Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על שלט חלופי לשער

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להמליץ על שלט חלופי לשער חשמלי שהזמנתי באלי אקספרס ב4$ ומתברר שעובד כמו גדול.

על שלט דומה (חלופי) לקחו לי בארץ 150 ש"ח...

https://www.aliexpress.com/item/Portable-433mhz-Garage-Door-Remote-Control-Presentation-Universal-Car-Gate-Cloning-Rolling-Code-Remote-Duplicator-Opener/32777187809.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.21404c4doU2PMc

השלט מתאים לשלטים שעובדים בתדר 433Mhz בלבד (למיטב הבנתי יש 2 תדרים פופולארים).

השכפול די פשוט כשמבינים מה צריך לעשות.

צריך קודם כל להכניס את השלט למצב למידה. את זה עושים ע"י לחיצה על 2 הכפתורים העליונים לכמה שניות, משחררים את אחד המקשים ולוחצים עליו 3 פעמים.

אם באמת נמצאים במצב למידה, לא אמורה להידלק נורה כשלוחצים על המקשים.

הלמידה עצמה מאוד פשוטה, לוחצים לחיצה ארוכה על מקש במקביל בשני השלטים.

פורסם

רק חשוב לציין שהמוצר הזה לא מתאים למי שיש לו שלט עם rolling code, אלא רק לשלטים עם שידור קבוע.

מי שרוצה לשכפל שלט עם rolling code, ממליץ על המוצר הזה

https://www.ebay.com/itm/T%C3%A9l%C3%A9commande-Copieuse-V2-Phoenix-Ditec-Nice-Flors-Nice-One-Portail-garage/152938164705?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

יום טוב גם לך

פורסם
רק חשוב לציין שהמוצר הזה לא מתאים למי שיש לו שלט עם rolling code, אלא רק לשלטים עם שידור קבוע.

מי שרוצה לשכפל שלט עם rolling code, ממליץ על המוצר הזה

https://www.ebay.com/itm/T%C3%A9l%C3%A9commande-Copieuse-V2-Phoenix-Ditec-Nice-Flors-Nice-One-Portail-garage/152938164705?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

מצאתי את הקישור באתר אחר ושם טענו שזה שלט עם קוד מתגלגל.

לא יודע אם השער שלי מצריך קוד מתגלגל אבל זה עובד לי...

פורסם
מצאתי את הקישור באתר אחר ושם טענו שזה שלט עם קוד מתגלגל.

לא יודע אם השער שלי מצריך קוד מתגלגל אבל זה עובד לי...

מתוך עמוד המוצר שבקישור שלך.

כתוב למטה באותיות מודגשות שהמוצר אינו מתאים לשכפול קוד מתגלגלScreenshot_20180615-151006.jpeg

יום טוב גם לך

• אחראי פורום
פורסם

בדיוק היום ראיתי שהשלט השני פיתח קורוזיה וחשבתי להחליפו.

השאלה איך יודעים מאיזה סוג הוא?

שלט פשוט שקיבלתי עם התריס מאלטרון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

זה מסובך. הטלפון לא מולי בנהיגה וצריך כמה פעולות כדי להגיע לפתיחה. שלט זה לחיצה אחת וזהו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני דווקא מחפש פתרון קטן שישתלב בתוך פנים הרכב כדי שלא אצטרך כל פעם לחפש את השלט ברכב.

בעבר יצא לי להתקל ברעיון מקורי , השלט היה מופעל באמצעות סוללה 12V קטנה, מה שעשה הבחור, הלחים את המתג של הפתיחה למצב הפעלה קבוע )כביכול תמיד לחוץ) ואת הקטבים של לשונות הסוללה חיבר למתח האורות הגבוהים ברכבו , ככה שבכל פעם שהתקרב לשער , עשה לחצי שניה הפעלת אורות גבוהים והשער היה נפתח לו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
בעבר יצא לי להתקל ברעיון מקורי , השלט היה מופעל באמצעות סוללה 12V קטנה, מה שעשה הבחור, הלחים את המתג של הפתיחה למצב הפעלה קבוע )כביכול תמיד לחוץ) ואת הקטבים של לשונות הסוללה חיבר למתח האורות הגבוהים ברכבו , ככה שבכל פעם שהתקרב לשער , עשה לחצי שניה הפעלת אורות גבוהים והשער היה נפתח לו.

וואו, זה גאוני! האמת שאסתפק גם בכפתור מוסתר בקרבת ההגה, אבל זה באמת מקורי. יש לך לינק לזה?

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...