Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תשתית הוט, ולפני 3 חודשים בערך עברתי מ-30 מגה עם ספק הוט ל-100 מגה עם ספק ITC

החיבור הוא קוי מהמודם למחשב, והבדיקת מהירות (כמה בדיקות מאתרים שונים) תמיד מראות שהמהירות טובה, אבל איכשהו תמיד אני מרגיש באתרי סטרימינג למינהם שהמהירות איטית יותר ממה שהיה.

האם זה סתם הרגשה מוטעית, או שיכול להיות משהו בזה?

פורסם

הבדיקה תלויה בהרבה דברים בדרך כלל בדיקת מהירות מבוצעת כלפי השרת הקרוב ביותר אליך. אך השרת שבו נמצאים תכני הוידאו שאתה מוריד נמצא בנקודה אחרת בעולם לגמרי ומהירות החיבור אליו לא תהיה בהכרח אותה מהירות חיבור שיש לך לשרת הקרוב אליך.

פורסם

ותלוי באיזה דרך עובר הזרם, דרך איזה "צינורות" ומוקדים, וכמה הוא מעוכב בהם.

ובקצב ההעלאה מהשרתים.

ובעומס על הקוים והשרתים שבמוצא ובדרך.

בקיצור - הדרך שעושה המידע מהשרת אליך מורכבת מאד, וזמן המעבר מושפע מהרבה מאוד גורמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהנסיון שלי עם itc, קח בערבון מוגבל את המהירות שאתה מקבל בבדיקות.

דוגמה מהבית שלי זה ה vod של יס. עם itc קיבלתי 2.3 מגה, אחרי שעברנו ל hot net, קיבלנו 25 (עדיין לא מקסימלי, אבל הרבה יותר טוב)

כמו שהזכירו, בכל חברה יהיו הבדלים במהירות בבדיקה בין שרתים שונים, פשוט כמו itc לא ראיתי.

פורסם

עברנו מ-itc להוטנט אחרי שהגלישה היתה איטית ונתקעת לגמרי כל ערב בשעה 18:00 עד כדי צורך בריסט של המודם. עברנו להוטנט במהירות 200 מס"ש - ו-הפלא ופלא - הגלישה יציבה כסלע. שווה את ה-20 ש"ח הנוספים בחודש (או משהו כזה, קצת איבדתי מעקב).

itc היא המותג הזול של הוטנט אש ניתן "חינם" במבצעים של החברה האם, כדאי לוותר על שירותיהם. התרשמותי היא כי הוטנט ה"רגיל" נותן גלישה טובה. הבעיה שלי היא שחלק מהרשת הביתית שלי חווטה ל-100 מס"ש, כולל הקטע שמחבר את הכניסה של הוט (במרתף) לארון התקשורת המרכזי. ואין לי רצון להתעסק עם חיווט מחדש, מדובר בפרוייקט לא קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם לא משקרים, פשוט ספק האינטרנט שלך מתעדף את התעבורה אליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממליץ לבדוק מול fast.com - אתר שהקימו נטפליקס למטרה הזו (בלי פרסומות ושטויות).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ממליץ לבדוק מול fast.com - אתר שהקימו נטפליקס למטרה הזו (בלי פרסומות ושטויות).

לא הכרתי,נחמד

ב http://www.speed.io/ קבלתי יותר (שם 60 ומשו מגהביט,פה 81 שזה המקס שלי,נזק)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא הכרתי,נחמד

ב http://www.speed.io/ קבלתי יותר (שם 60 ומשו מגהביט,פה 81 שזה המקס שלי,נזק)

כנראה שspeed.io זה בעצם speedtest.com ויש להם שרתים hosted בישראל לצורך הבדיקה. fast.com כנראה בודק מול שרתים בחו"ל. שניהם רלוונטיים, רק לדברים שונים (בשביל להבין אם התקשורת שלך בבית טובה, speed.io; בשביל להבין כמה גרוע הספק שלך בגלישה רגילה, fast.com).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)

תודה רבה לעונים,

כן... אחרי בדיקה ב fast.com, בחיבור ווייפיי במרחק מטר מהראוטר, קיבלתי מהירות מדהימה של 19 מגה, כאשר הספיד טסט מראה לי 50 מגה(גם לא להיט מול 100 מגה אבל עוד איכשהו נסבל).

הגיע הזמן לעבור ספק.

עריכה: בחיבור קוי זה בכלל נחמד, הספיד טסט מראה לי 101 מגה , וה fast מראה 24 מגה.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • תוכן חדש...