Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קיה פיקנטו שצריכה לעשות טיפול שנה שישית. שזה טיפול 90,000(אפילו שעשתה בפועל 67000). במוסך מורשה יבואן מסוים נאמר לי המפרט של מה צריך לעשות ונאמר לי שיש להחליף שמן גיר בין היתר(משהו שהם עושים ספציפית בטיפול של 90,000).

במוסך כללי(מורשה משרד תחבורה אבל לא מורשה יבואן קיה) נאמרו לי אותם הדברים אבל המוסכניק אמר שאין צורך להחליף וזה רק יפגע בגיר, שהרבה יצרנים בכלל לא ממליצים להחליף את שמן הגיר. ונתן בהתאם הצעת מחיר שלא כוללת את השמן הזה.

הנטיה היא ללכת עם המורשה כי פער המחירים לא היה גדול מדי אבל האם יש אמת בדברי המוסך השני על כך שלא רק שלא צריך להחליף שמן גיר אלא זה אפילו יכול לפגוע בו בעתיד?

ההיגיון שלי דווקא אומר ללכת עם הנחיות היצרן....

פורסם

אם צריך להחליף שמן גיר אז מחליפים בלי לחשוב פעמיים...אני מניח שהתכוונו להחלפה חלקית? כניראה שהמוסך שאמר שאין מה לגעת חושש לקחת אחריות ואנימבספק אם נצמד להוראות יצרן בעוד דברים שנחוצים החלפה מחשש שייהרס. אין לך מה לחפש אצלו..מה הצעת המחיר שניתנה לך לכל הטיפול ומה הוא כולל?

פורסם (נערך)

*עריכה-הוספתי את מפרט הטיפול*

שמן גיר אוטומטי להחליף, פילטר אוויר, נוזל בלמים, שמן מנוע, פילטר שמן

זה היה הטיפול 90,000 מהאתר הזה והוא הוצע ב950 ש"ח:

http://www.kia-center-telaviv.co.il/text.asp?wood=669

זה הטיפול הכי זול שמוסך מורשה הציע לי. מוסך מורשה אחר הציע אותו טיפול בדיוק ב1000 שקל יותר.

עריכה אחרונה על ידי פצפצ
פורסם (נערך)

זה מחיר טוב רק תברר אם החלפת נוזל בלמים היא מלאה - החלפת כל הנוזל הישן ולא רק בצילינדר הראשי.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

מעולה תודה אברר. למישהו יש ניסיון עם המוסך הזה בתל אביב? יש קאץ' עם המחירים הזולים לעומת מוסכים אחרים שצריך לשים לב אליו?(נגיד להמציא תקלות כדי לחייב בעוד כסף)

פורסם
מעולה תודה אברר. למישהו יש ניסיון עם המוסך הזה בתל אביב? יש קאץ' עם המחירים הזולים לעומת מוסכים אחרים שצריך לשים לב אליו?(נגיד להמציא תקלות כדי לחייב בעוד כסף)

נשמח אם תעדכן לגביו אם תלך בסוף. אני גם צריך מוסך לקיה שבאחריות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני רק מקווה שהם לא באמת שמים שמן 10w40 כאילו אנחנו עמוק בשנות השמונים

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מה זה תואם מקורי ? אותה צורה ? שים מקורי בלבד, זה לא יקר ביונדאי.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

כמו כן קיבלתי הצעה זהה של מוסך דרך השטח בשפיים שהבנתי מפה שהם מומלצים, 950 וחלקים מקוריים. מישהו התנסה איתם?

פורסם

את הקיה קרניבל של בני אני לוקח לטיפולים ותיקונים "במוסך דרך השטח"

שבשפיים ואני ובני מרוצים.

עם החשמלאי/מזגניסט דיאגנוזיסט שלהם (מקצוען אמיתי) עשיתי הרבה ימי מילואים.

בברכה - רפי לין

פורסם

בגלל ספקות בעניין החומרים עצמם אז למה שלא תיקנה את החלפים בעצמך ושרק יעשו לך את העבודה? ככה תיקנה מה שנחוץ כמו שצריך במחירים טובים יותר.

• תוכן חדש...