Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום הנכון.

אני אסביר את הבעייה: המכסה מנוע מורכב משלד בצורת איקס או אחרת, מה שנותן את החוזק ומהקליפה החיצונית מפח. בפינות הם מרותכים או משהו ובמרכז הם צמודים על ידי חומר מילוי כמו דבק או גומי שמונע ויברציות בין החלקים.

אצלי הגומי הזה נפרד ויש כל הזמן ויברציות שמרעישות. השאלה באיזה חומר משתמשים למלא בין הפח החיצוני לשלד?

תחסכו תשובות כמו להחליף את האוטו או לגשת לפירוקיות או לגשת לפחח. זה לא רלוונטי.

תודה!

פורסם

השקעת בהודעה, תשקיע בתמונה וסוג הרכב גם כן, זה בחינם ואפילו... תעשה סרטון ותעלה ליוטוב זמנית.

פורסם

אם כוונתך לגומי מסביב למכסה מנוע? או לגומי הפנימי?

מכסה מנוע לא יציב נובע מכמה סיבות

המרכזית היא מכסה מנוע חליפי.

לפעמים צריך לעשות כיוונים שהמכסה יישב בצורה אטומה. לפעמים זו בעיה של גומיות.

צרף תמונה יהיה יותר קל לסייע.

פורסם

הוא מדבר על תחתית מכסה המנוע מה שלרוב מכוסה על ידי הבד לבידוד.

הוא מחזק את קליפת הפח הדקה של המכסה מנוע.

אני הדבקתי אצלי ברכב אספנות שאני משפץ עם בוסטיק יעודי לעניין של חברת וירט.

אבל אני בטוח שכל דבק שהוא אינו פוגע במתכת ועמיד לטמפרטורה באזור התא מנוע יעשה את העבודה.

תבדוק את הסופר 7, הוא מתאים למתכת אבל תבדוק את עניין הטמפרטורה

פורסם

מכסה המנוע מורכב משני חלקים, הפח העליון והחיזוק המבני התחתון.

תפוסים ביחד עם דבק פחחים (בוסטיק) מאוד חזק ויש מקרים של ריתוך נקודה (פונקטשוייס).

אם שני חלקי המכסה מתנתקים משהו לא תקין עם החלק וכדאי מאוד להחליפו לחלק אחר ולא לתקן.

מכסה המנוע הוא רכיב מאוד חשוב בקריסה בזמן תאונה ואם החלקים לא מוצמדים מהיצרן בצורה תקינה, הקריסה של המכסה לא תתרחש כמתוכנן וכתוצאה מכך יושבי הרכב יהיה הרבה פחות מוגנים.

• תוכן חדש...