Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים !

לאחרונה להשתדרג ללאון החדשה MK3 , בהתחלה על למכור את הלאון שלי ולהוציא אחת חדשה מהחברה בעזרת מימון של חברת סיאט אך ירדתי מהראיון כי עקרונית אני מתנגדת לרכישת רכב חדש "מהחברה" .

לכן הוצעה לי אלטרנטיבה של ביצוע טרייד על הרכב שלי באוטודיל .

דיברתי איתם והם הציעו לי לאון FR 2015 נפח 1.8 אוטומט 5 דלתות , במחיר "מחירון" שלהם 105K אך היא אמרה שזה לא המחיר הסופי ועליי להגיע לסניף על מנת לקבל הצעה טובה יותר .

הפרטים של הרכב שלי - לאון FR 2.0TSI ידנית מודל 2012 חודש 12 והרכב עשה 96 אק"מ .

במחירון הוא שווה 75 ש"ח וכמו שאני רואה את השוק גם נמכרת בטיפה יותר .

השאלה שלי היא כזאת - מה המחיר הריאלי שהגיוני שהם ייתנו לי עלייה? האם באמת יש מחירים טובים שאפשר לקבל על הרכב המשומש שלי ועל הרכב שאני מעוניין לקחת מהם?

ואיך הרכבים מבחינת המצב שלהם שמגיעים לאוטודיל? יש כסתחי"ם כמו במגרשים אחרים מפוקפקים?

** כעיקרון אני מעוניין לפרוס את התשלומים ל3 שנים קדימה .

תודה רבה !

פורסם

בטרייד מדברים בדלתאות.

למשל105 שלהם ו70 על שלך = 35 הפרש.

יכול להיות מוצג גם כ100 על שלהם ו65 על שלך.

אם תמכור את הרכב שלך בחוץ ב75 ותרכוש מהם במחיר מזומן של 100 אז תגיע לדלתא של 25.

כל מספר מעבר משקף את עלות הטריידאין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הלכתי לראות רכב באוטודיל, אאודי A6 2009, לדבריהם "כחדשה", מתחת לרכב היו נזילות שמן רבות ומים בפקק השמן.... לא יודע מה קרה אבל אולי משהו בראש מנוע.

לדעתי תנסי למכור בפרטי, הרכב שלך די מיוחד ולא נפוץ כלכך.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

למה לעשות טרייד אין על רכב שאפשר למכור יחסית בקלות?

למה לפסול רכב "מהחברה" ? אולי תהיה שם הצעה טובה?

זה מאוד תלוי לכמה שנים אתה רוצה את הרכב, אם לטווח ארוך - קניה מהחברה בהחלט עשוי להיות החלטה טובה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
הלכתי לראות רכב באוטודיל, אאודי A6 2009, לדבריהם "כחדשה", מתחת לרכב היו נזילות שמן רבות ומים בפקק השמן.... לא יודע מה קרה אבל אולי משהו בראש מנוע.

לדעתי תנסי למכור בפרטי, הרכב שלך די מיוחד ולא נפוץ כלכך.

קשה למכור סיאט לאון ידנית במחיר מחירון, ובכלל קשה למכור רכבים ידניים היום, לכן סיכוי גבוה שעדיף לו ללכת על הטרייד אין רק במידה ונמצא שם רכב שהוא רוצה לקנות.

פורסם

אם יורשה לי לשאול, למה שתרצה להחליף את הרכב שלך בלאון 2015? ועוד עם DSG7 ועוד מטרייד אין(כן כן ,אני יודע שאומרים שטיפלו בזה ,אבל בתור צרכן הייתי נזהר בכל זאת).

אם התשובה היא שנמאס לך מידני וזה ממרר לך את החיים אז אני יכול להבין, אבל אם הרעיון פה הוא לעשות מהלך של שיפור שנתון בראייה שכלכלית זה נכון. אני די בטוח שיש לך הרבה יותר מה להפסיד מלהרוויח.

הרכב שלך שנתון 2012 שעוד מוקדם להגיד 'ישן' עליו, הוא ייחודי (מנוע חזק , ידני - עוד כמה שנים שהמחירון ירד עוד קצת זאת תהיה פנינה בקרב צעירים רבים כך שמסחירות אין לך מה לדאוג). השדרוג ללאון 2015 לא יביא איתו שיפור ענק בבטיחות/אבזור.

ובשני המקרים (טרייד אין / חדש מחברה) תצטרך להוסיף כמות מכובדת של כסף על שדרוג שלא ברור אם הוא כדאיי.

עוד נקודות למחשבה- את הרכב שלך אתה מכיר , אתה יודע מה הוא עבר , על רכב אחר תצטרך להוסיף כסף ועם כמה שכל המידע 'שקוף' אתה עדיין מעט לוט בערפל מבחינת איך הרכב ננהג/באיכות החלפים שהוא טופל וכו'. (כל השורה האחרונה לא רלוונטית לרכב חדש מהחברה).

פורסם
קשה למכור סיאט לאון ידנית במחיר מחירון, ובכלל קשה למכור רכבים ידניים היום, לכן סיכוי גבוה שעדיף לו ללכת על הטרייד אין רק במידה ונמצא שם רכב שהוא רוצה לקנות.

כמו שזה לא נכון לגבי כל רכב ידני זה גם לא נכון לגבי כל לאון ידנית. מדובר בלאון 2 ליטר FR ידנית, רכב שבמצב טוב זוכה לביקוש גבוהה מאוד ונמכר לעיתים אף מעל מחיר המחירון.

חבל להעביר רכב כזה לטרייד אין לפני שבודקים את השטח עם מודעה ביד 2 או בקבוצות פייסבוק למיניהן. אני מאמין שהרכב יימכר בקלות.

פורסם (נערך)
כמו שזה לא נכון לגבי כל רכב ידני זה גם לא נכון לגבי כל לאון ידנית. מדובר בלאון 2 ליטר FR ידנית, רכב שבמצב טוב זוכה לביקוש גבוהה מאוד ונמכר לעיתים אף מעל מחיר המחירון.

חבל להעביר רכב כזה לטרייד אין לפני שבודקים את השטח עם מודעה ביד 2 או בקבוצות פייסבוק למיניהן. אני מאמין שהרכב יימכר בקלות.

הוא יימכר בקלות, אבל לא במחיר מחירון. אולי במגרש יורידו לו יותר מהמחיר, אבל שם הוא יוכל להסתדר איתם לגבי הרכב הבא שלו וגם לחסוך בזבוז זמן במכוני בדיקה עם אנשים שבסוף לא בטוח יקנו את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם
הוא יימכר בקלות, אבל לא במחיר מחירון. אולי במגרש יורידו לו יותר מהמחיר, אבל שם הוא יוכל להסתדר איתם לגבי הרכב הבא שלו וגם לחסוך בזבוז זמן במכוני בדיקה עם אנשים שבסוף לא בטוח יקנו את הרכב.

במגרש הוא יפסיד כפול, פעם במכירה שלו למגרש ופעם בקנייה שלו מהמגרש, כמה? לדעתי כ10,000 שקל לפחות.

מה הבעיה לפרסם?

פורסם

כמעט תמיד עדיף למכור לבד ולבוא לקנות עם מזומן, הטרייד לא עובד מתוך התנדבות וגוזר קופון לא רע בכלל.

ובשיטת מחירון על מחירון תמיד מי שקונה את הרכב עם המחירון הגבוהה יפסיד יותר באחוזים.

פורסם

בעבר הייתה לי לאון 1.4 שנת 2014 , שרכשתי באוגוסט 2017 ומכרתי במאי 18 והפסדתי עלייה המון רק על מחירון (!!!) והשוק של הרכב הזה הייה על הפנים .

לכן אני מפחד ליפול בשוק הפתוח גם בכזה דבר אם אני אמשוך עוד עם הלאון FR הנוכחית שלי - זו ההתלבטות שלי .

פורסם

1. "המון" זה יחסי. תגדיר במספרים.

2. כל רכב יורד בערכו, זו לא השקעה זו הוצאה.

3. "למשוך" עם הרכב זו כנראה ההחלטה הכי נכונה כלכלית שתוכל לבצע. להחליף לרכב חדש יותר יעלה יותר כסף, לא פחות (בגלל סעיף 2).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לגבי סעיף 1 - קניתי בזמנו ב80 (מחירון הייה 81) , השקעתי טיפה על השיפורים אבל זה לא נחשב . ולבסופו של דבר נמכרה אחרי תקופה ארוכה בלוח ב72 והמחירון הייה 74 .

• תוכן חדש...