Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגדול, מצד אחד הייתי רוצה לערוך השוואת מחירים ולמצוא את הטיפול השוטף הזה שיהיה זול יותר ב200 שח, לקבל את החוות דעת ולפעמים גם להגיד שלא יחליף וללכת למישהו אחר ולקבל את אותו החלק והעבודה זול יותר,

אבל מצד שני, אני חושב שיש יתרונות בלשמור על מוסכניק אחד שאני יודע שהוא מקצועי שהמחירים ככה ככה יותר לכיוון הסבירים אמנם והאמינות היא יותר לכיוון הסבירה אבל לא בטוח..

מה אתם חושבים שיותר כדאי?

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

פורסם

אני חושב שאיכות ואמינות שווים כסף ולכן אני לא הולך לזול ביותר שאני מוצא.

מישהו פרסם פה לאחרונה שטיפול קטן למיקרה עלה לו 350 שקל ללא קבלות ולדבריו חלקים מקוריים

אני שלמתי לאותו טיפול 540 שקל עם קבלות במוסך כללי ולא מרגיש פראיר

יחד עם זאת , תמיד טוב לדעת את מצב השוק

פורסם

הכי טוב מבחינתי זה להפשיל שרוולים ולעשות לבד - לפחות את הדברים הבסיסיים במידה וזה אפשרי.

מבחינת מוסך - עדיף מקצועי ויקר מאשר מישהו שיחסוך לך אולי קצת כסף אבל זה יבוא על חשבון חלפים לא איכותיים\מתאימים ועבודה חובבנית.

עוד דבר חשוב זאת ההרגשה שלך, לצאת ממוסך כשאתה מרגיש שלא קיבלת את מה שציפית ממנו זה לא נעים.

פורסם

מחזק את השניים שמעליי...רוצה זול, איכותי, מקצועי, ואמין? קנה את החלפים הכי טובים ובצע את העבודה בעצמך. במידה והחלטת שאתה לא בנוי לזה..יש לך מוסך שאתה סומך עליו...בצע אצלו. יש לך חשש מבחינת מחירים שהוא גובה? קח ממנו הצעת מחיר על מה נעשה בטיפול ואיזה חומרים הוא שם וטרם ההגעה אליו תעלה זאת לפורום ונחווה את דעתינו המקצועית וכך תדע אם להתקדם לכיוונו.

פורסם

אם המכונאי שלך מקצועי וישר, תישאר אצלו גם אם תוכל לחסוך במקום אחר ועלום עוד 200 ש"ח - 200 ש"ח לשנה מסתכמים בתוספת של חצי שקל ליום שהם תמורה מעולה בעיני עבור מכונאי מקצוען והגון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אם המכונאי שלך מקצועי וישר, תישאר אצלו גם אם תוכל לחסוך במקום אחר ועלום עוד 200 ש"ח - 200 ש"ח לשנה מסתכמים בתוספת של חצי שקל ליום שהם תמורה מעולה בעיני עבור מכונאי מקצוען והגון.

צודק לגמרי אך עדיין חשוב תמיד להיות עם אצבע על הדופק וכן להיות מעורב במה נעשה וכמה עולה.

• תוכן חדש...