Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיג'ו 107 הידנית 61,000 KM ( ממה שידוע לי לא הוחלף קלאץ מעולם ) יש בעיה בעברת הילוכים , בעיקר שיש צורך להוריד להילוך נמוך במהלך הנסיעה כמו למשל לקראת רמזור אדום , לדוגמא שאני מגיע לקראת הרמזור ותוך כדי נסיעה אני מנסה לשלב להילוך 1 הדבר כמעט בלתי אפשרי עד העצירה המוחלטת אם אני מגיע לעצירה מוחלטת אין בעיה לשלב 1 . אני יודע שהקלאץ לא הוחלף מעולם באוטו אבל אני לא מרגיש סימני עייפות כל שהם מכיוון הקלאץ - כלומר אין רעידות או סל"ד שעולה בצורה מוזרה בקיצור אין החלקות כלל.

למישהו יש 107 ידנית ומכיר את התופעה הנ"ל? הילוכים באמת נכנסים קשה באוטו הזה??

פורסם

בהרבה רכבים יש מנגנון שמונע העברה להילוך ראשון תו"כ נסיעה.

גם בגלישה איטית אתה יכול להישאר בהילוך 2-3 ואז לתפוס קלאצ' ולהעביר לניוטרל לכשתגיע לעצירה מוחלטת.

פורסם

האם הבעיה היא רק בהורדת הילוך לראשון כשהרכב בתנועה?

אם כן, אז אני לא חושב שיש לך בעיה.

תגיע לרמזור הילוך שני, אין צורך להוריד לראשון כשאתה בתנועה אלא אם אתה בפקק.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

והתחלת להרגיש את זה פתאום? לא באופן הדרגתי?

הייתי שוקל החלפת שמן גיר לאחד יותר איכותי, לדעתי יעזור בכל מקרה. אם אני לא טועה צריך להחליף כל 4 שנים אז תראה מתי החליפו לך אם בכלל. לי זה עזר מאוד בסובארו שגם היא לא הייתה עם מוט הילוכים נעים במיוחד.

פורסם

תודה אעשה זאת אבל כוונתי הייתה לשאול האם האופי של הגיר ברכב הזה הוא כזה שלא עדיין וההילוכים נכנסים בו בשעת נפש.

פורסם

להילוך ראשון מעבירים במהירות אפסית. אם גם אז תוך כדי גלישה ההילוך לא ניכנס אז ייתכן וקיימת בעיה מה גם שאתה מדווח על הילוכים נוספים שלא ניכנסים. תבדוק מתי אמור להיות מוחלף שמן הגיר והחלף.

• תוכן חדש...