Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל הקוראים!

במז"ט הגיע הזמן להחליף את הרכב, במקום הסיטרואן C5. עלו בראשי מספר אופציות, כולן בטווח שבין 110K ועד 130K בערך (עם אפשרות "גלישה" עד145K ומעט צפונה):

אלפא 156 2000 סלספיד משנת 2001-2002 (כי הלב מרגיש שוב אלפא...)

אאודי A4 שנת 2002 שנוע 1800T או 2000 סמ"ק (כי הראש חושב אאודי...)

הונדה אקורד 2003 ואילך, מנוע 2000 (כי זה חיקוי לא רע לאלפא 156...)

ב.אמ.וו 520 משנת 2000 (כי זה הכי הנאה אחורית)

אאודי A6 משנת 2001 1800T (כי הגדול לא קובע (של המנוע...))

מאזדה 6 2003 ואילך (כי האישה חושבת שזה הכי סחיר, ובינינו האמת היא שהיא צודקת!)

ניסאן פרימרה 2003 ואילך (בגלל הדולפינים...)

מה שבטוח לא "בא" לי יותר זה על הצרפתיות - לא 406, לא לגונה ובטח שלא C5 (כי המוסך כבר מכיר אותי יותר מדי טוב...). סובארו B4 אני לא סובל למרות שזו מכונית טובה, בגלל השם ובגלל הצורה השבלונית ו"חדר המגורים" השחור והעלוב שלה. הפאסאט כבר נדושה ומיושנת, ב.אמ.וו סדרה 3 מביאה לי את הסעיף ביחס מחיר-תמורה, מרצדס אני לא אביא הביתה כי אז הלקוחות יחשבו ש"הרמתי אף" ויגואר/רובר R75 זה להכניס ראש בריא למיטה חולה...

מכיוון שחשובה לי הבטיחות, ואח"כ המראה והביצועים, נראה לי שהרשימה דלעיל עונה על כל הדרישות, מי יותר ומי פחות. שנת הייצור צריכה להיות 2000 ואילך, ורצוי נפח מנוע עד 2000 סמ"ק לטובת רישוי וצריכת דלק הגיוניים.

אז מה אתם אומרים? ואולי איזה ג'יפ יעשה לי את זה? אני פתוח להצעות!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ממליץ על האקורד, רכב מעולה.

מכיוון שהדגם עדיין לא התחלף (וגם לא נראה לי שיתחלף בזמן הקרוב), יש לך את האפשרות להיכנס לאחת הסוכנויות ולעשות נסיעת מבחן.

פורסם

השאלה היא כמה אתה מוכן להוציא על תחזוקה. ההפרש בהוצאות בין BMW 520 לאקורד יהיה גדול מאוד, מחירי ביטוח, חלפים וכו'. מצד שני קיים גם הפרש בתמורה.

לגבי ה156, היא לא נבחנה במבחן ריסוק, ואם בטיחות היא דבר חשוב אני לא בטוח שהיא עונה על זה. אחותה הקטנה שכן נבחנה הוציאה ציון גרוע למדי.

לדעתי אתה צריך בתור התחלה להחליט מה אתה מעדיף, רכב טוב יותר עם יותר הוצאות, מעט ישן יותר - 520, A6 ואחרות. או רכב חדש יותר, עדיין טוב ללא ספק, אבל עם הוצאות נמוכות יותר (ועדיין באחריות בחלק מהמקרים) - אקורד, וכו'. (אגב מה עם המונדיאו?) ברגע שתחליט מבין שני אלו אפשר יהיה לתת יותר אופציות שיתאימו להחלטה שלך.

גיא

פורסם

אם לי היה 130k ומעלה (מה לעשות אני עדיין חייל :( ) הייתי הולך על מה שאומר הלב- אלפא, ועם הלב לא במקום הראשון אני חושב על מונדאו- כי אם לא מהנה אז לפחות הגה מתקשר...

פורסם

מה עם וולוו S80 T6 ,או אם אתה לא רוצה את הכאב ראש שהטורבו יכול להביא עמו לפעמים יש גם את האטמוספרית 2.9 שנת 2000/2001 .

הרבה מאוד אוטו,בלא כל כך הרבה כסף(יש ירידת ערך מטורפת לS80 אבל את הרוב כבר ספגו אחרים).

מה גם שהביטוח שלה מאוד זול ביחס לגרמניות.

פורסם

אם אתה אוהב רכב בעל יכולת "ספורטיבית" קטנה, לך על האקורד. למרות שאני לא חולה על יפניות, הרכב עם מנוע מעולה ונמרץ (150 כ"ס), שלדה די מוצקה ועיצוב נחמד. מהיכרות עם מכוניות כאלה שעברו בערך כ-150 אלף, האוטו די אמין.

פורסם

באופן אישי, מבין הרשימה שלך, הב.מ.וו זה הרכב שהייתי הולך עליו, לפני חצי שנה בערך, קנה חבר טוב שלי רכב כזה, הוא אמנם חיפש 528, אבל היום הוא לא מצטער על כך [הוא לא מהטיפוסים שלוחצים, אלא נוסעים ברגוע בכדי שכולם יראו אותו]. עלויות האחזקה הם גבוהות [ קצת יותר מ-5K מקיף, שלא לדבר על חלפים]. אותם עלויות אחזקה יהיו לך גם עם אאודי [מניסיון אישי], אמרו לי לא פעם [אנשים שעובדים באאודי] שב-A6 החליפו פעמים רבות את הטורבו, אין לי מושג למה וכמה, אז אם אתה הולך בכיוון, תבדוק את העניין הזה טוב טוב.

ממה שרשמת, אין לך כל כך ראש לצרות, אם כך, למה אתה לא חושב על כיוון של טויוטה אוונסיס?! ואגב, אם אתה בכיוון כזה, אז מאזדה 6 זו בחירה מצוינת [מנוע 2300 נכנס בשנתונים 2003-4 בתקציב שלך במידה ותרצה לעלות מעבר לנפח המנוע שציינת].

יצא לי לנהוג בשבוע שעבר, על מונדאו חדשה, רכב נהדר, אני חושב שכדאי לך לשקול גם אותו.

עלויות האחזקה של ג'יפ הם גבוהות בהרבה, בתחזוקה השוטפת ובמיוחד בביטוח, מה עוד שבתקציב שלך, מה שתמצא יהיה לרוב ג'יפים שכבר עברו לפחות 3-4 שנים על הכביש [אם לא יותר], אז הבלאי הוא גדול הרבה יותר.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קבלו עדכון - לאחר ריצות ובדיקות הגעתי למסקנה שמצב השוק חלש למדי בכל הנודע לרכבים שחיפשתי. אבל, אחרי קצת מאמץ, קניתי היום אלפא 156 סלספיד 2001, בצבע כחול כהה ועם כל התוספות (גג, ריפודי עור, DVD וכו'). הרכב פשוט מהמם!

אני רק מקווה שהנוכחית לא תסיים את חייה כמו הקודמת...:)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה לכל המברכים (וגם לאלו שממש רצו, אבל לא היה להם זמן :) )

• תוכן חדש...