Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפון- עד 175,000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש גי'פון עד 175,000. אין עניין לבזבז את על התקציב אם לא מקבלים תמורה מלאה לכסף.

תכונות חשובות: בעיקר שיראה טוב ויהיה מפנק (נעים לשהייה). יכולות שטח זה פלוס.

בתקציב הזה אי אפשר לקבל את הכל אבל בכל אופן..

אציין שהרכב מיועד לאחות שלי, ראוי לציון כי בתכלס לא יהיה שימוש ברכב לשטח הארדקור אלא לטיולי שטח קליל פה ושם. אם תהיה אפשרות לרכב שנותן קצת יותר מזה זה בונוס.

המועמדים:

קיה ספורטאג' GT- מפנק מאד מצד שני נראה לי מוגזם לשלם מחיר כזה על ספורטאג'. אמנם 4X4 אבל מרווח גחון קטן (דיונות לדוגמא כנראה מחוץ לתחום) האם הדגם הזה באמת שווה את המחיר שלו?

טויוטה ראב 4- האם הגרסאות הזולות שלו עדיפות על הספורטאג' GT? הגרסא ההיברידית כבר מחוץ לתקציב.

יונדאי סונטה- אמנם לא ג'יפון אבל גם אפשרות. אשמח לתובנות לגברי הרכב הזה.

בתקציב יותר נמוך- קיה נירו, רכב חסכוני ומוצלח לכל הדעות. פחות מפנק מהספורטאג' GT.

אשמח לתובנות בנושא, בעיקר על הספורטאג' GT, אופציות נוספות שלא חשבתי עליהם יתקבלו בברכה.

תודה

פורסם

יונדאי קונה 134 אלף. כל מערכות הבטיחות. הנעה 4 על 4. מנוע על קולי 7.9 מאפס למאה. לא חסכוני בדלק.

פורסם

סובארו XV 2.0 EYESIGHT - יותר טוב בשטח מכל האופציות שרשמת, מאובזר לא רע, בטיחותי, נוח.

לרעה - צריכת דלק, לא הכי מפנק.

ראב4 יקר מדי יחסית לתמורה, לא יודע לענות לגבי הספורטאז' ברמת GT שיקר בפני עצמו.

אולי אפילו אפשר לתפוס איזה מבצע נחמד על פורסטר...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

זהו - לא ברור מה גודל הרכב שצריך להיות, מה גודל הבגאז' וכמה אנשים צפויים לנסוע בו.

קשה גם להבין מה הכיוון שלכם כי הכנסתם ספורטאג' GT ביחד עם קיה נירו ( רכב עם ביצועיים מול היברידי חסכוני, כאשר לשניהם אין שום יכולת שטח ).

אם רוצים ג'יפון עם מערכות בטיחות מתקדמות+ הנעה כפולה ויכולת שטח כלשהי, נוחות טובה, יש את סובארו xv מנוע 2000 eyesight.

החסרון - בגאז' קטן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה גם להבין מה הכיוון שלכם כי הכנסתם ספורטאג' GT ביחד עם קיה נירו.

דווקא בגלל זה הכיוון לא ברור? מה עם הסונטה שהכניס שלא קשור לאף אחד מהדרישות...

ולפותח השרשור, על מנת לעזור לנו קצת לעזור לך, מה הקשר של הסונטה לסיפור ולמה דווקא היא?

ביקשת ג׳יפון שנראה טוב ומפנק שיודע לסוע על שבילים... אני הייתי מסתכל בכיוון של 3008 או CX5 שהן גם נראות טוב יותר מכל מה שציינת (אמנם עיצוב זה סובייקטיבי לחלוטין אבל גם רכב שנראה לא רע יכול מהר מאוד להפוך למשעמם מאוד כשרואים אותו בכל חור...) ומפנקות יותר (במיוחד הפיז׳ו).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

הגודל לא קריטי אבל טויוטה CHR לדוגמא כן קצת קלסטרופובי. ה-XV נפסל (לצערי) על המראה שלו.

עריכה: הקיה נירו נכנס כי בכל אופן הוא בר השוואה לספורטאג'. הסונטה בגלל שהיא ברמה מעל מבחינת נוחות ואבזור כי אי אפשר לקבל הכל מג'יפון במחיר הזה.

רציתי עליה חוות דעת קצרצרה בזכות עצמה.

עריכה אחרונה על ידי itamargs
פורסם (נערך)

יש המון אופציות, וכל אחד אוהב או לא אוהב משהו אחר.

אני אישית חושב שסובארו xv נראית הרבה יותר טוב מאשר נירו.

מוצא חן בעיניי, למשל, מיצובישי אקליפס קרוז החדשה ( רשמת שהגודל לא משנה ).

ספורטאג' GT עולה יותר לא רק בגלל רמת האבזור אלא גם בגלל המנוע החזק יותר משמעותית מאשר בספורטאג' 2000 סמ"ק . יש גם טוסון עם מנוע 1.6 טורבו שהיה כאן מבחן שלו ( לטעמי נראה יותר יפה מקיה אבל חורג מהתקציב ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נירו ניתן להשוות לספורטאז' gt? אולי לספורטאז' 1600.

לא משנה.

הספורטאז' gt בעלת יכולת מצומצמת מאוד בשטח (למעשה לא תגיע רחוק יותר מספורטאז' רגילה).

טויוטה מתאימה אבל מאוד יקרה ולא מצדיקה את מחירה מבחינת פינוקים. דגם חדש הוצג בחו"ל.

סונטה לא קשורה לכלום.

נירו פשוטה מידי ומתחרה בקטגוריה הזולה יותר של משפחתיות/ג'יפונים.

ממליץ לבדוק 3008 פרימיום עם מערכת grip.

וכמו שאמרו כבר, הסובארו היא המתאימה ביותר לדרישות שלכם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פג'ו 3008 פרימיום דיזל/בנזין 1.6 ללא צל של ספק. חפש באינטרנט - לאחרונה יצא מבחן דרכים המשווה 12 גיפונים שונים, כולל אודי q2. הפג'ו מקום ראשון.

שלשום קיבלתי את שלי, 1.6 פרימיום דיזל. שילמתי 165 על הכביש כולל מגני רוח, כרית מגנטית לסלולארי וסופיות ניקל בטמבון האחורי

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

נסו מיצובישי אקליפס קרוס.

יכולת שטח לא ממש נבדקה אבל קשה לי להאמין שהוא מיועד לזה, דגם ההנעה הכפולה מן הסתם יגיע רחוק יותר אבל המחיר יקר ולא משתלם לדעתי.

170K קונים לכם את האקליפס פרימיום עם רשימת אבזור לא רעה בכלל. הרכב נוח והביצועים טובים מאוד. בידוד הרעשים לא מושלם וצריכת הדלק גבוהה.

פורסם

תמיד מצחיקות אותי הודעות בסגנון של "תקנה XXX, בדיוק קיבלתי את שלי והוא פצצה" או כל וריאציה על הודעות בסגנון הזה.

אני ממתין ל "אל תקנה XXX, בדיוק קיבלתי את שלי וזו נפילה של הלייף. איזו טעות עשיתי".

פות"ש - התפזרת מאוד ולכן התשובות שקיבלת לא ממש עוזרות לך. אתה / אחותך חייבים להתמקד אם אתם רוצים לקבל עזרה.

ג'יפון שיכול לעשות שטח קליל - קח את הרקסטון החדש. הוא עולה רק 240.0 אש"ח. זה חורג מהתקציב? ככה ההגדרות שלך חורגות ממה שניתן לייעץ. רגע, קח ג'ימני. יעשה שטח קליל.

אתה רוצה ג'יפון לשטח, ואז מציין את הסונטה כאפשרות שעלתה על הפרק. לא ג'יפון, לא שטח, אבל רכב מצויין לכשעצמו.

אז מה באמת אחותך רוצה?

רוצה ג'יפון - יש מלא - החל בספורטאז' GT, דרך Q2, דרך 3008, טוסון ואפילו MG-ZS ודאסטר אוטומטי.

הכי חשוב לכם מרווח פנים לשלושה ילדים ונפח תא מטען - ציין זאת.

הכי חשוב מערכות בטיחות - ציין זאת.

הכי חשוב יכולות שטח - ציין זאת.

אחרת אתה תמשיך להתפזר, ועם הידע העצום שיש כאן בפורום, כל חצי שעה מישהו יזרוק לך רעיון לרכב נוסף שלא חשבת עליו, ורק יעצים את הבלבול.

תתחיל בשיחה עם אחותך - "מה הכי חשוב לכם?" מה לא בא בחשבון? (שאני אסע בצרפתייה, השתגעת? לא נוסעת בזבל קוריאני! וכד' דעות מטופשות שאנשים מחזיקים כי שמעו מ"מישהו שמבין בעבודה").

תעזור לנו לעזור לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...