) האם יש כאן בכלל רשלנות/חוסר מקצועיות של המוסך ?

3) האם מגיע פיצוי מעבר לתיקון והחזרת הרכב למצב נוסע ותקין?

נשמח לכל חוות דעת מבעלי נסיון !

מודים מראש, שבוע טוב

לגבי הביטוח - אני מסכים, זאת באמת חוצפה.

אתם משלמים ביטוח על הרכב שלכם ששוכב במוסך שלהם כבר חודשיים. ואגרת רישוי. אז הם יחזירו לכם את זה?

לשאלות:

1. לא כל כך ברור לי בן כמה הרכב. האם הוא בן חודש או שנתיים וחצי. בגדול אם הוא חדש לחלוטין או קרוב לכך - הייתי אכן מתעקש על אופציה של החלפה. אם הוא ותיק יותר - אז אין לכם באמת קייס לביי באק. בטח לא אם הרכב נתקע בפעם הראשונה ולא מדובר באיזשהו לימון.

2. רשלנות - לא. הם מחפשים את התקלה. חוסר מקצועיות? אולי. תיקון לא אמור לקחת חודשיים.

3. פיצוי - תראה. זה מאוד תלוי במה קורה מסביב. מה זאת אומרת? אם יש לך רכב מסוג X. הופיעה תקלה. גררת למוסך. לאחר פרק זמן קצר יחסית קיבלת רכב חלופי שדומה בתכונותיו לרכב X שברשותך ואין איזה משהו משמעותי שחסר לך (כמו תו נכה או תו חנייה או התקן מיוחד) והרכב החלופי משמש אותך ממש כמו הרכב המקורי, אז בסופו של יום הנזק שלך לא גדול מאוד. אני מניח שאחרי שיפתרו את התקלה כן מגיע לך אולי איזה משהו של רצון טוב.

אם יש פה הרבה נזקים מצטברים מסביב - אפשר לדבר על פיצוי.

בגדול מהסיפור נשמע שהמקרה תחת טיפול. באמת העניין של התשלום על הביטוח של השכור לא בסדר.

לא יודע באיזה סכום מדובר וכמה זמן ייקח עד שהרכב שלכם יהיה מוכן - אבל אחרי שזה ייקרה (במהרה אני מקווה) יהיה אפשר לדון על הפיצוי.

גיל הרכב חשוב מאוד.

פורסם
תודה לעונים.

כפי שכתבתי בפתיחה, העניין בהתנהלות ולכן אינני רוצה לחשוף את שם היצרן וכו'.

אבל זה כלל לא משנה כי אני מבקש עצות להתנהלות עקרונית אפשרית באירוע כזה.

הלוואי והיינו יודעים באיזה חלק מדובר - אנו מקבלים תשובות מעורפלות, ואני מניח שאם המוסך היה יודע אז

לא היינו מגיעים למצב הזה .......

האם הגיוני שחודשיים לא מוצאים תקלה?

האם הגיוני לדרוש החלפת הרכב ?!

מודים, המשך שבוע טוב.

מובן שאתה בהליכים כלשהם מול המוסך לפיתרון התקלה אבל תראה...זה דיי מאולץ שתרשום את היצרן מהסיבה שאולי התקלה הזו כן מוכרת למישהו פה ויוכל לתת לך את הפיתרון ברגע והרבה עוגמת נפש תיחסך לך פה. מה גם שאם מדובר בבעייה סידרתית שמיתפתחת כעת בדגם ספציפי יש יהיו פה נפשות שייתעוררו בהן ספקות לגבי אותו סוג רכב באשר לקנייתו.

וכן...הגיוני שחודשיים לא יימצאו תקלה..

היה לי פציינט שחצי שנה היה עם זיופים בסליל הצתה והמורשה ניפנף אותו בטענה שלא מוצאים מה התקלה ואם אין נורת תקלה אז אין להם כיוון. בדיקה של 3 דקות שלי והסליל הוחלף אחר כבוד..

אז כדאי כן להתחיל לחסוף קצת פרטים שיכולים לעזור לנו לעזור לך.

• תוכן חדש...