Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיני מרכזי ישן של תדיראן, יש דלתית קטנה בחלק האמצעי שאם פותחים אותה יש גישה לצד הפנימי של המאייד.

המזגן עבד תקופה לא ידועה עם פילטר קרוע.

איזה חומר מומלץ, אקדח מים רגיל או גרניק?

מה התהליך המומלץ וכיצד למזער נזק לאזור מסביב?

פורסם

אני לא יודע, אבל בתור התחלה, הבסיס של הבסיס, הייתי מותח יריעת ניילון (עולה כמה ש"ח בטמבוריות) גדולה מאחור, על הקיר.

רצפה קל לשטוף/לנקות, קיר כמובן קצת פחות.

אולי עם כמה לייסטים ומסמרי פלדה אל הקיר.

פורסם

לשט6ף בעדינות בכמה סבבים עד שכל הג'יפה תצא. ניתן םהעז3 במברשת רכה עם סיבים ארוכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי רעיון שיישמתי כבר אצלי לטובת ניקוי התריסים (שמורכבים אצלנו לאורך כווול הדירה, במרפסת):

לברז שמזין את מכונת הכביסה חיברתי T, צד אחד חזר להזין את המכונה, ולצד השני חיברתי ברז כדורי, אליו חיברתי צינור גינה ו/או צינור שרשורי (שתי האפשריות קיימות אצלי במדף), ובקצה שלהם אני מחבר אקדח התזה. כך המים אצלי כל הזמן ובשליטה מלאה.

פורסם

ניקוי מאייד (עם דגש על מאייד מזגן מיני מרכזי, לא מאייד מזגן עילי - שם אין בעיה) באופן יסודי גורר אחריו בד"כ נזק כבד לכל מה שמסביב (תקרת גבס וכד').

אופציה ראשונה:

א. התזת דגריזר

ב. ניקוי באמצעות פיית לחץ אויר (צריך קומפרסור+פיה או כל דבר שווה ערך. יש שמשתמשים בחנקן).

ג. שטיפה במים (לטענת קולגה שלי שמשתמש בשיטה הזו, הוא לא מיישם שטיפה במים במקומות עם סכנה של הרטבת תקרת גבס וכד' - אלא פשוט מיישם את הדגריזר ומנקה עם לחץ אויר - כמובן מספר פעמים).

אופציה שניה:

א. התזת דגריזר

ב. ניקוי ושטיפה באמצעות גרניק.

מומלץ להשתמש בדגריזר למזגנים (מוהלים כ-1/6 מכמות המים בדגריזר שבאריזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אצלנו טכנאי ניקה באמצעות חומצה כלשהי (מלח?). כמהפעמים שטיפה, ניקוי עם מברשת עדינה עם סיבים ארוכים ושטיפה סופית עם מים מזוקקים בלחץ.

כל המים ירדו דרך הניקוז הרגיל לאחר וידוא שהוא פנוי מלכלוך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לקחת בחשבון שהדגריזרים האלו חזקים.

מורידים צבע מהקיר. שורף בעיינים.

**לעשות אחרי קריאת ההוראות בלבד !!!

אצל הורי ניקיתי מזגן בן 15. שעבד 15 שנה מעל לכיריים

אחרי שהיה סתום ומסיר שומנים כבר לא עבד עליו.

דיגריזר בריכוז טיפה גבוה. ולאחריו שטיפה בצינור. (כל המטבח הולבש בנילון לכיוון הכיור. )

חזרנו פעמיים והמזגן. חדש.

גם הצבע בקיר. זה פשוט ניקה אותו. והשאיר קיר נקי. ולבן !!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש כאלו שמשתמשים במרסס של קוטל עשבים לגינה, המיכל של 5 ליטר עם הצינור.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...