Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מסך טלויזיה סביב ה50' לסלון בביתי, לאחרונה ראיתי מחירים בחנויות ושוטטתי ביד 2 וראיתי את סדר הגודל של המחירים פחות או יותר.

היום ראיתי שהמשביר לצרכן יצאו במבצע על מסך 49' ברזולציית 4K מסוג JVC LT49N780 מפרט כאן במחיר של 1300 ש"ח לחברי מועדון.

מצד אחד המחיר נראה ממש ממש אטרקטיבי (אני טועה?) וכן יש אחריות ל3 שנים, מצד שני גוגל לא מכיר את המסך הזה ולא נראה שהדגם הזה נמכר באף מקום בעולם ומעבר לכך אפילו לא הצלחתי להבין אם זה LCD או פלזמה.

יש לציין שאני לא חובב טלוויזיה והיא כמעט ולא נדלקת אצלי בבית, למשחק כדורגל או קצת יוטיוב פה ושם כך שחווית צפיה זה לא משהו שמאוד רלונטי לי ואני בעיקר מחפש bang for the buck.

אז לסיכום האם לדעתכם המחיר באמת כזה אטרקטיבי וזו קניה טובה או שאני מפספס משהו?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו?

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מדובר במותג מדבקה, אני מנחש שזו טלוויזיה לא טובה. אני מציע לך בחום ללכת ולראות בעיניים ולשמוע באוזניים לפני שאתה קונה.

תלך לחנות, תבדוק איך רואים, תשחק עם השלט, תחליף ערוצים, תגביר ותנמיך, תכבה ותדליק ותראה כמה זמן לוקח למערכת הפעלה לעלות.

אל תסתכל רק על המחיר, כי המחיר הזול יתפוגג מהר והטעם הרע ישאר כל פעם שתתיישב לצפות בה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

במיוחד שסביב ה2000 ש״ח נראה לי שתוכל למצוא טלויזיה טובה יחסית.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מדובר במותג מדבקה, אני מנחש שזו טלוויזיה לא טובה. אני מציע לך בחום ללכת ולראות בעיניים ולשמוע באוזניים לפני שאתה קונה.

תלך לחנות, תבדוק איך רואים, תשחק עם השלט, תחליף ערוצים, תגביר ותנמיך, תכבה ותדליק ותראה כמה זמן לוקח למערכת הפעלה לעלות.

אל תסתכל רק על המחיר, כי המחיר הזול יתפוגג מהר והטעם הרע ישאר כל פעם שתתיישב לצפות בה.

עקרונית טוב מראה עיניים, אבל איכות השידור/חיבור בחנויות כ"כ עלובה, והמכשירים לא מכויילים, אז אי אפשר ללמוד כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
במיוחד שסביב ה2000 ש״ח נראה לי שתוכל למצוא טלויזיה טובה יחסית.

מדובר פה על 1300 ש"ח שזה 35% פחות מ2000, לי זה משמעותי, רציתי לדעת האם יש דגלים אדומים רציניים בנושא אבל הבנתי שלא, אלך לבדוק ולדעתי ארכוש, תודה.

פורסם

בזמנו ההורים של חברה שלי רצו טלוויזיה סמארט, והם ראו בשופרסל דגם כזה של פיילוט שהיה זול מכדי שיהיה אמיתי. אז הם קנו אותו.

בפועל הטלוויזיה לא רעה יחסית, אבל כול האינטרציה של הסמארט כול כך איטית ומסורבלת שזה פשוט כואב(ואני אומר ממש ממש איטית). יש לציין שעקב כך, אף פעם לא השתמשו בתכונות הסמארט שלה.

הנקודה שלי, שכמו שאמרו לך, כדאי לבדוק, כי מלבד שזה מוצר מדבקה, הרבה פעמים הם נופלים בדברים הקטנים שיכולים פשוט לשגע.

פורסם
יש לך קישור לטלויזיה?

שמתי קישור בפוסט המקורי, הנה הוא כאן שנית:

https://newpanoutlet.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-49-jvc

וואו 1,300 שקל לטלוויזיה 4K מי היה מאמין...

גם אותי זה המחיר הפתיע

אני בספק שהטלוויזיה הזו אכן מקיימת את ה 4K שהיא מבטיחה.

ככה כתוב, בפועל חיפשתי FHD ואת זה היא בטוח מספקת כך ש4K יהיה מבחנתי בונוס.

בזמנו ההורים של חברה שלי רצו טלוויזיה סמארט, והם ראו בשופרסל דגם כזה של פיילוט שהיה זול מכדי שיהיה אמיתי. אז הם קנו אותו.

בפועל הטלוויזיה לא רעה יחסית, אבל כול האינטרציה של הסמארט כול כך איטית ומסורבלת שזה פשוט כואב(ואני אומר ממש ממש איטית). יש לציין שעקב כך, אף פעם לא השתמשו בתכונות הסמארט שלה.

הנקודה שלי, שכמו שאמרו לך, כדאי לבדוק, כי מלבד שזה מוצר מדבקה, הרבה פעמים הם נופלים בדברים הקטנים שיכולים פשוט לשגע.

נקודה מצוינת, הטלויזיה לא סמארט וגם לא חפשתי טלויזיה סמארט, היא תחובר למחשב סלוני.

פורסם

הרזולוציה בכלל לא חשובה. אין לזה משמעות, אלא אם אתה צופה בתכני 4k. וגם אז עדיף כבר מסך HD באיכות טובה יותר.

פורסם
הרזולוציה בכלל לא חשובה. אין לזה משמעות, אלא אם אתה צופה בתכני 4k. וגם אז עדיף כבר מסך HD באיכות טובה יותר.

אשמח לדעת מה כן חשוב.

פורסם
אשמח לדעת מה כן חשוב.

שומדבר שאתה יכול ללמוד מהמפרט.

חשוב איכות המסך. בקרת האיכות בייצור שלו (פיקסלים מתים). רמת עיבוד התמונה.

למי ששומע מהטלוויזיה, גם איכות הסאונד.

ת'כלס, טלוויזיה בוחרים לפי ביקורות מקצועיות וטכניות, כי האיכויות שלהן מדידות לגמרי, אבל זה קיים רק למותגים.

• תוכן חדש...