Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2012 AU בנזין 1.6 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני סטודנט שנוסע מי-ם לת"א פעמיים - שלוש בשבוע, יש הרבה נסיעות עירוניות. מחפש רכב שיהיה נוח לנסיעה ולא זולל דלק יחסית.

עושה בשנה 15 אלף ק"מ לערך.

קיימת לי אופציה מיידית לקנות מאדם פרטי פלואנס בנזין 1.6 2012 AU (מס' דגם 00771-0451 אף אחד לא ידע לענות לי איזה גיר יש לה) 110 כ"ס, נתוני הרכב יד ראשונה (00 ברשיון) 36,500 אלף ק"מ מטופלת. מחירון לוי יצחק נכון להיום 33,000 דורשים 28 אלף. מה אתם אומרים ??

באיזה גיר מדובר ? האם על AL4 ?

איך נחשב השנתון הזה מבחינת אמינות ומה החולשות שלה ?

האם היא באמת "עצלה" כפי שאומרים על שנתון 2010 ו-2011?

האם רמת הגימור הזו כוללת בקרת שיוט ואיך מערכת השמע שלה?

אשמח לחוות דעתכם בשקלול כל הנתונים.

עוד נקודה אחת - אני לא אוהב להשאר עם אותו רכב להרבה זמן - מקסימום לשנתיים -שלוש. = האם תהיה ירידת ערך דרסטית?

תודה !!

עריכה אחרונה על ידי refael.m
פורסם

הגיר הרציף הגיע ב2013, אני מניח שעם מתיחת הפנים. 2012 זה Al4.

היתרונות שלה הם נוחות ומרווח פנימי ותא מטען גדול.

חסרונות, תא נוסעים לא ממש איכותי, ביצועים פושרים, אבזור בינוני.

אכן עגלה ומבחינת שמירת ערך אני מניח שהיא כבר איבדה את רובו , אז אפשר לקנות בזול יחסית ואחרי זה מן הסתם גם למכור בהתאם.

פורסם
הגיר הרציף הגיע ב2013, אני מניח שעם מתיחת הפנים. 2012 זה Al4.

היתרונות שלה הם נוחות ומרווח פנימי ותא מטען גדול.

חסרונות, תא נוסעים לא ממש איכותי, ביצועים פושרים, אבזור בינוני.

אכן עגלה ומבחינת שמירת ערך אני מניח שהיא כבר איבדה את רובו , אז אפשר לקנות בזול יחסית ואחרי זה מן הסתם גם למכור בהתאם.

אני מבין ממך שעם כל הנתונים הטובים שלו הוא לא משתלם לרכישה

עזרת לי מאוד. תודה רבה

פורסם
אני מבין ממך שעם כל הנתונים הטובים שלו הוא לא משתלם לרכישה

עזרת לי מאוד. תודה רבה

מאיזה משפט הגעת למסקנה הזו ?

"אפשר לקנות בזול" דווקא אומר שהקניה משתלמת, הק"מ מפתה מאוד אם אמיתי (לוודא מול הסטורית טיפולים ממורשה /כללי).

הגיר האוטומטי כמו כל AL4 יש לו מחלות ילדות אבל גם ממחירון מורידים לך ולא חושב שיש רכב בשנתון הזה באותו גודל במחיר הזה,מתיישב עליך כמו כפפה בול.

יש אופציות נוספות אבל בתקציב שלך ייכנס שנתון נמוך יותר לכל משפחתומטית ממוצעת.

אפשר לבדוק מיצובישי לנסר 2010-12 עם מנוע 1600 (בשום אופן לא 1500, עצלן ושתיין) אבל היא עדיין תהיה חסכונית פחות מהפלואנס הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. ל-AL4 משנת 2012 יש אולי מחלות זקנה אחרי 15 שנה בשטח, הוא לא ידוע כבעייתי אם כי פעולתו מעצבנת חלק מהמשתמשים.

2. יש הבדל בין ה1.5 ל1.6 במיצובישי אבל הוא מינורי ולא הייתי מגדיר את מנוע ה-1.5 כשתיין ועצלן.

אין סיבה להימנע מהפלואנס 2012 אלא אם לא תאהב את אופן פעולת הגיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. ל-AL4 משנת 2012 יש אולי מחלות זקנה אחרי 15 שנה בשטח, הוא לא ידוע כבעייתי אם כי פעולתו מעצבנת חלק מהמשתמשים.

2. יש הבדל בין ה1.5 ל1.6 במיצובישי אבל הוא מינורי ולא הייתי מגדיר את מנוע ה-1.5 כשתיין ועצלן.

אין סיבה להימנע מהפלואנס 2012 אלא אם לא תאהב את אופן פעולת הגיר.

במקרה הייתה לי מיצובישי לנסר 1500 סמ"ק שנת 2010 עם ק"מ נמוך...כל מילה בסלע - הוא אכן עצלן ושתיין.

אם מישהו ישאל אותי היום לגבי לנסר אני לא אמליץ עליו בשום מצב לאף אחד כי הוא פשוט לא מספק את התמורה לשום דבר.

פורסם

ובכל זאת, אני עדיין שוקל את האופציה לריכשתו. אני חושב שאנהג ברכב ואז אחליט אם אני יאהב או לא.

כמו שאמרתי המחירון הוא כרגע 33,000 מה המחיר שאתם הייתם משלמים על הרכב הספציפי הזה ?

כמה מקובל להוריד מהמחירון על הרנו הנ"ל?

אשמח לעזרתכם המהירה

פורסם

שלום

לי יש כבר יותר מ6 שנים את גרסאת ה 2 ליטר אבל נסעתי גם הרבה ב1.6,

הרכב (1.6) הוא כפי שציינו מעליי - עגלה, אם אין לך בעיה עם זה, זו יכולה להיות עסקה משתלמת לנוכח היד והקילומטראז'.

אל תתעצל, תקרא את הנחיות הפורום בנושא קניה ותפעל על-פיהם.

לגבי מחיר זה עניין של מו"מ, גם כאן מומלץ לעשות שיעורי-בית, בדוק מחירון ביד 2 + לוי יצחק (משוקלל, ולא משוקלל).

בחן את הרכב לפני הבדיקה ולאחר תוצאות הבדיקה ותאם ציפויות מול המוכר לאחר הגעה.

לטעמי נקודת הפתיחה 28 אש"ח סבירה.

אני חוזר, החשוב מכל זה להתרשם מסחיבה/תאוצה ולהחליט האם מספק אותך.

בהצלחה

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

תסתכל ביד 2, כלי הרכב הללו נמכרים בד"כ במחירים מוכים משעותית מהמחירון 33000 ש"ח נראה לי די גבוה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פלואנס 1.6 עצלן מאוד ואתה תלחץ הרבה כדי להביא אותו לקצב נורמלי ובכך אתה טוחן דלק - חפש מנוע 2.0, סוחבת יותר טוב לפחות.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הביצועים שה1.6 אכן פחות טובים מאלה של ה2.0 - צריכת הדלק של שני הדגמים די דומה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
במקרה הייתה לי מיצובישי לנסר 1500 סמ"ק שנת 2010 עם ק"מ נמוך...כל מילה בסלע - הוא אכן עצלן ושתיין.

אם מישהו ישאל אותי היום לגבי לנסר אני לא אמליץ עליו בשום מצב לאף אחד כי הוא פשוט לא מספק את התמורה לשום דבר.

היה לי לאנסר 2011 3 שנים בליסינג.

עצלן - נכון.

שתיין - לא הייתי אומר.

צרך 1 ל11.5 בדיוק כמו הקורולה 2014 שהחליפה אותו ואכן חזקה יותר

• תוכן חדש...