Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע ודים, כדאי לך להתחבר לעולם האמיתי ולהשתחרר מעטלם הסטיגמות שאתה חי בו.

לא עפים גיצים לעיניים כי יש משקפי מגן, חום לא גורם נזק מעברהלןאי נוחות ואת אותו האבק יש גם במשרד.

אני אחד שאם יעמדו 500 איש מתחת לעזריאלי ומישהו יזרוק אבן היא תפגע דווקא בי ועדיין אחרי 30 שנות עבודה בתעשייה אני נפצע יותר בבית מאשר בעבודה (ואני יחסית נפצע הרבה)

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לשבת כל היום על כיסא זה לא בריא.

להביט במסך מרצד כמה שעות ברצף זה גם לא בריא.

תוסיף לזה את הלחץ של העבודה עצמה והשילוב שמתקבל לא בדיוק סגולה להארכת ימים.

אגב, מהנזקים האלה אפשר להימנע בדיוק כמו בעבודות פיזיות שמשתמשים בטכניקות נכונות וציוד מגן, רק כשמישהו מאבד אצבע במפעל כל אחד מבין איך ולמה, אבל כשבן אדם מפתח כל מיני חרדות, לחץ דם ואפילו דברים חמורים יותר אחרי 10 שנים בעבודה משרדית תובענית, לא כולם מבינים מיד את הקשר בין הדברים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להפך, למות זה לא בריא.

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

ראית מישהו שמת והגיע לרופא או לקופת חולים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשמתים מגיעים לפתולוג.

פתולוג זה רופא.

חוץ מזה, דכאונות וחרדות אפשר לקבל גם במפעל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דכאונות וחרדות אפשר לקבל גם מצפייה בטלטאביז.

הנקודה שעבודה פיזית זה לא עבדים שבונים פירמידות ומתים בגיל 20 מנשימת אבן גיר ועבודה משרדית זה לא רגל על רגל, רכב צמוד, משכורת 5 ספרות, קוק חופשי ונערות ליווי תמורת כמה לחיצות על המקלדת בחודש.

עבודה זה דבר שוחק.

פורסם
ועבודה משרדית זה לא רגל על רגל, רכב צמוד, משכורת 5 ספרות, קוק חופשי ונערות ליווי תמורת כמה לחיצות על המקלדת בחודש.

יש לך מזל ביש. חפש מקצוע מכניס יותר בכול המובנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לשבת כל היום על כיסא זה לא בריא.

להביט במסך מרצד כמה שעות ברצף זה גם לא בריא.

תוסיף לזה את הלחץ של העבודה עצמה והשילוב שמתקבל לא בדיוק סגולה להארכת ימים.

אגב, מהנזקים האלה אפשר להימנע בדיוק כמו בעבודות פיזיות שמשתמשים בטכניקות נכונות וציוד מגן, רק כשמישהו מאבד אצבע במפעל כל אחד מבין איך ולמה, אבל כשבן אדם מפתח כל מיני חרדות, לחץ דם ואפילו דברים חמורים יותר אחרי 10 שנים בעבודה משרדית תובענית, לא כולם מבינים מיד את הקשר בין הדברים.

אני מכיר אנשים שסובלים מנדודי שינה קשים בעקבות לחץ בלתי פוסק בעבודה. עבודה משרדית מבחינות רבות מאוד מזיקה לבריאות נפשית וגופנית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, וזה לא נזק שקל לשייך לעבודה בניגוד לפציעות למשל.

פורסם
דכאונות וחרדות אפשר לקבל גם מצפייה בטלטאביז.

אל תשאל, לפעמים, כשאני מקשיב למונולוגים של דיפסי, הם כל כך עמוקים, שאני לוחץ pause ומתחיל לבכות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בגלל שהוא שחור.

פורסם

אז זה בגלל הקיפוח

פורסם
תשמע ודים, כדאי לך להתחבר לעולם האמיתי ולהשתחרר מעטלם הסטיגמות שאתה חי בו.

לא עפים גיצים לעיניים כי יש משקפי מגן, חום לא גורם נזק מעברהלןאי נוחות ואת אותו האבק יש גם במשרד.

אני אחד שאם יעמדו 500 איש מתחת לעזריאלי ומישהו יזרוק אבן היא תפגע דווקא בי ועדיין אחרי 30 שנות עבודה בתעשייה אני נפצע יותר בבית מאשר בעבודה (ואני יחסית נפצע הרבה)

תשמע. יש אבק ויש אבק.

יש אבק שיש לי ולך בבית. ויש אבק של השחזות כל היום, אתה חוזר הביתה בערב כל האף שלך שחור מבפנים. ויש לך ליחה שחורה.

זה ההבדל באבק. וכמובן שכל השחור הזה בריאות שלך.

בכל מקרה. כל פעם שאני מעלה דיון בנושא הזה. הוא צובר לא מעט עמודים של תגובות.. חח

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...